Energibesparelse: Solar Power Tips

Logik eller Emotion? Tanker om Hjem Solar Power Systems

Med alle de økonomiske stimulus-induceret hype om Green Energy, har sol elektriske paneler blevet et varmt emne igen. Ikke siden midten af ​​1970'erne har vi set sådan en kraftig stigning i solvarmeanlæg. Interessen for denne teknologi stiger og falder i takt med oliepriserne, og vokser og aftager som skattefradrag bliver lovgivet, så udløber. Ikke desto mindre bør hjem solenergi systemer ses som langsigtede investeringer, ikke en forbigående dille.

Valget at gå sol er drevet af en blanding af logik og følelser. På den side af følelser, stolthed i at reducere dit kulstof-fodaftryk, frygt for spiral energiomkostninger, og ønsket om at leve "off gitteret" alt brændstof iver for solvarmeanlæg. På den side af logik, installere sol elektriske paneler på dit hjem er en investering, der vil straks begynde at betale udbytte i form af energibesparelser. Denne investering vil i sidste ende mere end tilbagebetale sig selv, når du har overlevet payoff periode.

Desværre er enhver payoff periode beregning for solpaneler bundet til at være langt ude. Fordi denne beregning er ekstrem følsomhed over for input faktorer som det lange løb udgifterne til gitter magt og den rente, du skal betale for at finansiere købet, skal positive følelser trumf finansielle logik som de stærkere drivere for at installere sol elektriske paneler.

Vi ved, at den føderale regering tilbyder en 30% føderal skattelettelse (op til $ 1000 / installeret maksimum kilowatt) for dit primære bopæl, der udløber i 2016. Mange stater tilbyder tilsvarende kreditter.

Selv overvejer føderale og statslige skattefradrag, sober beregninger af det antal år, det vil tage for at bryde selv på en USA-baserede sol installation kan nemt ligge 20-60 år. Hvis vi kan tilbyde en bit rådgivning, ville det være at udfordre nogen sol installation selskabets salgstale om langsigtet opsparing, hvis deres beregninger ignorere låneomkostningerne ved at antage en nul rente!

Et tip til spare penge før man investerer i Residential Solar Power Systems

Er din en af ​​de mange husstande, hvis energi regninger, og især el-regninger, synes at være skyrocketing fra en måned til den næste, og spekulerer på, om det nogensinde kommer til at ende? Nå, kan det ende, og begyndelsen til enden kunne tilvejebringes ved en sund investering i solenergi.

Residential solenergi systemer i USA og mange andre lande er nu så billig som de nogensinde har været takket være regeringens incitamenter og rabatter, der hjælper til at reducere de indledende udgifter til at installere en af ​​de mange boligområder solenergi systemer til rådighed på markedet.

En af de bedste ting du kan gøre, før du kører ud for at købe solpaneler er at se på din nuværende el-forbrug og se, hvor du kan foretage reduktioner. Grunden til dette er at nedbringe omkostningerne ved solenergi system du skal bruge, fordi en af ​​de vigtigste faktorer til at bestemme størrelsen af ​​det system, der er installeret, er dit forbrug af elektricitet. Da selv med rabatter, solpaneler er dyre, når du køber solceller som en del af dit system, jo ​​færre du har brug for, jo billigere de samlede omkostninger ved systemet.

Efter dette tip kan spare dig for tusindvis af kroner på prisen på en solenergi.