English Garden: Fuchsias Tips

Vinter Care Of Fuchsias.

Fuchsias i mange regioner er ikke vinterhårdfør og i efteråret skal du bringe dem indendørs
Hvis whitefly have været et problem for dig, er det en god idé at vente til det første lys frost i efteråret afløve Fuchsia, før bringe indendørs. (Ingen blade = ingen mellus).
Hvis anlægget har været stigende i en hængende kurv eller terrasse karbad, puljen op i en gryde, lige stor nok til at tage rødderne.
Næste trimme tilbage med omkring en tredjedel, og gradvis nedbringe vanding, indtil bladene falde. (Saml og kassere disse som de falder.).

Opbevares køligt lys sted og vand meget sparsomt indtil slutningen af ​​februar.

Alternative vinteropbevaring af Fuchsias.

Hvis du ikke har nogen, hvor indendørs for at gemme dine Fuchsiaer, en stor gammel middel, der virker, er at begrave hele anlægget i en udendørs pit.
Tag et pit omkring en gård dyb og bred, tråd med isolerende polystyren plader.
Skær ned dine planter med en tredjedel og strip off alle bladene. Fjern gryder og lægge planter på deres sider i bunden af ​​brønden. Dæk med jord og gentag processen, derefter fylde pit helt op.
Markér placeringen af ​​pit og grave planterne op igen i begyndelsen af ​​marts. Skær dem hårdt tilbage, re pot i frisk pottemuld og sted på en lys vindue (eller opvarmet drivhus) på omkring 50 grader. De brast snart tilbage i vækst.
Jeg må understrege, at dette tip er til bøsning og bageste Fuchsiaer, standard Fuchsiaer virkelig skal bringes indendørs.