Er Citi stadig tilbyde en Flex Line of Credit?

Er Citi stadig tilbyde en Flex Line of Credit?

Citi ikke længere giver de Flex Line of Credit. Produktet var en usikret kassekredit, som kunderne kunne få adgang ved at skrive checks, og byder på faste månedlige betalinger. Det er uklart, præcist når produktet blev afbrudt. Anekdotiske oplysninger, at omkring 2.009 kreditlinjer blev reduceret, og produktet blev udfaset som eksisterende lån blev betalt.

Citi Credit Lines

Selvom Flex Line er ikke længere tilgængelig, Citi tilbyder to andre kreditlinjer, samt andre standard kreditprodukter.

Brugerdefineret Credit Line

Custom Credit Line er mest ligesom den tidligere Flex Line, idet det er en usikret kassekredit. Den er udstyret med en maksimal grænse på $ 50.000, og du kvalificerer baseret på din kredit score og evne til at tilbagebetale lånet. Anvende hele eller en del af linjen til enhver tid.

Så snart du tilbagebetale hvad du har lånt fra den linje, at størrelsen af ​​den kredit bliver tilgængelig for dig at låne igen. Dette kaldes en revolverende kredit-konto. Hvis du vil anvende ring 1-877-362-9100 eller besøge en Citi filial.

Hjem egenkapital kreditlinje

Et hjem egenkapital kreditlinje ligner Custom Credit Line, med en nøgle undtagelse; det kræver sikkerhedsstillelse i form af sekundær pant. Mængden af ​​den linje er baseret på din kredit historie, din evne til at tilbagebetale lånet, og mængden af ​​egenkapital i dit hjem. Citi hjem egenkapital linjer spænder fra $ 10.000 til $ 1 million. Ansøgninger accepteres online.

Andre finansielle produkter

Ud over lån og linjer, Citi tilbyder en vifte af andre finansielle produkter. Besøg Citi hjemmeside for at lære om deres kontrol og opsparingskonti, pensionskonti, og kreditkort.