Energy Saving: Isolering Tips

Fordelene Til termoruder

Termoruder er vinduer, der har luft eller argon, som er en inaktiv gas, mellem de to ruder af glas. Dem med Argon er bedre vinduer for at holde dit hjem opvarmes og afkøles. Den Argon er mere tæt end almindelig luft, som giver en bedre isolering.

Også rude af glas, der vender mod det indre har en særlig belægning på den. Denne coating reflekterer varmen om vinteren og reducerer varme, der kommer ind i dit hjem i løbet af sommeren.

Kvaliteten af ​​film, der anvendes på vinduet gør en forskel så godt. Termoruder giver ekstra beskyttelse ved at reducere mængden af ​​UV-stråler, der kommer ind i dit hjem, som vil falme dine møbler. Disse vinduer bare bruge to ark ruden, som tilføjer isolering uden at fjerne gennemsigtighed.

Termoruder kan spare dig så meget som 50 procent på el-regningen.

Under termoruder tilbyde dig en mere beskyttelse mod ubudne gæster også.

Øget sikkerhed i hjemmet, er hyggeligt og spare penge på el-regningen er alle fremragende grunde til at vælge termoruder i dit hjem.

Radiant Isolering Tips

Energieffektiv opvarmning er et must er disse hårde økonomiske tider. En af de bedste måder at spare er brugen af ​​strålende isolering. Radiant isolering er installeret på indersiden af ​​dit tag, og blokerer den varme, der ellers ville gøre det ind i dit hjem. I koldere klimaer kan anvendes til det modsatte, ved at forhindre varme i at undslippe.

De følgende tips vil hjælpe dig med at få mest muligt ud af strålende isolering.

1. For den mest energieffektive varme, sørg for at have din strålende isolering installeret af en professionel.

2. For at holde kondens niveauet lavt, bruge perforeret isolering, hvis det skal være installeret på gulvet i dit loft. Hvis fugt ikke er tilladt at slippe mug kan forekomme.

3. Radiant isolering leder elektricitet særdeles godt, så sørg for det er klart, fra områder, der indeholder stikkontakter og ledninger.

4. Selv om det kan installeres på gulvet, kan støv forårsage strålende isolering til at miste den effektivitet. Installation mellem spærene af taget foretrækkes.

5. Den reflekterende overflade bør altid står ud i luftrummet. Det vil ikke være i stand til at tjene det formål andet.

Radiant isolering er kloge valg for alle, der ønsker deres hjem holdes på en behagelig temperatur, med den ekstra fordel af reducerede energiomkostninger.

Garage Door Isolering Tips

Du kan spørge dig selv, hvorfor gider at tage sig tid til at tilføje garageport isolering til min lange liste af ting at gøre? Garager er kun brugt til opbevaring af junk, du ikke bruger længere, og for at holde vores biler sikkert, ikke? Faktisk er der flere fordele for garageporten isolering, der svarer til dem opnået ved at installere effektive vinduer i dit hjem.

Garage dør isolering vil reducere energiomkostningerne til dit hjem - at holde luften varmere om vinteren og køligere om sommeren. Garage dør isolering reducerer også fugt, fends af bug skadedyrsangreb, og mindsker inde støj fra arbejde, der udføres i rummet. Endelig garageport isolering forlænger levetiden af ​​din garageport - ved at beskytte mekanikken fra de elementer og giver en barriere fra de drastiske udsving i temperatur, der kan svække selve døren.

Der er flere store garageport isolering kits til rådighed på markedet (tjek enhver lokal hjem forbedring butik) spænder fra produkter ved hjælp af skum beklædning eller reflekterende folie. Let at installere og værd at den tid det tager.

Hvad er en strålende barriere?

En strålende barriere, også kendt som reflekterende isolering, er en reflekterende barriere, der kan hjælpe med at skære udgifter til opvarmning i dit hjem. Radiant barrierer er nemmere at installere end andre typer af isolering, hvilket gør det til et attraktivt valg for husejere søger at skære varmeudgifter.

Radiant isolering skærer ned på mængden af ​​varme flow gennem et luftrum. Det er typisk lavet af aluminium, og kan monteres med enkle værktøjer såsom saks, en hæftepistol, folie tape og et målebånd. Der er ikke behov for masker eller handsker, i modsætning til traditionelle glasfiber isolering.

En strålende barriere virker meget godt med andre typer af isolering. Det er resistent over for meldug og kondens, og det reflekterende karakter af overfladen er attraktive for fugle.

Steder at indarbejde en strålende barriere i dit hjem:

Krybekældre

Under spær

Inde tynde vægge

På sidevægge

En strålende barriere er sikkert for børn og kæledyr, på grund af det materiale, der sikkert og ugiftigt. Ud over potentielt sænke varmeudgifterne, solstråling også hjælpe lavere afkøling omkostninger i sommer, hvilket gør det en attraktiv investering for fremtiden for dit hjem.