Energy Star Metal Roofing

Energy Star Metal Roofing
En metal tag afspejler mere af solens varme.

Installation Energy Star metal tagdækning på dit hjem, vil ikke blot bidrage til at reducere dine energiregninger, men til slutningen af ​​2007, kan amerikanerne, der bruger det modtage op til $ 500 i skat kredit besparelser. Bemærk det er en skattelettelse, ikke et fradrag. En $ 500 skattefradrag er en ekstra $ 500 i lommen, fordi kreditter trækkes direkte fra total skattepligt. På grund af dette, en skattegodtgørelse giver et højere hjemmeopgave værdi end et fradrag.

Reducere energiudgifterne

Metaltag reflektere varme i modsætning til mørke asfalt shingled tagene, som absorberer varmen. En umalet metal tag afspejler en masse af solens solstråling, der holder din loftsrum lidt køligere, men Energy Star metal tagdækning øger effektiviteten af ​​en metal tagets reflekterende kvalitet, som kan spare husejere op til 40 procent i afkøling omkostninger.

Energy Star er villig til at hjælpe dig med at gøre dit hjem mere energieffektive. Det er ligegyldigt, om du planlægger at gøre projektet selv eller har en professionel gøre det. Her er de trin Energy Star guider boligejer at følge til en mere energieffektiv hjem:

  • Analyser hjem energiforbrug
  • Seal og isolere
  • Lær at opvarme og afkøle effektivt
  • Vælg ENERGY STAR produkter
  • Tag et helt hus tilgang

Overfladen på metaltag

Som anført ovenfor, en umalet tag afspejler solens solstråling. Men for folk, der bor i varmere klimaer, metaltag kommer i pre-malet eller granulerede-coatede sorter. Disse Energy Star tagene ikke blot afspejle solstråling, men også arbejde på at udvise den varme, fanget i din loftsrum.

Installation Energy Star Metal Roofing

Før du tager på en gør-det-selv tilgang til installation af metal tag, overveje forgreninger:

  • Hvad hvis tag lækager og forårsager indre skader. Hvem er skyld i ulykken? Hvem betaler for reparationer?
  • Er taget garanti gyldig, hvis du installerer det?

Mange typer af metal tagdækning eksisterer. Gør din forskning og sørg for, at taget du vælger, er en Energy Star kvalificeret metal tag. Så hvis du har brug en how-to guide til at hjælpe dig på vej, du kan købe sådanne bøger som Steven Bolt s Roofing den rigtige måde at hjælpe dig i installationsprocessen.

Husk, at Energy Star rating er baseret på tagets reflekterende faktor, som kommer fra de farvestoffer, harpiks mv, der bruges til at afspejle solenergi. Som du vælger tag, der skal installeres, tage i betragtning, dit loft, ventilation, isolering og tag alle som ét system. Dette vil hjælpe dig med at beslutte, om Energy Star-funktion er vigtigt for dig.

Fordele ved Metal Roofing

Fordele for at installere et metal tag er ikke kun økonomisk, men nogle er også miljøet. Et eksempel er, at meget af metal tagdækning er lavet af genbrugsmateriale. Plus, kan metal tag ofte installeret over et eksisterende asfalt tag. Dette reducerer deponering af affald og gør installationen hurtigere. Sammen med denne miljøvenligt aspekt, bruge mindre energi resulterer i mindre afbrænding af fossile brændstoffer på kraftværkerne. Dette betyder igen mindre luftforurening.

Den resulterende energieffektivitet i at installere et metal tag kan også hjælpe med at fjerne en række fælles husstand problemer som:

  • Fugt på vinduesruder
  • Skrælning maling
  • Mold

Selv køber din metal tag kan synes som en stor monetær output oprindeligt, hvis du opholder dig i dit hus for en periode på år, prisen retfærdiggør sig selv ikke kun på grund af besparelserne i energiomkostninger, men også fordi metal tagdækning tager større slitage . I virkeligheden, når jeg levede gennem orkanen Charley i 2004, mange tagene i mit område blev beskadiget eller væk, men ikke en metal tag måtte udskiftes.

Tax Credit Deadline

I øjeblikket skattelettelsen fra Energy Policy Act af 2005 udløber ved udgangen af ​​2007. Imidlertid har en række lovforslag i det amerikanske Senat og Repræsentanternes Hus indeholdt bestemmelser, der ville forlænge fristen for boligbyggeriet markedet . Du kan kontakte din repræsentanter til at lære mere.