English Garden: Tropical Plants Tips

Formeringsmateriale en mor-i-lovs Tongue

Før du væmmes "Moder i Laws Tongue" er en sukkulent plante med 2-3ft lange sværd-lignende blade! (Det er bestemt godt navngivet.)
Hvis du har den gule kanter form af Sansieveria eller "mor i love tunge", kan du nemt propogate det ved division.
Knock planten ud af potten og skære gennem rodklumpen så du ender med flere rodfæstede blad portioner. Pot disse op i 3 "potter af grynet kompost.
En særegen ejendommelighed af naturen er, at du også kan udrydde 2 "blad stiklinger af gule kanter Sansieverias, men de resulterende planter ikke har den gule kant. Dette er grunden til, anbefales opdeling af anlægget.

Grønne Sansieverias kan opdeles som ovenfor, eller du kan bruge bladet skære metode:
Skær en hel, sund blad fra moderplanten. Læg den fladt på bordet, på den rigtige måde up.Using en skarp kniv, skæres bladet op i 2 "lang sections.It er meget vigtigt, at du indsætter stiklingerne den rigtige vej op, så et godt tip i denne fase er at skære et "v" form i den nederste ende af skæringen.
Fyld en bakke med grynet kompost og skub "v" end i komposten, der forlader den øverste tomme eller deromkring af den skærende exposes.Place vand bakken ind og sted på en lys, varm vindueskarm eller plantemateriale ramme i drivhuset.
Vand stiklingerne, når de er tørre og inden for et par måneder vil du se en ny plante vokser fra bladet sektion. Pot enkeltvis i små potter og vokse på.
Forår og sommer er de bedste tidspunkter til at prøve denne teknik.

Blade planter: det grundlæggende.

Løv stueplanter generelt brug for mindre lys end blomstrende stueplanter. Planter med brogede blade, dog skal være i god naturligt lys, eller de vil miste variegation.

Opkøb A Real juletræ.

Juletræer undertiden kunne have været skåret seks eller syv uger før du køber dem. Så hvis det er muligt at købe frisk fra en juletræ producenten.
Den traditionelle juletræ, rødgranen, er ikke den længste varig med en lang kridt.
Hvis du skal have den traditionelle form, den længste varig er Nordman Spruce, dyrere, men vil se det nye år!
Pines også sidste fuld sæson og ikke kaste der nåle og ser fantastisk, når dekoreret.
Den bedste spids af alle er at købe et levende træ med rødder, er det muligt at genbruge dem år efter år.
Mine tips til at købe og leder efter rigtige træer er som følger:
(1) Køb frisk fra en specialist producenten
(2) Hvis dette ikke er muligt, købe en Nordman gran eller nogen form for pine.Or købe en pot dyrket træ.
(3) Kontroller for friskhed, ved sqeezing nålene: Hvis de føler hårdt eller nogle falder af, afviser træet. Friske nåle er bløde og fjedrende.
(4) Forkæl dit træ med en anti-transpirent juletræ spray.This sinker processen med nåle udtørring.
(5) Opbevar træet udenfor indtil abot 10 dage før jul for potteplanter eller 5-7 dage for cut.
(6) For afskårne træer, før du sætter dem indendørs, så et par inches fra bunden. (Den gamle snit vil have helet igen og ikke være i stand til at optage vand)
(7) Enten købe et juletræ stativ, der vil holde vand eller sætte træet i en stor gryde, (sørg for at det IKKE har drænhuller), vådt sand.
(8) Tilføj et par pints af vand til træet, (uanset om det er skåret eller pot dyrket), hver dag, herunder julemorgen!
Slap af og nyd en af ​​de sande vidundere jul.
Husk, at juletræer dyrkes som en afgrøde og hvert år flere og flere er ved at blive plantet, så du ikke nedbryder nogle naturlige skov ved at købe et rigtigt træ!

Fodring: hvornår skal du fodre Foliage stueplanter.

Blade planter kan gives en gang hver anden uge i den voksende sæson-Apr-SEP inklusive.
Løv potteplanter behøver ikke at blive fodret fra oktober til slutningen af ​​marts.

Schlumbergia: The Christmas Cactus.

Fås i mange flotte farver, herunder bicolors, julen kaktus er en traditionel festlig plante.
Det er ikke svært at se efter, så længe du husker det ikke er en ørken kaktus, men en epiphite eller træ dweller, indfødte af de sydamerikanske regnskove.
Vandes regelmæssigt, holde det på en lys vindueskarm og foder kun, når blomsterknopper vises. Brug tomat gødning.
Pas på ikke at over gryde eller planten vokser rampantly på bekostning af flowers.Benefits fra at være udenfor fra juni til september, men pas på slug og snegl angreb.
Når blomsterknopper vises, skal du ikke flytte anlægget, som det fordrage at blive forstyrret og vil sandsynligvis falde alle blomsterknopper.

Kom At julestjerne at blomstre igen.

Julestjerner er daglængde lydhør og kun blomstrer, når timers dagslys falder under 11 timer om dagen.
Indendørs, vil lyset fra dine lamper forhindre det nogensinde blomstring igen.
Formålet er at give dit anlæg mindst 14 timer mørke, hver dag fra slutningen af ​​september, indtil du ser de røde højblade velformede.
Fra slutningen af ​​september, placere din julestjerne i en sort poly pose og binde op toppen. Det bedste tidspunkt at gøre det er, når du kommer hjem fra arbejde. Næste morgen tager planten tilbage ud af posen, lige før du forlader for work.This måde julestjernen får mørket er det nødvendigt at indlede blomster, og du har en nem at huske rutine. Når de farvede højblade er fuldt udviklet, (omkring begyndelsen af ​​december), stoppe poly pose behandling og nyd dit anlæg.
Vidste du, at julestjerner planter, når i blomst, reagerer godt på en ugentlig flydende feed af tomat fertilizer.The kali i foderet giver større og stærkere farvede højblade.

Valg jul Planter.

Der er flere huskeliste og don'ts, når chosing jul planter. Så uanset om du køber til at dekorere dit hjem denne Yuletide eller købe som gaver til venner eller familie følge mine tips til de bedste resultater.

Må ikke købe planter, der er træt leder, der sidder udenfor eller er meget tør. Alle vil føre til dit anlæg ikke gør det til nytår.
Træt planter kan aldrig komme sig. Planter opsætning eksterne og udkast vil falde alle deres leaves.Dry anlæg vil falde alle deres blomsterknopper.
Bær aldrig en plante direkte fra lageret til den kolde udendørs. Pop dit nye køb i en stor polyethylen pose og binde top.Take det lige hjem så unpack.This forhindrer planten får et chok.

For de bedste resultater, skal du vælge god leder, sunde planter fra en planteskole. Julestjerner skal have ært uåbnede sande blomsterknopper i midten af ​​brght bracts.If de er åbne eller mangler ikke købe.
Cyclamen bør ideelt set kun en håndfuld af åbne blomster, med masser af sunde uåbnede blomsterknopper. Afvis planter med gulfarvning blade eller hængende blomster.
Pot mums -Vælg planter med delvist åbnet flowers.Often planter i stram opløbet undlader at udvikle sig i vinter.
Jul Cherries- afvise enhver anlæg med rynkede bær, bær falde ned eller gulfarvning blade. De bedste planter skal være busket med mørkegrønne blade, afew orange bær og mange flere grønne bær.
Hyacinter skal have et par "klokker", der viser farve.

Fodring: At anvende et bladgødning.

Bland en opløsning af foder som anvist på etiketten. Påfør med en håndsprøjte eller vandkande med en rose vedlagt. Påfør jævnt over hele anlægget, indtil opløsningen begynder at løbe af bladene.
Det er en god ide at enten gøre det udendørs eller i badet, hvor løsningen ikke vil forkæle møbler.
Brug aldrig blade feeds i strålende solskin, da anlægget vil blive svedet. Påfør i skyggen, på en kedelig dag eller om aftenen, når solen er væk fra anlægget.

Fodring: Bladmidler Feeds.

En bladgødning er en hurtig virkende flydende foder, der påføres direkte på bladene, snarere end i potten. Planteløvet absorberer gødning.

Fodring: Reglerne for Feeding Foliage stueplanter.

Kun foder april til oktober.
Aldrig pot-feed syg plante: Beskadigede rødder kan ikke tage op gødning.
Aldrig fodre en plante, der er tørt: Gødningen vil brænde rødderne.
Aldrig overfeed: Brug kun den anbefalede hastighed og hyppigheden af ​​program, der er noteret på producenterne emballage.
Aldrig dekanteres flydende gødning i en anden flaske: Et barn kan fejl det for sodavand!
Brug altid op fortyndet gødning på den dag du gør det: Løsninger forkæle.

Plantet Bowl-arrangementet.

Plantet Bowl-arrangementet.
Mange tusinde disse meget dekorative plantet ordninger er givet som gaver hvert år.
Vand omhyggeligt på grund af manglende drænhuller.
Alle ordninger bør betragtes som midlertidig, da de snart vokser for rammerne af de bowl.Pot planter op separat, når det bliver nødvendigt.

Vanding Disse Stueplanter: Hvor meget til at give dem.

Det kan synes meget indlysende, men en tør planten har brug for meget mere vand end en, der er let fugtig. Vand ofte løber lige igennem en gryde uden at fugte kompost og selvom du giver planten hvad der virker som nok vand, er stadig tørre rødderne.
Plunge en "knastør" stueplante i en spand med vand, indtil luftboblerne op med at stige

Grundlæggende betingelser for House Planter.

Selvom de ideelle betingelser varierer for de mange former for stueplanter ingen kan overleve længe, ​​hvis det grundlæggende ikke er opfyldt. Bare følgende i tankerne, når du placerer en ny stueplante.
Lys: Placer altid så tæt på en naturlig kilde til lys som muligt.
Dam: En utætte position er dødelig.
Vand: Ekstreme fugt vil forårsage død af anlægget.
Fugtighed: Alle planter kræver en rimelig fugtig atmosfære. Tør luft forårsager bladet tips til at brænde.
Fodring: Sultne planter aldrig se godt.
Temperatur: ekstremt varme eller kolde forhold vil medføre døden for planten.

Hibiscus

Hibiscus vil blomstre i hele vinterhalvåret indendørs, hvis den er placeret på et køligt, udkast fri beliggenhed med masser af lys.

Befrugtning er nøglen

Tropiske planter kræver flere næringsstoffer til at skabe et flor så mange stauder. For at blomstre, skal blomsten trække sin energi fra anlægget. Hvis gødningen er ikke rigtigt, blomstre mange gange vil ikke åbne.

Vanding Disse Stueplanter: Bortførelsen gætterier.

Tricket er at se på overfladen af ​​potten. Når du ser kompost drejning lysebrun, anlægget har brug for en drink.
Lad planten drikke hvad det vil. Tag planten ud af det Cache eller dekorativt ydre pot og sidde det i en skål af vand. Efter en halv time, tømme resterende vand væk. På dette tidspunkt anlægget vil have drak alt det vand den har brug for, og der er ingen chance for, at du har over eller under vandes.

Fodring: langsom frigivelse Gødning For Foliage stueplanter.

Langsom frigivelse gødning gør, hvad de siger, det er frigivelse gødning langsomt over en periode, når planten har brug for det. Markedsleder Osmocote fra Scotts Company. Bland det gennem komposten som anbefalet, når potning op planter.
Osmocote piller er en rigtig god idé, der fungerer godt. De består af en nøjagtig mængde Osmocote granulat hænger sammen. Skub en pille i komposten af ​​en klar potteplante og op til et år værd af gødning frigives langsomt, når planten har brug for det. Større planter får brug for mere end én pille, skal du kontrollere den side af boksen for den korrekte mængde for dit anlæg.

Vinter Beskyttelse af sarte planter

Tender eksotiske såsom Agaves, dadelpalmer, kål palmer, vindmølle palmer, træet bregner, Bougainvilleas, Brugmansias og Abutilons samt alle dine Fuchsias, pelargonier og Marguerites behøver kun frostfri forhold til at få dem gennem vinteren.

Julestjerne: The Christmas Star.

Julestjerne: The Christmas Star.
Julestjerner er blevet så meget en del af julen som julemand, mistelten og Holly.
De traditionelle røde fortsat den mest populære, men ser ud til de mange smukke nuancer af laks, creme, pink, orange, lilla hvid og marmoreret typer.
Ikke sådan en temperamentsfuld skønhed som det var engang, sorter i dag vil ofte vare indtil foråret.
Vælg en plante, der ikke har nogen tegn på gulning blade, lydefri dækblade og som har uåbnet sande blomster eller sciathia intakt i midten af ​​"bloom" (disse vises som ært, gulgrønne knopper.).
Julestjerner faktisk synes at nyde centralvarme, så længe de er i nærheden af ​​lys. Vand regelmæssigt ved at sidde i en underkop med vand. efter en halv time planten wil har drak det fylde og eventuelt resterende vand kan hældes væk.
Foder med flydende tomat gødning en gang om ugen for at opretholde bract farve.

Amaryllis: Den ideelle julegave.

Blomsterne af Amaryllis, eller som det mere korrekt kendt, Hippeastrum kommer fra den største og mest lettest dyrkes tropiske pærer.
Farvestrålende firkantede kasser med Amaryllis er hver hvor i øjeblikket, og gøre en smuk voksende gave.

Vælg de største løg du kan finde, da de vil give de fleste blomstrer. Plant i store potter af kompost, der forlader halvdelen af ​​pæren udsat for. Sæt gryden i et varmt sted indendørs, i nærheden af ​​en radiator er ideel, og når den første shoot er omkring 3 inches høj flytte til normale lokaleforhold i godt lys.

Vand ved behov, og pæren du pottes vil blomstre inden for otte uger.

Anbefalede sorter:
Apple Blossom: Pink og hvid.
Julegave: hvid.
Belinda: Orange.
Hercules: Lavender pink.
Minerva: Rød med hvide striber.
Liberty: Crimson
Rilona: Peachy Salmon.
Susan: Deep pink.
Hold øje også for følgende nyere sorter:
Jewel: Double hvid.
Picotee White med en tynd rød kant til kronbladene.
Dobbelt Picotee: Samme som Picotee, men med dobbelt blomstrer.
Lady Jane: Double Salmon pink.
Mary Lou: double appleblossom.
Lemon and Lime: Mest usædvanlige limegreen.

Rhododendron simsii: Den indiske Azalea.

Fås i hvid, blush pink igennem til rød, laks, og flere tofarvede, den indiske Azalea er både det fineste og dyreste jul potteplante.
Det kræver kølige lokaleforhold og skal regelmæssigt vandes med regnvand, hvis du bor i en hård, (eller kalkholdig), vand region.
For et langvarigt skærm, skal du vælge en plante, der har kun et par åbne blomster, tåge over regelmæssigt og pluk af falmede blomster efter behov.

Fodring: Flydende gødning For Foliage stueplanter.

Der er en række fremragende flydende gødning på markedet, specielt formuleret til stueplanter. Enhver af disse vil gøre, men Baby Bio er et fremragende produkt. Følg anvisningerne på flasken for fortynding satser og aldrig give "en til lykke."

Vanding Disse Stueplanter: Frekvens.

Hyppigheden af ​​vanding er direkte forbundet med:
Luft Temperatur: Jo højere temperatur, jo oftere skal du vand.
Sæson: Hus planter er semi sovende vinteren og derfor kræver mindre vand.
Fugtighed: Planter vokser meget fugtigt rum, (f.eks køkken eller badeværelse), kræver mindre vanding.
Lys: Potteplanter i en lys, solrig, position vil behøver vanding oftere end i en mindre lyse område af huset.
Da disse betingelser er meget varierende, er det aldrig en god ide at vand til et sæt mønster.

Paradisfugle

Mange blomsterhandlere bruger fugl-of-paradis i eksotiske blomsterdekorationer.

Fodring: blade fodring Foliage stueplanter.

Bladmidler feeds er en nyttig måde at give en plante en hurtig boost og bør anvendes lejlighedsvis til at supplere enhver gødning, som du bruger i øjeblikket. Blade fodring kan bruges på planter, der er syge og har skadet rødder.