Energibesparende: Spar penge på energi Tips

Hey, slukke lyset!

Af Jane Ann S

Hvor mange gange har du hørt nogen fortæller dig at der for at spare energi og at spare på el-regningen? Thatâ € ™ sa god praksis for begge disse grunde, men for at øge din opsparing endnu mere, købe ENERGY STAR kvalificeret Compact Fluorescent Pærer (sparepærer). Disse energibesparende produkter kan øge dit hjem energibesparelser på op til 40,00 dollar i løbet af livet af pæren. Disse sparepærer bruger 75% mindre energi end almindelige pærer og producere 75% mindre varme, tilføjer til din overordnede hjem energibesparelser.

En af de mest irriterende ting er at læse under et lys, der producerer så meget varme, at når du er færdig med at læse, du indser du har også fået en suntan! Så før dine venner og familie spørger, om du for nylig har fået tilbage fra en ferie i Virgin Islands, at skifte til sparepærer.

Youâ € ™ ve set dem, selvom du ikke kan anerkende dem ved navn. De er pærerne med den bølgede søger form, næsten som youâ € ™ re at tage et fluorescerende lys, vride det og derefter placere den på basen.
De er ekstremt populære blandt de nuværende energi- opsparingsprodukter og give lamperne i dit hjem en opdateret look, og samtidig være en del af et samlet hjem energibesparelser program!

Sænk dit Utility Bill med disse penge at spare tips!

Du slukker lyset, når du ikke er hjemme og indstille din termostat til 72 om sommeren og 68 om vinteren, men stadig synet af regning i postkassen gør dig krybe. Er der mere kan du gøre?

Følg disse overraskende nemme penge at spare tips til at skære den elregning ned til størrelse:

Hold køleskabet fuld! Vidste du, at det koster mere at holde køleskabet eller fryseren cool, når dens tom? Fødevarer faktisk fungerer som isolering, hvilket betyder køleskabet behøver ikke at arbejde så hårdt for at opretholde dens temperatur når sin fulde.

Brug at programmerbar termostat! Programmere din termostat til at slukke, når du ikke er hjemme eller sover. Dette vil spare dig omkring 3% over en periode på 24 timer for hver grad du sænker termostaten om vinteren. Hvis du ikke har en programmerbar termostat, kan du stadig se besparelser, hvis du justerer din termostat manuelt, hver gang du forlader huset.

Tag disse elektronik! Dit fjernsyn, computer, mikrobølgeovn, video og anden elektronik forbruger elektricitet og tilføje til din elregning, selv når de er slukket. Enten tag disse elementer, når de ikke er i brug eller investere i Smart Strip stikdåser der går strøm til elektronikken, der ikke er i brug.

Spar energi = Conserve og Sluk

Lær at spare og spare penge. Alle ønsker at spare energi, hvilket også giver sig udslag i at spare penge. Hver falder vi bruger gas energi til varme og elektricitet vores hjem. Lær, hvad for at slukke og hvordan at spare.

Klæde sig passende for varme eller kolde forhold i dit hjem. Bær ekstra trøjer og bruge en hyggelig kast tæppe. Åbne gardiner på den solrige side af hvert rum til varme rum naturligt og spare energi. Omarranger møbler i enkelte rum til at drage fordel af solskin i løbet af vinteren.

Tilføj ekstra isolering i vægge til at holde varm luft indeni. Spar gas energi ved at udskifte gamle gasapparater med nye Energy Star-mærkede apparater, herunder køleskab, varmeapparater, komfurer, vandvarmere og frysere. Installer gardiner med tunge foringer til at holde varmen inde og koldt udenfor.

Varmvandsbeholder termostater til det laveste indstillinger for at spare gas energi. Temperaturindstillinger Højt på en opvaskemaskine måske ikke nødvendigt. Hurtig brusere spare penge på propangas. Hver gang du åbner ovnen for at kontrollere fødevarer, er 20 procent af varmen tabt.

Sluk eller tag power-dræning udstyr i længere tid, især pc'er, printere og faxmaskiner. Opsætning computere med brugervenlige programmer til indgreb dvaletilstande på hver computer og spare strøm. Du kan spare energi og penge hver dag ved hjælp af et par af disse enkle forslag.

Nem Tip spare på energiregningen

En af de mest enkle måder at spare penge på el-regningen er også en af ​​de mest oversete. Slukke lys og apparater, når de ikke er i brug er så let i teorien, men så hårdt i praksis. Afhængig af effektforbrug pæren og den pris, du betaler for en kilowatt-time elektricitet, en pære tilbage på hele tiden kan koste dig omkring fem dollars om måneden. Fem dollars vil ikke påvirke dit budget meget, men når du ganger at gange hver lys tilbage på i huset, kan de samlede omkostninger være en betydelig bule til dit budget. Du skal blot slukke lyset hver gang du forlader et rum kan hjælpe dig med at spare på regninger.

Nogle foretrækker at lade nogle lys på hele tiden for sikkerhed. Udenfor lys kan hjælpe med at beskytte dit hjem mod ubudne gæster. Sætte dine udendørs lys på en timer kan hjælpe spare strøm, fordi de ikke vil være på, når det er dagslys. Skift til et lavere watt eller kompakte lysstofrør kan også betyde en betydelig besparelse. Solar belysning er den bedste mulighed for at sænke energiregninger på udendørs belysning. Den indledende investering kan være høj, men der er ingen månedlige udgifter til energi.

Reducer omkostninger med en energi Monitor

En af de store emner i hver husstand budget er omkostningerne til at levere elektricitet til hjemmet. Specielt i varme sommermåneder og kolde vintermåneder, kan folk bruge hundredvis af dollars om måneden på energi.
En nem måde at reducere energiregningen er at installere en energi monitor. Der er to typer af energi skærme. I alt energiforbrug skærm eller power monitor, tillægger husstandens elektriske panel eller elmåler og måler det samlede energiforbrug af husstanden.
En anden type energi monitor (også kaldet en Smart Plug eller Smart Power Strip) måler strøm, der bruges af en enkelt apparat. Denne type skærm er meget billigere end en total energiforbrug skærm, og kan knyttes til de apparater, der boligejer tænker bruger mest strøm. Den kan også bruges til at overvåge, hvor meget energi apparater, der altid tilbage på (DVD-afspillere, vækkeure, kabelkasser, etc.) bruger.
Selv om mange elselskaber gennem energi se programmer, vil gennemføre en husstand energisyn og fortælle boligejer, hvordan de kan spare på el, en skærm med til at måle fremskridt over tid. Det vurderes, at en husstand kan spare mellem 4% og 15% på deres månedlige magt regningen, blot ved at installere en energi monitor.

Spare energi og Skær elektricitet Bill med Energy Saver Løg

Alle os gerne spare penge. Det er endnu bedre, hvis vi spare på energien, og samtidig spare penge. En måde at spare både er ved at vælge den rigtige form for energi saver pærer til dit hjem. Pærer, der bærer ENERGY STAR-mærket har mødt den amerikanske Environmental Protection Agencyâ € ™ s strenge retningslinjer for energieffektivitet.

Den amerikanske miljøstyrelse og amerikanske energiministerium beskrive de besparelser i forbindelse med ENERGY STAR kompakt fluorescerende pære. Disse energi saver pærer kan reducere din elregning med 40 dollars over levetiden for pæren. Desuden er disse energi saver pærer bruger omkring 75 procent mindre energi end standard glødepærer og vare så meget som 10 gange længere end standard pærer. ENERGY STAR kompakte fluorescerende pære skaber omkring 75 procent mindre varme end en almindelig pære. Dette lavere varme gør det sikrere at betjene, og betyder, at det har mindre indflydelse på hjemmebane køling omkostninger.

For den kloge forbruger søger at reducere elregningen og samtidig spare energi også disse energi saver pærer er smart køb.

Sænk varmeudgifterne

Af Meaghan R

Selvom der er lidt, at du kan gøre ved de priser, som gasleverandøren afgifter, der er en masse, som du kan gøre ved at sænke dine varmeudgifter. Ved at følge en håndfuld grundlæggende, fornuftige tips, kan du dramatisk sænker prisen på din månedlige gasregning. Et par af de bedste ideer kan nævnes:

- Find en gas leverandør, der giver elektricitet, også. Mange gange, vil leverandørerne give dig rabatter for at købe gas og elektricitet fra dem.

- Invester i en bedre isolering, især i dit loft eller under dit tag. Heat stiger; alt for ofte, en masse af den varme, at din ovn genererer undslipper gennem dårligt isolerede lofter. Når det sker, kan varmeudgifter stige dramatisk. Regeringen ofte byder skattefradrag for husejere, der udstyre deres hjem med topnotch isolering, nye tage og andre energibesparende funktioner.

- Køb en programmerbar termostat. En stor procentdel af din samlede varmeudgifter for varme, der genereres, mens du er ikke engang hjemme. Det er nemt at glemme at skrue ned for termostaten før de forlader for arbejde; med en programmerbar én, selv om, at du ikke behøver at give det en anden tanke.

- Kig efter en ny gasleverandør. Afhængig af hvor du bor, kan du have flere muligheder til din rådighed. Må din forskning for at se, hvad andre leverandører har at byde på - du kan blive overrasket over prisforskellene, der findes fra den ene leverandør til den næste!

Bekæmpelse Dine energileverandører og Vind

Af Amin E

Hvis du føler på samme måde jeg gør, er dine energileverandører ses som fjenden. Ja, vi alle nødt til at have dem til magten vores liv, vores computere og holde lyset tændt om natten. Men som regel deres regninger arenâ € ™ t vores favoritter i postkassen hver måned.

Der er et par hurtige måder, som jeg kender derude til bekæmpelse af disse regninger til at gøre dem lidt mindre og lettere at håndtere. Iâ € ™ ll dele et par af dem med jer hurtigt lige her.

Hvis det ISNA € ™ t tilsluttet, tage stikket ud af væggen. Computer ledninger. Telefon og legetøj opladere. Nightlights. Løbebånd. Tag dem, medmindre du bruger dem rigtigt denne øjeblik. De suger strøm ud af væggen og gøre dine elleverandører smil fra øre til øre. Selv når du arenâ € ™ t bruge dem.

Sluk loft fans og andre lys, når du arenâ € ™ t i rummet. Radioer og tv bør også være slukket. Heck, hvis du arenâ € ™ t på Værelset derefter slå det hele ud! Dette vil hjælpe med at nedsætte de regninger voldsomt. Iâ € ™ m altid overrasket, når jeg ser et hus lyser som et fyrtårn natten i mit kvarter. De skal have lager i elleverandør!

Sluk for klimaanlægget, når ita € ™ s køligere udenfor og åbne vinduerne! Frisk luft tumler gennem dit hjem og jage de stinkende lugt, der ophobes i en lukket op hus. Itâ € ™ s godt for dig og din tegnebog. Men dårligt for energileverandører og din regning. Prøv det. Iâ € ™ m sikker youâ € ™ ll elske det.

Common Sense er din bedste Angreb på stigende electrcity Priser

Disse dage, vi alle har brug for at spare penge alligevel, vi kan. Du carpool at spare gas. Du holder din termostat slået ned for at spare på dine elpriser. Du spiser hjemme i stedet gå ud til en restaurant til middag. Du sjuske nogen måde du kan for at holde lidt mere af de penge, du arbejder så hårdt for, i din egen lomme.

Et område, du kan begynde at spare nogle penge på er din el-regning. Med elpriser på stigningen hele tiden, er der nogle enkle ting, du kan gøre for at minimere strømforbruget, og få den billigste el-regningen muligt.

Tag dine apparater, når de ikke er i brug. Med en masse apparater og elektronik bare dreje dem ud er ikke nok. Ting som telefon afgifter, stereoanlæg, mikrobølgeovne og andre elektronik, der har en lys eller digital udgang, stadig bruge strøm, når den ikke er i brug. Det vigtigste gerningsmanden er din computer. Ikke alene har disse elementer bruger elektricitet, når den ikke er i brug, de også afgiver varme. Når du forsøger at holde dit hus køligt, med ekstra varme fra interne kilder gør det så meget sværere at holde dine elpriserne ned.

Hver lille smule hjælper i forsøg på at holde dine udgifter nede. Brug sund fornuft er din bedste lovovertrædelse i at have den billigste el-regningen muligt.

Tips til at spare penge på energi

En af ansvar ved at eje eller leje et sted at bo er at styre dit budget. Regninger, der er forbundet med at opretholde en komfortabel levende klima er en væsentlig faktor i budgetmæssige hensyn. Et mål for de fleste mennesker er at have tilstrækkelig varme om vinteren og køling om sommeren. Mængden af ​​klimastyring du kan give afhænger gas- og elleverandør. Hvor du bor, vil faktor i omkostningerne og valg af hvem er de relevante gas- og elleverandør. Hvis du ønsker at skifte energileverandør virksomheder indser, at nogle områder har begrænset valg i hvem giver disse værktøjer ..

Når forsker levedygtige muligheder for at skifte energileverandør virksomheder i et forsøg på at spare penge, et godt sted at kigge er din lokale by website. De fleste by websites har et område, der viser de lokale forsyningsselskaber, der tjener området. Når du har bestemt, hvis der er mere end én relevant virksomhed, der kan servicere dit energibehov, begynder at sammenligne priser. Virksomheden hjemmeside for hver energileverandør vil have en sektion, der viser de priser, de opkræver for forbrug. En anden ressource er at spørge venner og naboer i området. Spørg om, hvor meget de betaler deres gas- og elleverandør. Brug dette som en retningslinje i at gøre en informeret beslutning.

Hvordan at finde de billigste gas og elektrisk Priser

Spare penge er på alles sind i disse dage. Utility regninger såsom gas og elektricitet spiser en stor del af det månedlige budget; Men der er et par tricks, der kan hjælpe spare på disse regninger.

For de billigste gaspriser svaret for byerne kunder er at skære ned på brugen. Isolerende, vejr-stripping, og kalfatring vil bidrage til at reducere energiregninger. Der er ofte programmer, der vil tillade køb af gas i løbet af sommeren i vintermånederne. Nogle gasselskaberne har en betaling plan, der giver forbrugerne mulighed for at betale et fast beløb hele året. Det er nogle gange billigere end at betale for den faktiske mængde gas, der anvendes.

De billigste elpriserne er nogle gange ved at betale et fast månedligt beløb. Hvis forbrugeren bor i en af ​​de 23 stater, der har dereguleret elektriske udbydere kan han vælge og vrage mellem udbydere. Den prisklasse mellem disse selskaber var fem cent per kilowatt-time. Måske eller måske ikke være nødvendigt Indlån, tidlig afslutning gebyrer, og kontrakter.

Gas og elektricitet kan reduceres en smule planlægning og fremsynethed med. Et par af de variabler, der kan påvirke energipriserne er: betalingsmetoder, kontrakt indstillinger og weatherizing.