Er Cell Phone Anti-Radiation Shields nødvendigt?

Er Cell Phone Anti-Radiation Shields nødvendigt?


Efterhånden som flere mobiltelefonmaster gå op over hele landet, og flere mennesker begynder at bruge mobiltelefoner, er flere mobiltelefon-brugere spørgsmålstegn, om de har brug for at bruge en mobiltelefon anti-stråling skjold.

Har du brug for en mobiltelefon Anti-Radiation Shield?

Hvis du søger hårdt nok, vil du være i stand til at lokalisere legitime videnskabelige undersøgelser, der indikerer at der kan være en kræftrisiko fra radiobølger stråling, der er udsendt fra din mobiltelefon. På den anden side, vil du være i stand til at finde lige så mange undersøgelser, der viser sig der er ingen fare fra niveauerne af stråling, der kommer fra din telefon. Hvad tror du?

Desværre er den nuværende tilstand af mobiltelefon stråling forskning svarer til de tidlige dage af tobak forskning. Det var ikke før 1999, hvor det amerikanske justitsministerium til sidst indgivet en afkrævning retssag mod de store tobak virksomheder til at deltage i et "50 år ordningen" at modvirke enhver videnskabelig dokumentation, der viste, at cigaretter er skadelige for en persons helbred. Er den potentielle mobiltelefon kræft knytte den samme slags scenarie? Er mobiltelefon selskaber finansiere og fremme forskning, der "beviser" ingen link fra mobiltelefon radio stråling i et forsøg på at miskreditere de undersøgelser, afdækker problemer?

Den række indicier

Når du undersøger de undersøgelser, der findes på begge sider af debatten, kan det føles overvældende. Det ser ud som hvert år er der nye undersøgelser, der finder sundhedsskadelige effekter af mobiltelefon stråling, samt undersøgelser, der viser ingen sundhedsmæssige effekter overhovedet. Så hvem tror du? Skulle du få en mobiltelefon anti-stråling skjold?

Undersøgelser, der viser sundhedsskadelige virkninger

  • I februar 2008 blev en undersøgelse offentliggjort i American Journal of Epidemiology. Undersøgelsen, som blev gennemført ved Tel Aviv University, undersøgt 500 israelere, der havde udviklet spytkirtel kræft og sammenlignet deres niveau af brug af mobiltelefoner til 1.300 raske voksne. Forskerne opdagede, at i hele gruppen, dem, der brugte deres mobiltelefon i et par timer om dagen havde 50 procent højere odds for at udvikle en spytkirtel tumor.
  • En 2004 forskning undersøgelse foretaget af et forskerhold i Stockholm, Sverige rapporteret i Epidemiologi Journal, at bruge en mobiltelefon i over ti år firedoblet risikoen for at udvikle en sjælden tumor kaldet akustisk neuromer. Verdenssundhedsorganisationen (WHO) finansieret undersøgelsen.

Undersøgelser, der viser ingen virkning for sundheden

  • , En japansk undersøgelse, offentliggjort i British Journal of Cancer, betragtes i juni 2008, hvor mobiltelefon strålingsniveauer ramt forskellige dele af hjernen. Efter at have studeret mobiltelefonen brug af 322 hjerne kræftpatienter og 683 raske voksne, Undersøgelsen konkluderede, at ved hjælp af en mobiltelefon "regelmæssigt" ikke øger risikoen for kræft i hjernen.
  • I 2006 en undersøgelse fra Danmark, offentliggjort i Journal of National Cancer Institute, efterfulgt 420.000 mobiltelefon-brugere og sammenlignede deres poster til det danske Cancerregister. Undersøgelsen fandt, at der ikke er nogen øget risiko for at lide af kræft ved hjælp af en mobiltelefon.

Med alle disse undersøgelser, vi skal huske, at korrelation ikke ensbetydende årsagssammenhæng. Er mobiltelefoner forårsager (eller ikke at forårsage) skaden eller er det en tredje faktor, der er blevet efterladt forsvundet?

Beslutningen om at anvende en Radiation Shield

Senest har flere nyheder dukket om de mulige skadelige sundhedsmæssige virkninger af omfattende mobiltelefon brug.

Årsager til bekymring

I en foruroligende historie fra 2003 videnskabsmand George Carlo, tidligere forsker hyret af mobiltelefon industrien at undersøge sundhedsmæssige virkninger af mobiltelefon brug, besluttede at løfte sløret for branchen og rapporterede, at når hans studier fundet genetiske skader i risikoen for kræft De cellulære virksomheder afskære finansiering.

I 2008 det mest overraskende nyhedsartikel, rapporterede, at Dr. Ronald Herbermann, direktør for University of Pittsburgh Cancer Institute, rådede hans 3.000 fakulteter og personale til at holde mobiltelefonen væk fra hovedet ved hjælp af et headset og til at holde børn fra at bruge mobiltelefoner, undtagen i nødsituationer. Han citerer upublicerede videnskabelige undersøgelser som kilden til hans bekymring.

Hvor finder en mobiltelefon Anti-Radiation Shield

Hvis du er bekymret over de mulige effekter sundhed radiobølger stråling, der udsendes af din mobiltelefon, dine muligheder er enkel og billig. Denne form for stråling er på sit højeste niveau nærmest antennen. Desuden er ikke alle mobiltelefoner skabt lige. Sar Shield tilbyder en nyttig stråling diagram for mobiltelefoner, der giver en nøjagtig "SAR rating" for hver mobiltelefon model. Det er vigtigt at indse, at ved disse lave strålingsniveauer, hvis du holder mobiltelefonen væk fra dit hoved og krop, du er helt sikker. Men hvis du hellere vil ikke bruge et headset, så er der masser af ressourcer til at opnå en stråling skjold til din telefon.

  • CellPhoneShop tilbyder en særlig mobiltelefon anti-stråling skjold i form af en pude ved siden af ​​ørestykket på din telefon. Det vil blokere over 99% af EMF fra headsettet.
  • Amazon tilbyder også masser af produkter, som denne Anti-Radiation og batteri Salvager.
  • Hvis du foretrækker klipning din mobiltelefon til din bukselommen, overveje at købe nogle telefon-stråling EMF blokerer undertøj fra svensk undertøj maker, Isa Bodywear.

Gøre din beslutning

For et par år siden, videnskaben om forbindelserne mellem mobiltelefon stråling og forskellige sundhedsmæssige lidelser var en meget emergent videnskab. Selv i dag, de fleste forskere er uenige om mange af resultaterne. Den omstændighed, at så mange nye undersøgelser opdager virkninger, mobiltelefon stråling kan have på humanbiologi, giver det mening at spille det sikkert. Hvis der ikke er sundhedsskadelige effekter, så er du kun et par bukke. Men hvis det viser sig at der virkelig er alvorlige sundhedsmæssige problemer i forbindelse med mobiltelefon stråling, så ved at beskytte dig selv tidligt, kan du beskytte dit helbred og potentielt redde dit liv ved at få en mobiltelefon anti-stråling skjold.