Engineering Jobs: Karriere i Engineering Tips

Tilsynsmyndighed Level Engineering Jobs

Når du har modtaget din kandidatgrad i ingeniørvidenskab, vil du sandsynligvis begynde at kigge ind i fremrykkende din karriere til sin næste fase: tilsynsmæssige level engineering job. Uanset deres længde, den bedste ingeniør karriere kulminerer i en slags tilsynsførende niveau engineering job.

Denne avancement markerer det punkt i din karriere, hvor du skifter fra at gøre at styre. Sammen med de nødvendige færdigheder og forståelse af de grundlæggende elementer teknik kommer forventningen om, at du har stærke folk og forvaltning færdigheder. Demonstrer din evne til at lede og styre et hold ved fremvisning dine tidligere erfaringer, hvor du tog rollen som leder og kom til en vellykket afslutning.

Midlertidig Engineering Jobs

En af de frynsegoder for folk at forfølge en karriere i engineering er de mange muligheder. Hvis du spekulerer over fordelene ved at arbejde midlertidige stillinger versus fuld tid, starter det med, at du har denne mulighed. Mange andre karrierer tillader ikke fleksibilitet, til dig i teknik. I mange brancher er vikararbejde som en joke, men i teknik, kan midlertidige stillinger give dig kendskab til branchen, du har brug for at komme videre i din karriere. Uanset om du ønsker at skifte specialiteter eller blot bygge dine evner sætter lige ud af college, kan en midlertidig engineering position hjælpe dig med at nå dine mål, mens du stadig bliver betalt.

Mid-Level Engineering Jobs

Hvis du er et par år ind i din karriere i teknik, har du sandsynligvis allerede givet nogle tanker om at opsøge en mid-niveau engineering job. For at kvalificere sig til denne vertikale træk, skal du være dygtig i det grundlæggende i produktion og design. På dette tidspunkt, bør du have været dokumentere produkter og processer, du har deltaget i, før de søger det nye arbejde. Du bør være i stand til at påvise en evne til at analysere processen for løbende forbedringer og kvalitetskontrol. En potentiel arbejdsgiver vil se efter fremskridt og udvikling over din karriere hidtil.

Genoptag Skrivning Tips

Dit CV er din billet til en virksomhed. Det er den første ting nogen vil se på dig, så sørg for at den er fri for fejl og komplet med oplysninger om dine tidligere succeser. Mange virksomheder i disse dage bruger software, der scanner genoptages før de nogensinde indtaste et repræsentativt menneskelige ressourcer hænder. Undersøgelse Engineering karriere beskrivelse og bruge de søgeord, du ser der i dit CV. Sørg for at det er naturligt og ikke over gjort, fordi der er ingen mening, hvis det passerer gennem softwaren så forvirrer HR rep.

Vær ikke bange for detaljer dine oplevelser; potentielle arbejdsgivere ønsker at vide, at du er helt i stand til at gøre jobbet.

Ansigt til ansigt Interviews

Hvis du interviewe på den traditionelle måde, skal du sørge for at forberede grundigt. Selv om virksomheden kan prale at de driver forretning i et afslappet miljø, klæde professionelt. Gå efter et kig at par intelligenser med et drev for succes. Pas på ikke at være prangende; ville du ikke ønsker, at din intervieweren at blive distraheret. Lad dit cv og portfolio skinne, ikke dit slips klip eller dine øreringe.

Det er også altid vigtigt at gøre tilstrækkelig forskning på det selskab, som du interviewe. Potentielle arbejdsgivere ønsker at vide, at du ikke bare derude for at få nogen gamle job, men at du forfølger din teknik karriere med dem. Vise, at du har set noget særligt i dem, og de vil se noget særligt i dig.

Telefon Interview Tips

Når du har besluttet at forfølge teknik som en karriere, bør du begynde at forberede de nødvendige forhindringer såsom telefoninterviews. Selvom enhver samtale er en god samtale, skal telefoninterviews behandles med største omhu. Du er allerede ringere, fordi du ikke har de automatiske fordele ved de fysiske førstehåndsindtryk som professionel kjole og et fast håndtryk. I stedet, alt hvad du nødt til at stole på, er dit cv, portefølje, stemme og ord. Du har masser at arbejde med, så længe du forberede. Har en kopi af dit cv og portfolio foran dig, før opkaldet begynder. Hvis internettet er tilgængelig, trække op deres hjemmeside, men pas på ikke at blive distraheret under interviewet.

Basisklassen Engineering Jobs

Når du har modtaget din ingeniøruddannelse, er det tid til at starte din søgning efter en karriere som ingeniør. Entry-level engineering job kræver en vis grad af forståelse af den mekaniske proces, og evnen til at anvende den videnskabelige proces til produktion af varer. En karriere i engineering er mulig næsten overalt, da engineering er en del af udvikling og produktion af stort set alle produkter.

For at fremme din karriere, er det vigtigt, at du fører en efteruddannelse inden for teknik. Du kan endda undersøge forskellige specialer at beslutte, hvilke forfølge som din karriere og interesser modnes.