English Garden: Vinter Bloomers Tips

Angelonia Salicariaefolia

Dette anlæg har æble duftende blade og er et godt valg til din duftende have! Den Angelonia Salicariaefolia er en tropisk blomstrende busk, der foretrækker at blive dyrket i et varmt drivhus med temperaturer på 60 til 65 grader. Den bedste metode til formering for dette anlæg er med nåletræ stiklinger på grund af sjældenhed af frø. Det skal dyrkes i fugtig jord. Jeg var respektindgydende ramt af de smukke brogede blomster af denne plante! Meget unikt! Dette anlæg er en slutningen af ​​vinteren eller det tidlige forår blomstrer.

Solanum: The Winter Cherry

Solanum: The Winter Cherry.

Den meget festive- ser Winter Cherry, Solanum pseudocapsicum, er en aldre gammel favorit potteplante, der har mistet noget af sin charme. Ikke en plante, hvis du har små børn: Den attraktive orange / røde frugter er giftige, hvis spist.
For en længerevarende skærm, skal du vælge en plante, der har kun nogle få orange bær og mange flere på forskellige stadier af modning. Placer planten på en lys vindue, men i den kølige.
For høje temperaturer forårsage planten til at vokse rampantly, dækker bær display.
Vand som kræves, ved at sidde potten i en underkop vand. Efter en halv time, tom ant resterende vand ud af underskålen.
Vådfoder med fortyndet tomat gødning hver anden uge.

Hellebores

Hellebores er store muligheder for udendørs blomstrer selv i sneen. Disse små, kompakte planter er blevet rapporteret til at begynde blomstrende i december og fortsætter ind i marts eller april.

Køb og pleje af Cyclamen

Det er bedre ikke at købe dem fra mørke butikker-altid købe planter, der har været i godt lys. (Du ofte få en forsinket reaktion på dem at være i et mørkt sted.)
Aldrig købe Cyclamen, der har siddet udenfor. Kladder ofte vise sig fatal.
Hvis du vil gemme planten få temperatur chok, pop det i en polyethylen pose og binde toppen. Efterlad ikke plante i en kold bil, mens du er færdig med shopping tage det lige hjem.
Valgte planter, der har frisk udseende blade, et par åbne blomster og masser af knopper til at komme. (Se under bladene i midten af ​​anlægget.)
Pleje i hjemmet
Fjern alle indpakning og placer Cyclamen i et køligt rum i god lys.
Vand fra neden. Sid urtepotten i en underkop med vand, og efter en time hælde væk overskydende. Anlægget vil have taget op så meget vand som den har brug for.
Foder med flydende gødning hver anden uge, mens det stadig er blomstring.
Fjern visne blomster og gulfarvning blade ved at trække dem ud .Cutting ville efterlade en stump, som ville rådne tilbage til midten af ​​anlægget.

Kalanchoe: Leder efter

Koraltop, er en fordringsløs blomsterplante, de røde former som er med rette populære vinter blomstrende planter. Nu kan findes i en række farver fra pink igennem til laks, gule, creme og orange nuancer.
Vælg en plante, der har blot et par åbne blomster og har lyse grønne skinnende blade. Anbring i en solrig vindue i en temperatur på omkring 50 grader. Vandes regelmæssigt, men lade komposten tørre ud mellem vandingerne.
Hvis temperaturen når under 50degrees, holde anlægget næsten tørt, og det syge overleve.
Når du er i flor foder hver anden uge med flydende gødning.
Pot på i foråret ved hjælp af en gryde en størrelse op og en rodet pottemuld mix.
Kalanchoes kan være lidt vanskelig at blomstre igen, som de er daglængde lydhør .Dette er let at overvinde ved at sætte anlægget i et mørkt sted natten over og tilbage ud i dagslys i morgen for en periode på tre uger i August, det indviede blomster og planten vil så blomstre konsekvent til jul.

Primula obconica.

Primula obconica er en lang blomstring vinter potteplante, der kommer i en række smukke farver, fra puristiske hvid gennem alle nuancer af pink, rød, blå og en overraskende terracotta skygge ikke findes i mange andre planter.
Denne Primula bør være mere kendt, men for den store fejl: mange mennesker er allergiske over for det løv.
Den gode nyhed er, at plante hybridists har formået at producere en stamme, som ikke indeholder huden irritent, priminin.
Køb planter, der har et par åbne blomster og masser af knopper til come.Give plantens kølige forhold, vand, som foreskrevet og foder hver fjortende dag med væske fertilizer.remove falmede bloom pigge og nyde et display, der vil vare indtil begyndelsen af ​​april.

Hardenbergia

En ikke-til-være forpasset vinter blomstrende plante er Hardenbergia eller Miniature Wisteria. Disse små skønheder kommer i lilla eller hvid og nå kun 12-15 meter høj. De blomst fra vinter til forår. De foretrækker temperaturer på 50 grader, og kan formeres fra enten frø eller stiklinger.