Engelsk Bulldog

Engelsk Bulldog

Engelsk Bulldogs viste sig rynker var søde længe før Shar Peis fanget offentlighedens opmærksomhed. Men nuttethed er ikke det eneste, disse hunde har går for dem. Hvis du leder efter en trofast følgesvend, der kan være ganske værdig ene øjeblik og blive til en elskelig klovn i en flash, ser ikke videre end den Bulldog.

Generel beskrivelse af en engelsk Bulldog

Bulldogs er en af ​​de mest genkendelige racer på planeten, og også en af ​​de mest populære. Tag et nærmere kig på, hvad der gør disse hunde så karakteristisk.

Udseende

Ifølge den amerikanske Kennel Klub standard, Bulldogs er mellemstore hunde, der er helt tunge og muskuløs for deres ramme. De har meget brede, rynkede hoveder og ekstremt korte mundkurve med underbid kæber. Huden er løsere om halsen og skuldre, og du vil finde flere rynker i disse placeringer.

Deres kister er ganske bredt, men disse hunde er lidt mere snæver i den bageste. Deres ben er forholdsvis kort og tunge udbenet, hvilket giver dem et rektangulært udseende fra siden. De har korte haler, der er enten lige eller "skruet", men de bør altid strækker sig nedad fra deres base.

Størrelse

Hanner af denne race har tendens til at veje i omkring 50 pounds, mens hunnerne vejer ofte lidt mindre. Når du sammenligner begge køn side-by-side, den kvindelige ser lidt mindre, fordi hun ikke viser racens vigtigste karakteristika til helt samme grad som den mandlige gør. Uanset hvilken køn hunden er, bør ingen del af sin anatomi være ude af proportioner med resten af ​​kroppen. Samlet balance er mere ønskeligt end nogen funktion.

Frakke

En Bulldog pels bør være meget kort, glat og blank. Der er ingen frynser overalt på hunden, og pelsen skal ligge fladt uden bølger.

Farver

Bulldogs kommer i flere farver / mønstre, med rød brindle er den mest ønskelige ifølge racens standard. Andre acceptable farver omfatter følgende:

 • Andre nuancer af brindle
 • Konstant hvidt
 • Solid rød
 • Fawn eller brak
 • Melede

Personlighed

Ved at møde en bulldog, bør du få det indtryk, at dette er en intelligent, værdig fyr, der synes venligt nok og ved, hvordan man kan skære løs og have lidt sjov, når han vil. Denne hund har en stabil temperament, og han er meget pålidelig omkring børn, hvis han er hævet med dem. Ellers kan han har tendens til at skål over mindre familiemedlemmer under energisk leg.

Denne hund gør også en god vogter, men han må ikke vise tegn på åbenlys aggression. Det skal også bemærkes, at nogle Bulldogs kan være anmassende, og vil forsøge at dominere deres menneskelige familie, hvis de ikke får tidlig træning.

Træning

En Bulldog har brug for en hel del træning at bringe hans bedste kvaliteter. Begynd at træne ham som hvalp til ikke hoppe på mennesker, fordi han kommer til at være for tung for dig at tolerere dette, når han er en voksen.

Det er også en god idé at begynde snor uddannelse ham omkring otte uger, så din hvalp lærer at følge dig, før han er stor nok til at forsøge at trække dig rundt. Dit kæledyr vil også ånde lettere, hvis du bruger en form for seletøj i stedet for en traditionel halsbånd og snor. Trykket af kraven mod hans hals kan irritere hans luftrør.

Fuld lydighedstræning skal begynde mellem fire til seks måneder gamle. Dette hjælper hunden lære sin rette plads i familien, og han vil være en gladere og mere samarbejdsvillig kæledyr på grund af det.

Motion behov

Engelsk Bulldog

Bulldogs er mindre aktive end mange racer, men de virkelig kan drage fordel af moderate daglige gåture. Bare ikke forvente dit kæledyr til at gå lange afstande jogging med dig, fordi disse hunde som regel kun køre i korte ryk.

Det er ikke til at sige Bulldogs kan ikke være aktive. Efter alt, der ikke har set videoer af disse hunde bemanding deres skateboards? De har bare ikke den vedvarende energi af en australsk Shepherd.

Grooming

Bulldogs har ikke brug for en masse badning, og de ikke kaste en masse. Børstning dem med en blød børste to til tre gange om ugen vil indsamle løs pels og bringe ud en dejlig glans.

Som for ekstra pleje, holde disse tips i tankerne:

 • Vær særlig opmærksom på alle de rynker, fordi de kan samle fugt og skabe et hjem for bakterier og svamp. Brug et kæledyr tørre at udslette mellem folderne, samt omkring halen og undervogn, at holde hunden frisk.
 • Da disse hunde ører gange over, er det en god ide at give dem en ugentlig rengøring.
 • Clip bare spidsen af ​​neglene hver uge for at holde hundens fødder ved godt helbred.
 • Børst hundens tænder mindst en gang om ugen med en dental kit skabt til hunde.

Sundhed og sikkerhed

Den engelske Bulldog er meget unikt anatomi kræver lidt ekstra pleje for at holde ham sikkert og sundt.

Nogle af de mere almindelige problemer omfatter følgende:

 • Hedeslag - På grund af formen på deres hoveder og deres flade mundkurve, disse hunde har sværere ved at håndtere varmen end den gennemsnitlige hund.
 • Drukning - Bulldogs er ikke bygget til at svømme, så de har en tendens til at synke ligesom sten. Enten holde din hund væk fra åbent vand, eller sørg for at han bærer en redningsvest til at holde ham i live, indtil du kan redde ham.
 • Fedme - Det er ikke de mest aktive hunde i verden, og det er nemt for dem at blive overvægtige. Overvægt kan føre til en lang række andre sundhedsmæssige problemer, så prøv at holde motion og måltid dele i balance.
 • Følsom over for anæstesi - Dyrlæger har brug for at undgå at bruge generel anæstesi, medmindre det er absolut nødvendigt. Det er alt for let at over bedøve disse hunde, og der kan dræbe dem.

Ifølge Bulldog Club of America, nogle af de mere alvorlige sundhedsmæssige betænkeligheder i racen omfatter følgende emner:

Engelsk Bulldog

 • Aflangt bløde gane - Ifølge American College of Veterinary Surgeons (ACVS), dette er en almindelig tilstand i Brachycephale racer som Bulldogs, og ganen faktisk rager ind i luftvejene og nogle gange forårsager åndedrætsbesvær. Dette bevirker bulldogs at snøfte og fnys, og det kan også forårsage episoder af revers nysen.
 • Stenotisk Nares - The ACVS anfører, at denne betingelse ofte findes i hunde med aflange ganer. Næsebor er smalle og har tendens til at kollapse indad, når hunden vejrtrækninger i.
 • Øjenproblemer - Ifølge Jim Young, DVM, Bulldogs er tilbøjelige til at lidelser som cherry eye og entropion. Cherry eye opstår, når en kirtel placeret under den tredje øjenlåg svulmer og skaber en rød fremspring i hjørnet af øjet. Entropion forårsager øjenlåget til at rulle indad, indtil vipperne gnide øjnene og forårsage irritation. Venstre ubehandlet, kan denne betingelse føre til hornhindesår.
 • Hip dysplasi - I denne uorden, er bolden i hofteleddet ikke passer korrekt i stikkontakten. Den unormal form af kuglen bærer væk brusk at linjer soklen, og dette i sidste ende fører til smertefulde knogle gnider mod knogle. Individuelle hunde kan blive påvirket i forskellig grad, men fortsatte degeneration af fælles fører typisk til halthed.
 • Luxating patellas - Dette er den tekniske betegnelse for at glide knæskaller. Denne tilstand kan medføre, at hunden en masse smerte, og kan endda resultere i permanent halthed.

Oprindelse af racen

Ifølge Bulldog Club of America blev racen oprindeligt udviklet i England for at hjælpe slagtere undertrykke de dyr, de var ved at slagte. Denne praksis med tiden udviklet sig til den tvivlsomme sport tyr baiting. Tidlige Bulldogs var aggressive, fordi de havde brug for denne kvalitet til at gøre arbejdet ved hånden. Når bull baiting blev afskaffet, opdrættere begyndte at arbejde på at forbedre racens naturlige temperament, og det er sådan de blev de kærlige, stabile ledsagere, at de er i dag.

Bottom Line: En stor familie Companion

Selv med deres sundhedsmæssige bekymringer og fysiske begrænsninger, engelsk Bulldogs stadig gøre vidunderlige, sjove kammerater. Hvis du tror, ​​dette kan være den rigtige race for dig, besøge et par opdrættere og bruge tid omkring hvalpe og voksne hunde for at få en bedre idé om, hvordan det er at leve med disse hunde. Først da kan du beslutte, om denne hund vil være en god pasform til dit liv.