Energiindhold i Foods undervurderet

Det viser sig, kalorieindhold i fødevarer kan variere med 30%, hvis at sammenligne den med de tal, der er angivet på pakken. Mens estimering kalorieindhold af produkterne, behøver virksomhederne ikke omfatter energiværdien af ​​kostfibre, hvilket er 5% af det samlede kalorieindtag.

Energiindhold i Foods undervurderet

Tips til dem, der spiser müsli om morgenen

For eksempel kan en person, der spiser korn til morgenmad hver dag, ikke tror, ​​at i stedet for kalorier er angivet på pakningen, han også indtager ekstra kalorier, der er indeholdt i fiber som det mest afgørende element i korn.

Protein Kalorier

Dog kan proteinprodukter indeholde 20% færre kalorier end den af ​​fabrikanten angivne. Dette tal omfatter ændringen i kalorier, mens produktet forarbejdning.

Brændværdi indhold Udsving

Ifølge Dr. Geoffrey Livesey af British Medical Research Council, kan sådanne udsving undertiden nå 30% siden fordøje rå fødevarer gør folk bruger mere energi. Således folk faktisk bruger flere kalorier, end de tror. Mind denne beregning den gennemsnitlige kalorieindhold er baseret på tilstedeværelsen af ​​proteiner, fedt og kulhydrater i produktet.

Fiber kalorieindhold Regler

I Europa er lov, som tvinger producenterne til at angive fiber kalorieindholdet trådte i kraft sidste år, men kun få af dem har fulgt reglerne hidtil.