Epoxy Grout

Epoxy Grout

Epoxy injektionsmørtel er et materiale, der anvendes i flisebelagte områder jævnligt udsat for ekstreme forhold. Næsten uigennemtrængelig for pletter og vandskade, det fjerner mange vedligeholdelse og levetid bekymringer forbundet med fliser.

Fordele og ulemper ved Epoxy Grout

Epoxy injektionsmørtel har klare fordele for de berørte med at holde fuger i uberørt tilstand. For andre husejere, kan ulemperne være for stor til at retfærdiggøre de ekstra omkostninger og vanskelighederne ved at anvende dette materiale.

Fordele

Enhver, der har tilbragt tid med en tandbørste rengøring og blegning fuger omkring keramiske fliser vil være følsom over for fordelene ved en injektionsmørtel der sjældent pletter. Der er imidlertid flere andre materialeegenskaber, der gør det til et godt valg til flisebelagte områder.

  • Smudsafvisende: Det er utrolig svært at farve epoxy injektionsmørtel. Kun visse kemikalier og pletter kan permanent ændre farven på epoxy. Af denne grund bør flisebelagte områder, der ofte udsættes for fedt eller sure stoffer, såsom køkken bordplader, bruge epoxy.
  • Water Resistant: I modsætning til andre understøbningsgrouts, vand har begrænset effekt på epoxy. Dette er en utrolig fordel efter cementen er blevet installeret.
  • Længere holdbarhed: Mens de fleste mørtler ikke kan opbevares i mere end to år, kan epoxy opbevares i en næsten ubegrænset tid, så længe det ikke fryser og holdes i en lufttæt beholder.
  • Ingen tætningsmiddel Påkrævet: Traditionelle understøbningsgrouts skal forsegles hver to til tre år. Epoxy behøver ingen yderligere tætningsmidler.
  • Skimmelsvamp og Meldug Resistant: Epoxy er allerede lidt modstandsdygtig over for skimmel og meldug, en egenskab, der kan forbedres, når et tilsætningsstof blandes i med injektionsmørtel før påføring.

Ulemper

Med de fordele, epoxy tilbud, kan boligejer blive overrasket over, at dette materiale er stadig en mærkværdighed på mange områder. Men et par betydelige ulemper gør mange entreprenører tilbageholdende med at bruge dette produkt.

  • Hurtig indstilling: Epoxy er vanskeligt at bruge på grund af sin hurtige indstilling tid. Mange entreprenører nægter at bruge epoxy injektionsmørtel, i stedet bruger de en fælles cementmørtel blandet med tilsætningsstoffer og stærkt forsegle den.
  • Expensive: Epoxy kan let være fire gange dyrere end andre typer af fuger, selv når omkostningerne af fugemasse og andre additiver er taget i betragtning.
  • Misfarvning: Epoxy kan forårsage alvorlige misfarvning på porøse overflader, så de plader skal forsegles, før injektionsmørtel anvendes. Dette er især vigtigt, når sten bliver brugt.

Brug Epoxy Grout

På trods af de ulemper, for områder, der regelmæssigt kommer i kontakt med vand eller stoffer, bejdse, epoxy er ofte værd at den ekstra ulejlighed. En boligejer kan bruge epoxy uden professionel hjælp, hvis han har en vis erfaring fugning, dækker et lille område, og har nogen, der kan hjælpe afslutte project.Begin ved at indsamle alle de nødvendige værktøjer. Det er vigtigt at arbejde hurtigt, når du bruger epoxy, så sørg for, at der er svampe og andre værktøjer til oprydning inden for rækkevidde. Ved anvendelse af epoxy, bør én person bruger en murske for at anvende injektionsmørtel, mens den anden person følger og renser flise umiddelbart efter injektionsmørtel anvendes.

Ved anvendelsen af ​​fuger, huske på, at alle de epoxy skal blandes sammen på én gang. Ved anvendelse af epoxy, skal fliserne aldrig være koldt, så sørg for, at rummet er varmt, før du begynder.

Start med at blande injektionsmørtel ifølge producentens anvisninger. Ved hjælp af en murske, sprede injektionsmørtel hurtigt over overfladen af ​​fliserne. Så snart en lille del er færdig, skal den anden person krat området for at fjerne overskydende epoxy. Så området skal rengøres grundigt med en fugtig svamp.

Det er bedst at arbejde i små sektioner, hvor støbningen er afsluttet, i stedet for at forsøge at dække et stort gulvareal med epoxy og forlader oprydningen til senere. Nogle entreprenører anbefale en slutrengøring ved hjælp af en eddike og vand, for at fjerne epoxy haze fra flise. Det er vigtigt at indse, at fjerne alle overskydende fugemasse er en vanskelig opgave på grund af tekstur af epoxy. Planer om at gøre flere på hinanden følgende rensninger før man går videre til næste afsnit af flise.

Afsluttende betragtninger

Epoxy kan være et vanskeligt materiale at bruge, men mange husejere finde, at fordelene ved dette materiale overstiger de problemer, der opstår. Før leje en entreprenør til at installere keramiske gulve, skal du sørge for at se på tidligere eksempler på kontrahentens arbejde. Mange gode flise settere har ingen erfaring med epoxy, så sørg for, at entreprenøren du leje har omfattende erfaring med at arbejde med materialet for at undgå utilfredshed med det endelige produkt.