English Garden: The Greenhouse Tips

Grunde til at købe et drivhus: (13) Fordi jeg er det værd !.

Undskyld til Miss Aniston, men du ikke er enig med den følelse?

Dyrkning Flowers Out Of Season

Kan ikke vente til den første Rose of Summer? Pot dyrket roser kan havde blomstrer en måned før de udendørs sæson starter, og det er uden kunstig varme!

Raising din egen seng Planter

Forestil aldrig skulle købe strøelse ud planter igen! Tænk på de besparelser og tilfredshed.

Grunde til at købe et drivhus: (6) Raising Grøntsager transplantationer.

Alle disse eksotiske eller godt aromatiseret antikke plantesorter, kan, at markedet ikke bestand startede i dit drivhus.

Reparation af revner i plast

Skal dit drivhus eller koldt ramme få en tåre i plast, ikke ærgre sig over ikke at have drivhus tape. Den klare plastemballage tape du kan købe næsten overalt vil fungere fint.

Grunde til at købe et drivhus: (4.) Planlægning Sommer Display.

Hvis du beslutter, at dette år vil du bedre farve koordinering af dine blomsterbede, krukker og ampler, du kan! Du er i kontrol.

Tomme Glasshouse Blues.

Ønsker ikke at varme dit drivhus vinteren over, men vil gerne vokse noget farverige i løbet af vinteren / det tidlige forår periode. Hardy forårsløg kunne være svaret du leder efter.
Løg vokset med beskyttelsen af ​​en kold væksthus vilje blomst en hel måned tidligere, og da de er helt upåvirket af de elementer, nå en tilstand af perfektion rarerly opnåede outdoors.Sounds fristende, ja, så læs videre for teknikken.
Mellem september og slutningen af ​​november, at puljen op pærer partier giver en fortsættelse af farve.
Brug en universel frø / pottemuld 6 "eller 7" potter til de større blomstrende tulipaner og daffs, 5 "dværg potter for mindre pærer.
Læg dem i en shelteed spot udendørs og dækker potterne withh en 6 "lag af tørv eller brugt pottemuld, (Dette kaldes en springet seng) .Efter tolv uger, forsigtigt skrabe tilbage belægningen, og hvis de nye skud er 2" lange for store løg eller 1 "lang for små typer, bringe til drivhuset.
Fjern forsigtigt eventuelle tørv fast til de nye skud ved at vaske med en vandkande og rose.
Dæk potterne med avisen indtil skuddene vende sig fra gul til grøn og vand, når necessary.your væksthus vil være fuld af perfekte blomstrer i februar og marts.
Typer af pærer til at bruge:
Narcissus, Tulipaner, krokus, Iris reticulata, Hyacinters, Scillas, Puschkinias, Chionodoxias, Muscari og Fritilaria meleagris.

Udbrede dine egne Stauder

Mange stauder kan startede fra frø sået i drivhuset eller kold ramme og senere transplanteret i det åbne haven.

Brug af Wood til opvarmning Greenhosue

En økonomisk måde at varme dit drivhus i vintermånederne er med en brændeovn. Placering af et fan bag brændeovn blæser på det er en fantastisk måde at cirkulere varmen.

Grunde til at købe et drivhus: (7) Raising dine egne urter.

De fleste krydderurter kan startede fra frø i dit væksthus. Rødder af mynte pottet og bragt ind i den lidt opvarmet drivhus i midten af ​​vinteren vil snart sprought friske grønne kviste

Grunde til at købe et drivhus.

Havearbejde som helhed er en absorberende hobby, og uanset om du bor i den nordlige eller sydlige halvkugle, indføre et drivhus til haven åbner døren til spændende nye muligheder.