Engelsk Setter Rescue

Engelsk Setter Rescue


At give et hjem til en engelsk Setter redning hund kan være en meget givende oplevelse.

Der er en række grunde til hunde er placeret i en rescue center. Fra tid til anden, omstændighederne ændrer og folk er ikke længere i stand til at passe deres hunde. Andre gange er hunde placeres, fordi de er gået tabt eller opgivet og deres ejere ikke er blevet sporet, eller desværre, er hundene blevet mishandlet og taget væk fra deres ejere. Rescue centre og organisationer spiller en vigtig rolle i matchende uønskede hunde med nye ejere.

Om engelsk Setters

Engelsk Setters er jagthunde og er en arbejdsgruppe race. Der er to typer, bænk Setters og Field aktørerne. Bench Setters er større og er typisk vise hunde mens Field Setters er mindre.

At være jagthunde eller »pejlemærker«, engelsk Setters har en tendens til at jage fugle og vildt. Det betyder, at de kan blive distraheret, når du går og kan nogle gange være svært at huske. Engelsk Setters er også fuld af energi og kræver tilstrækkelig motion. Disse kan være meget positive træk af racen, men kan også gøre dem svært for nogle mennesker til at se efter. Kombinationen af ​​hundens livlige natur med måske en ændring i ejerens livsstil, kan resultere i et behov for at placere hunden i en recue husly.

Nogle gange en ejer kan simpelthen være uvidende om de særlige krav i en engelsk Setter før fremad og bringe en hjem. Selv om dette er en meget trist situation at placere hunden i en rednings center, hvor han vil blive passet er at foretrække til at holde ham i uegnede forhold.

Vedtagelsen Reddet Setters

Hvis du er på udkig efter en engelsk Setter, kan derefter vedtage en hund fra en rednings center være meget givende. Selv om nogle hunde placeret i midten er der på grund af adfærd spørgsmål, andre vil være der uforskyldt deres egne. Engelsk Setters elsker at obligation med mennesker, og hurtigt blive knyttet til deres nye ejere.

De fleste redningscentre omhyggeligt interviewe potentielle ejere til at sikre, at de kommer til at give et godt, stabilt miljø for en reddede engelsk Setter. Dette kan være betryggende for en potentiel ejer som de ofte også vil blive rådgivet om temperament af forskellige hunde søger hjem. Dette er med til at sikre et godt match.

Sikring af, at en hund vil et kærligt hjem for resten af ​​hans liv er altafgørende, så en rednings center vil gerne være sikker på, at de potentielle ejere er velinformeret om den engelske Setter racen. Vedtagelsen proces kan omfatte hus besøg for at kontrollere, at de potentielle ejere har tilstrækkelig plads til en hund. Kan også udføres i hjemmet interviews. De fleste rednings centre vil også give potentielle ejere til at tage hunde til ture giver både mulighed for at komme til at kende hinanden.

Engelsk setter Rescue Organizations

Der er en række dedikerede Engelsk setter rednings organisationer, der drives af velgørende mennesker, der brænder for racen. Rescue centre har ofte en uddannelse facilitet og kan tilbyde rådgivning om den engelske Setter racens særlige krav.

  • EnglishSetterRescue.org
  • ESAARescue.net
  • ESRescue.org

De websites frem for alt tilbyder detaljerede oplysninger om processen med at vedtage en engelsk Setter.

Vedtagelse Tips

  • Hjælp og support: Når afregning din nye hund ind i dit hjem, skal du ikke være bange for at bede om hjælp eller råd fra redning center. Dette vil være en mærkelig tid for jer begge, har brug for støtte!
  • Tryghed: Din nye hund vil helt sikkert have haft en foruroligende par uger eller måneder. Giv ham masser af tryghed og lade ham vide, at du kommer til at være et partnerskab for livet.
  • Andre dyr: Engelsk Setters gøre jage små skabninger; det er i deres natur og er en af ​​de kvaliteter af racen. Må overveje dette og være sikker på, at dette ikke vil give problemer.


Vedtagelsen enhver hund kan være en udfordrende oplevelse, men det er uhyre givende. Engelsk Setters gøre vidunderlige kæledyr, og det er et privilegium at være i stand til at give en af ​​disse dejlige hunde et nyt hjem.