Enkelt Tier Wedding Cakes

Enkelt Tier Wedding Cakes
Enkelt lag kager kan være dejligt bryllup kager.

Single tier bryllup kager er en enkel, elegant mulighed for par, der ønsker en dekadent dessert at fejre deres bryllup uden stabling op en større kage.

Hvorfor Just One Tier?

En lækker tier kan være den perfekte størrelse for et par bryllup kage af mange årsager. En lille, afslappet bryllup med en lille gæsteliste vil ikke kræve en gigantiske dessert, eller et par kan vælge et enkelt lag kage at dele efter de har løbet bort. Flere enlige tier bryllup kager kan bruges til at tilbyde gæsterne en bredere vifte af smagsoplevelser, eller et enkelt lag kage kan være den perfekte størrelse for et par, der ønsker at skære et bryllup kage til de nostalgiske fotografier, men hvem gør ikke rigtig lide kage. Mange par også vælge enkelt lag kager for at fejre deres mærkedage, ofte vælger de samme varianter og designs, de smagt på deres bryllupsdag.

Uanset årsagen, er der mange smukke enkelt lags kager, der kan bringe en ekstra smag af sødme til et bryllup fest.

Indstillinger for større Single Tier Wedding Cakes

En enkelt lag kage kan være lige så elegant og dekadent som en større godbid. Faktisk fordi mindre kager er generelt billigere, kan par kunne vælge mere komplicerede dekorationer eller mere skræddersyede tjenester uden drastisk puste bryllupskage pris. Yderligere muligheder for enlige tier kager inkluderer:

Enkelt Tier Wedding Cakes
Classic-Tier

 • Forstærke kagen med bryllup cupcakes i forskellige varianter at tilbyde yderligere godbidder og tjene et større antal gæster.
 • Design faux kage lag til at tjene som base-lag og give den lille kage en illusion af større størrelse.
 • Brug af en forhøjet bryllupskage stativ til at løfte kagen over bordet og gøre det synes større end den egentlig er.
 • Tilføjelse yderligere desserter såsom bryllup trøfler, mini tærter, gourmet cookies eller andre behandler til at oprette en dessert buffet.
 • Koordinering et enkelt lag kage med gommens kage som hans-og-hendes desserter.
 • Vælge flere enkelt lag kager af forskellige designs og varianter, der passer til en række forskellige smagspræferencer.

Single Tiers og kage Toppers

Enkelt Tier Wedding Cakes
Udarbejde Single Tier

En af de største bekymringer med et lille bryllup kage er, hvad de skal gøre med bryllupskage top. Mange par værner deres græsklippere som souvenirs af deres særlige dag, men en større Topper kan let overvælde et enkelt lag kage. For at forhindre en ubalanceret udseende, kan par vælge mindre toppers eller vælge at sætte Topper siden af ​​kagen som en del af en dejlig tabel dekoration i stedet for at sætte den på kagen selv. Blomster, gæstebog, indrammede billeder, en ønskebrønd, eller andre accenter kan også være en del af kagen bordet og vil hjælpe med at holde en mindre kage fra at se ud af sted på et stort bord.

Fordele og ulemper ved enkelt lag Cakes

Enkelt lag kager kan være lækker og dejlig, men de er ikke passende for hver fest. Før du vælger en lille kage, bør par nøje overveje fordele og ulemper ved enkelt lag kager.

Enkelt Tier Wedding Cakes
Beach Wedding Cake

Pros

Fordelene ved et enkelt lag kage omfatter:

 • Enkelt, elegant design snarere end overdådige ekstravagance
 • Billigere pris afhængig af design og smag
 • Mindre spildt kage fra gæster, der ikke ønsker nogen eller en mindre gæsteliste
 • Nemmere at bruge til mere usædvanlige bryllup steder, såsom strand bryllupper

Ulemper

Potentielle problemer med enkelt lag kager omfatter:

 • Begrænset antal skiver kan kun brødføde et lille antal gæster
 • Ingen mulighed for at anvende forskellige niveauer for forskellige varianter, medmindre flere kager bestilles
 • Ingen sidesten kage at fryse for den første årsdag
 • Mindre umiddelbart synlige og dramatiske for flere fotografier
 • Kan kræves Mindstemål fra bagerier

Finde Små Wedding Cakes

Enkelt Tier Wedding Cakes
Chokolade Single Tier Cake

Hvis et par ikke vælge en lille, enkelt lags kage til at fungere som deres bryllup godbid, at finde en bør ikke udgøre en stor udfordring, især hvis de er interesseret i enkle designs og klassiske varianter. De fleste bagere vil være i stand til at skabe mindre kager, men hvis et par ønsker en usædvanlig smag eller one-of-a-kind bryllupskage bageriet kan have mindstemål og priskrav for at kompensere for deres indsats. Som et alternativ, kan par forhandle at bestille en Brude brusebad kage, gommens kage eller generalprøve kage som en del af hele bryllupskage pakken.

Enkelt lag kager kan også være let for par til at give sig. En talentfuld familiemedlem eller bryllup gæst kan være i stand til at skabe en lille, elegant kage til festlighederne, ofte til en brøkdel af prisen i forhold til bageri design. Nogle gæster tilbyder endda at bage parrets kagen som deres bryllupsgave, tilføjer et unikt touch til parrets fest og samtidig hjælpe dem med at spare penge.Single tier bryllup kager kan være dejligt muligheder for små fester, multi-dessert begivenheder, eller bare for par, der foretrækker en mere underspillet wienerbrød som deres første smag af ægteskab. Med lige så mange muligheder som større kager, små bryllup kager er store på smag, romantik, og nostalgi.