Equestrian Beskæftigelse

Equestrian Beskæftigelse


Hvis du elsker heste, kan du være velegnet til hestesport beskæftigelse. Der er mange forskellige typer af arbejdspladser i dette område. Nogle kræver lidt erfaring, mens andre kræver mange års formel uddannelse.

Liste over Equestrian Jobmuligheder

Rider

Hvis du kan lide at ride heste, hvorfor så ikke overveje at gøre det til et levende? Professionelle ryttere kan tjene gode penge ridning i shows og rodeo. Mange ryttere også tjene penge på at være trænere.

Jockey

Dette er en karriere, du har brug for at blive født for på grund af højde og vægt krav. Hvis du har den korrekte build og kan lide at køre, men kan dette være jobbet for dig. Husk dog, at racing er farligt. Du kan også brug for ekstra indtægtskilder, medmindre du blive en af ​​de øverste jockeyer.

Groomer

Groomers bruger meget tid med hestene grooming dem, så de vil se deres bedste på udstillinger. Lønnen er lav, men det kan være en god start i branchen eller som en måde at hjælpe løn for rideundervisning.

Ridelærer

Mange instruktører begynder som professionelle ryttere. Dette skyldes, at instruktøren skal være ekspert for at lære kunderne, hvordan at ride. Instruktørerne arbejder normalt på stalde eller andre steder, betalende kunder besøger.

Horse Trainer

Ofte ridning instruktører vil også arbejde som hest undervisere. Nogle trænere vil arbejde på et stabilt eller gård. Andre kan give klasser til offentligheden, undervisning hesteejere hvordan at uddanne deres egne heste. Du behøver ikke at være en "hest Whisperer" for at gøre dette job, men det gør ikke ondt at have denne færdighed.

Opdrætter

Dette er ikke en entry-level job, men snarere er noget, du kan arbejde op til, hvis du vælger at gøre det. At være en opdrætter skal du bruge en ranch eller gård med jord nok til at hæve heste. Dette er i tillæg til ekspert øje forpligtet til at spotte potentielle champion show eller væddeløbsheste.

Farrier

Ligesom mennesker har varierende fodtøj behov, så gør heste. En beslagsmed er en smed, der gør hestesko. At komme i gang i denne karriere skal du enten kandidat fra en beslagsmed skole eller være en lærling af en master beslagsmed.

Dyrlæge

Dyrlæger har ansvaret for overvågning af sundheden hos heste og udføre operationer, når det er nødvendigt. At blive en dyrlæge først kræver en bachelorgrad og derefter at blive accepteret i et akademisk niveau dyrlæge program.

Dyrlæge Technician

Hvis du nyde medicin og heste, men ønsker ikke at deltage dyrlæge skole, overveje at blive tekniker i stedet. Mange teknikere behøver kun en associeret grad. Du vil komme til at tilbringe så meget tid med heste som dyrlæge, men du vil udføre mere rutineprægede procedurer.

Massage og Fysioterapeut

Disse arbejdspladser ligner deres menneskelige modstykker. Massører hjælpe med at holde heste i topform og hjælpe dem med at undgå skader. Fysioterapeuter hjælper heste komme sig skader og ofte arbejder med undervisere.

Motion Rider

For at blive en jockey, ofte du vil starte som en øvelse rytter. Dit job vil være at ride alle hestene i løbet af deres træningspas. På et stort stabilt, kan du ride over 20 heste om dagen.

Flettemaskine

For at forberede en hest til et show eller en fotooptagelse, vil en flettemaskine tilbringe timer at flette hestens hår. Hvis du har tålmodighed og fingerfærdighed, kan dette også være en god start i hestesport industri.

Din karriere Arbejde med heste

Dette er kun et udsnit af de hestesport beskæftigelsesmuligheder til rådighed for dig. Der er også andre karrierer dette ord indirekte med heste. Eksempler herpå er en rytterstatue journalist eller forfatter, en hest fotograf eller endda et job som monterede politibetjent. Overvej dine gaver og færdigheder, personlighedstype og pædagogiske mål, og derefter afgøre, hvordan du kan kombinere dette med din kærlighed til heste.