Er Biotin Vitamin effektiv og sikker?

Biotin vitaminer hører til B-vitamin familien, og de er en vigtig kosten komponent, fordi de fremmer omsætningen af ​​kulhydrater, protein og fedt. Disse vitaminer bringe visse sundhedsmæssige fordele til kroppen, og for nylig de er meget udbredt i hårplejeprodukter, fordi mange mennesker tror, ​​at de kan fremme hårvækst. Alligevel er der stadig folk, der tvivler på effektiviteten af ​​biotin vitaminer.

Biotinmangel

Biotin vitaminer er effektive til behandling og forebyggelse af biotin mangel. Nogle af de almindeligste årsager til biotin mangel omfatte parenteral ernæring, forbrug af rå æggehvider, antikonvulsive terapi, langsigtet oral antibiotika behandling og genetisk mutation. Denne betingelse sjældent forekommer hos mennesker, men det kan resultere i alvorlige sygdomme, hvis det gør. Ved begyndende stadium kan biotinmangel forårsage symptomer såsom hårtab, svampeinfektioner, tør hud, udslæt og seborrheic dermatitis. Men hvis det er venstre ubehandlet, kan det føre til lidelser som depression, døsighed, muskelsmerter, mental ustabilitet, og hyperesthesias og paræstesi. Biotin mangel let kan behandles med biotin kosttilskud.

Fødselsdefekter

Det er blevet bevist, at biotin vitaminer kan forhindre fosterskader, der skyldes biotin mangel. Ifølge forskere, 1 ud af 3 kvinder oplever biotinmangel under graviditet, hvilket kan føre til unormal udvikling af fosteret. Det anbefales, at kvinder indtager biotin kosttilskud under graviditeten for at forhindre komplikationer.

Skøre fingernegle

Efter opdagelsen af ​​biotinâ € ™ s effektivitet i behandlingen af ​​klove abnormiteter i svin og heste, forskere fra Oregon State University besluttet at gennemføre en test for at afgøre, om den kan bruges til at styrke de menneskelige fingernegle. I 2 ud af 3 forsøg, der gennemføres, blev forbedring bemærket i 67% til 91% af patienterne. En af stier viste også, at fingernegle af emnerne blev 25% tykkere.

Hårtab

Selv om mange mennesker med hårtab problemer har rapporteret, at de har modtaget hårplejeprodukter og biotin kosttilskud, er der ingen offentliggjorte beviser, der understøtter påstanden om, at biotin bidrager til bedre hårvækst. Selv om det er rigtigt, at hårtab er et symptom på biotin mangel, kan biotin vitaminer ikke være effektivt i behandling og forebyggelse af hårtab.

Er Biotin vitaminer Safe?

I øjeblikket er der ingen bevis for, at biotin vitaminer er giftige. I studier blev mundtlige biotin kosttilskud gives til folk med arvelige biotin forstyrrelser samt sunde almindelige mennesker, og resultater fra begge forsøg viste, at biotin vitaminer er sikre at indtage. Ingen tåleligt niveau af biotin indtagelse blev fastsat for biotin af Institute of Medicine.

Dog kan biotin interagere med visse næringsstoffer og medicin til at forårsage visse helbredsproblemer. Det har vist sig, at store mængder af pantothensyre eller vitamin B5, kan reducere biotin absorption i tarmene og celler, fordi disse to næringsstoffer har lignende strukturer. De, der tager anti-epileptisk medicin på lang sigt kan opleve et fald i blodets indhold af biotin, som vil resultere i biotin mangel. Desuden kan langvarig behandling med visse antibiotika reducere den bakterielle syntese af biotin, og dette vil øge behovet for mere biotin i kroppen. For at holde styr på din biotin indtag samt andre næringsstoffer, prøve at bruge de ernæringsmæssige værktøjer, der er tilgængelige på FitDay.com.