Ensidigt Diets hjælpe tabe

De, der ønsker at forbedre figuren ved hjælp af ernæring har allerede hørt, at forskellige fødevarer bør være på grundlag af kosten. Nogle eksperter mener, at denne måde at spise er hensigtsmæssig, hvis en person har planer om at blive slankere på længere sigt. Hvis du hurtigt vil se resultaterne af den varierede menu på skalaen, er det bedre at glemme alt om de "lækker" menuen og begynder at spise "kedelige" fødevarer.

Ensidigt Diets hjælpe tabe

De ernæringseksperter fra University of Buffalo og University of Vermont stat at en varieret kost unødigt brændstof appetitten og forhindrer vægttab. Hvis du hurtigt vil få en slank figur, eksperterne anbefale at spise den samme mad hver dag. Ifølge dem, denne form for ernæring disaccustoms en person fra den vane at behandle mad som en kilde til glæde. Mad skal blot opfylde basale behov - det er faktisk en af ​​de mest effektive og nemmeste måder at tabe sig.

Forsøget med deltagelse af kvinderne mellem 20 og 50 år har vist, at effekten af ​​ensformige kost fører til et fald i appetit. Derfor er en person vil kunne sidde med ved bordet sjældnere og spise mindre mad generelt. De deltagere, der spiste monotone fødevarer, til sidst faldt meget mere end de kvinder, som spiste en række retter. Imidlertid kalorieindtag var den samme for alle.

Ifølge forskerne, afhængighed visse fødevarer mindsker incitamentet og kroppens behov for at spise lækre fødevarer. Forskerne mener, at ensformigt mad er en meget effektiv kost. Det vil imidlertid ikke klare i tilfælde vægttab er planlagt for en lang tid. Hvis du har brug for at slippe af et par pounds, ensformige kost er, hvad du har brug for. "Kedelige" fødevarer vil reducere portionsstørrelse til det beløb, der kræves for kroppens mætning. Dette vil helt sikkert hjælpe til at blive slankere.