Energi Healing: Energi Healing og englene Tips

Kommunikere med engle

Engle er en klasse af guddommelige væsener, der har bopæl inden for de himmelske riger og har evnen til at observere og hjælpe mennesker. Alle menneskelige kulturer har historier om engle. Disse kærlige væsener står parat til at hjælpe os, men skal blive bedt om hjælp, undtagen i alvorlige liv og død omstændigheder. Engle kan guide os mod den bedste vej til at løse vores problemer, og kan til tider give velsignelser, men det skal forstås, at de forventer mennesker til at hjælpe sig selv, også. De kan hjælpe os, men vi er ansvarlige for vores egne livsomstændigheder.

For at kontakte engleriget, bare sidde stille og slappe af. Ryd dit sind og ved, at du er sikker og at englene er i nærheden. Når dit sind er roligt, beder englene hjælpe dig med dine problemer. Inviter dem ind i dit liv til at guide dig mod de bedst mulige løsninger til dine udfordringer, og takke dem for deres vilje til at hjælpe.

Husk, at det ikke er høfligt at kræve en engel for at bevise hans / hendes eksistens til dig. Du skal blot bede om hjælp i god tro vil bringe om den hjælp, du har brug for, så længe du er villig til at hjælpe dig selv, også. Send dine velsignelser til englene om støtte, du modtager. De giver af sig selv ud af deres kærlighed til menneskeheden, og takke dem er vigtig. Denne teknik er enkel, men effektiv, og kan invitere mange velsignelser i livet for dem, der kærligt spørge englene for deres hjælp.

Ærkeenglen Raphael eller Saint Raphael og hans Angel Link

Der er fem Lightarian energi healing sessioner involverer engleagtige rige. Ærkeenglen eller St. Raphael er trådt frem til at støtte os med en infusion af engleblid mod og guddommelig helbredelse. Vi kalder Ærkeenglen Raphael "den Illuminator", fordi han også giver en "Torch of Angelic Light" for at hjælpe dig "lys din vej" gennem livet! Med St Raphael bistand via denne Angel Link, vil du være i stand til mere effektivt at undgå de udfordringer og forhindringer ... og også mere tydeligt se de muligheder og åndelige belønninger, der lå forude. Som du bedre lys din vej ind i fremtiden, en følelse af guddommelig, vil engleagtige modige handling kommer mere naturligt til dig. Ærkeenglen Raphael Angel Link vil også yde støtte til dig i din helingsprocessen. Ofte kan du modtage de fleste af denne gave ved blot at bede Saint Raphael at sende det til dig. De engle, ærkeengle og serafer ære din frie vilje, så du behøver at bede om englenes hjælp.

Ærkeenglen Gabriel eller St Gabriel og Harmony Ray

Ærkeenglen Gabriel også kendt som Saint Gabriel hjælper menneskeheden til at forankre i energien af ​​Harmony eller White Ray. Det primære fokus for Harmony Ray er på "korrekthed" i kommunikationen, harmoni med Selvet og med alle væsener, renhed, perfektion og kærlighed. Desuden vil denne stråle og St. Gabriel Ærkeenglen hjælpe dig med at udvikle og udnytte din intuitive evner mere fuldt ud. Harmony Ray vil forbedre din åndelige elevation og vil hjælpe dig med at realisere din samlede potentiale. Det vil harmonisere alle nødvendige faktorer, som vil støtte dig i at nå dine mål. Ofte kan du modtage de fleste af denne gave blot ved at bede Ærkeenglen Gabriel til at sende det til dig. De engle, ærkeengle og serafer ære din frie vilje, så du behøver at bede om englenes hjælp.

Archangel Zadkiel og rensningen Ray

Ærkeenglen Zadkiel hjælper menneskeheden til at forankre i energien af ​​rensning eller Violet Ray. Det primære fokus i Oprensning Ray er på tilgivelse, rensning, kærlighed og transformation. Fra kanaliserede noter Ærkeenglen Zadkiel siger, "Violet Ray totalt repræsenterer fuldstændig kærlighed til menneskeheden. Det vil støtte på alle niveauer af erfaringer. Mest direkte, det vil tilbyde vejledning og bistand til alle dem, der vælger at praktisere tilgivelse." Den vil spille en vigtig rolle i transformation fra en lavere til en højere guddommelig bevidsthed. Ofte kan du modtage de fleste af denne gave blot ved at bede ærkeenglen at sende det til dig. De engle, ærkeengle og serafer ære din frie vilje, så du behøver at bede om englenes hjælp.

Ærkeenglen Gabriel eller St Gabriel og hans Angel Link

Der er fem Lightarian energi healing sessioner involverer engleagtige rige. Ærkeenglen Gabriel engel link fokus på glæde og kommunikation! Gennem denne AngelLink, Saint Gabriel lærer os at tage tid til at genkende og opleve de eksisterende glæder, vrimler for os og at manifestere nye og ærkeenglen Gabriel kan hjælpe dig med at finde, hvad "gør dit hjerte synge", og tilbyder dig inspiration og guddommelig indre styrke på tidspunkter, hvor der synes at være lidt at juble over. St Gabriel er også traditionelt kendt som den store kommunikator for det guddommelige. Så Ærkeenglen Gabriel er især i stand til at hjælpe dig med indre kommunikation for at få adgang til din "at kende" og intuition, samt yde praktisk støtte til effektiv kommunikation i din ydre, dag-til-dag liv. Ofte kan du modtage de fleste af denne gave blot ved at bede Saint Gabriel at overføre denne kvalitet til dig. De engle, ærkeengle og serafer ære din frie vilje, så du behøver at bede om englenes hjælp.

Ærkeenglen Uriel eller Saint Uriel og Medfølelse Ray

Ærkeenglen Uriel eller St Uriel hjælper menneskeheden til at forankre energien i medfølelse eller Ruby Ray. Det primære fokus for Medfølelse Ray er på åndelig tjeneste, kærlighed til andre, fred og hengivenhed. Denne spektakulære ray vil støtte et Væsen løbende i de mange drejninger i deres åndelige rejse. Fra kanaliseret noter Archangel eller Saint Uriel siger, "i en meget direkte forstand Ruby Ray of Grace vil støtte åndelige healere, lærere og alle, der søger sandheder eller engageret i en guddommelig spirituel rejse. For det er denne kærlighed, der tjener menneskeheden." Mest eftertrykkeligt, vil det forstærke og udstråle åndelig vitalitet til noget væsen, der søger sin energigivende kærlighed. Ofte kan du modtage de fleste af denne gave blot ved at bede ærkeenglen Uriel at sende det til dig. De engle, ærkeengle og serafer ære din frie vilje, så du behøver at bede om englenes hjælp.

Ærkeenglen Raphael eller Saint Raphael og Healing Ray

Ærkeenglen eller St. Raphael hjælper menneskeheden til at forankre i energien af ​​Healing eller Emerald Ray. Det primære fokus for Emerald Healing Ray er på healing, kærlighed, ydmyghed, fejlfri og hjertets renhed. Det vil også give dig mulighed for bedre at fokusere på en bestemt aktivitet for at nå et bestemt mål. Det vil øge kreativ visualisering giver kreativ aktivitet for at arbejde sig igennem dig ind sand manifestation i dine oplevelser. Det vil støtte dig i at søge sandheden i alt du gør. Ofte kan du modtage de fleste af denne gave blot ved at bede Ærkeenglen Raphael at sende det til dig. De engle, ærkeengle og serafer ære din frie vilje, så du behøver at bede om englenes hjælp.

Archangel Chamuel og Tilbedelse Ray

Ærkeenglen Chamuel hjælper menneskeheden til at forankre i energien af ​​den Tilbedelse eller Pink Ray. Fokus for Tilbedelse Ray er på kærlighed, medfølelse, taknemmelighed og godhed livet. Det vil arbejde for at hjælpe dig med at indlede nye venskaber og relationer, reparation anstrengte relationer, generelt i omgængelighed, balancering nuværende venskaber og styrke på en dag-til-dag basis interaktioner med dem, du kommer i kontakt med. Ofte kan du modtage de fleste af denne gave blot ved at bede ærkeenglen at sende det til dig. De engle, ærkeengle og serafer ære din frie vilje, så du behøver at bede om englenes hjælp.

Ærkeenglen Uriel eller Saint Uriel og hans Angel Link

Der er fem Lightarian energi healing sessioner involverer engleagtige rige. Archangel eller St Uriel er trådt frem til at give os en infusion af "engleblid skønhed", der vil give dig mulighed for at opleve den "feminine side af skønhed" gennem en øget følelse af påskønnelse og den maskuline side af skønhed gennem stimulering af dine talenter for kreative udtryk. Gennem denne Angel Link tilslutning, kan Saint Uriel hjælpe dig ved at forbedre dine evner til at udtrykke skønhed i alt, hvad du tænker, siger og gør. Ærkeenglen Uriel kan også bidrage til at stimulere din kreativitet og inspiration til kunstnerisk udtryk i dens mange former. Ofte kan du modtage de fleste af denne gave blot ved at bede ærkeenglen Uriel at sende det til dig. De engle, ærkeengle og serafer ære din frie vilje, så du behøver at bede om englenes hjælp.

Om at arbejde med Angelic Healere

Nogle af de mest begavede energi healere er medlemmer af engleagtige rige bevidsthed. Englene, ærkeengle og serafer spiller en stor rolle i personlig og planetarisk opstigning på dette tidspunkt. Englene interagerer tættere sammen med menneskeheden nu, end de nogensinde har før. Det er derfor, der er så mange bøger, tv-shows, film osv om engle. Hver engel, ærkeengel og serafer har en rolle at spille i opstigningsproces og de er ivrige efter at hjælpe med at bringe i nogle engle energier, frekvenser, vibrationer og stråler til planeten. Ofte kan du forbinde med de engle, ærkeengle og serafer gennem dit hjerte, og bede dem om at hjælpe dig med energi healing eller din verden tjeneste. De engle, ærkeengle og serafer ære din frie vilje, så du behøver at bede om englenes hjælp.

Archangel Jophiel og belysningen Ray

Ærkeenglen Jophiel hjælper menneskeheden til at forankre i energien af ​​belysningen eller gul Ray. Fokus i Jophiel s Illumination Ray er på skønhed i, skønheden i andre, og skønheden i livet. Det vil arbejde for at guide dig langs din stræbte spirituelle vej. Dens guddommelige energi vil hjælpe dig med at forstå den guddommelige magt Light i dig selv. Og det vil hjælpe dig med at absorbere indviklede information og håndtere komplekse sager. Ofte kan du modtage de fleste af denne gave blot ved at bede ærkeenglen at sende det til dig. De engle, ærkeengle og serafer ære din frie vilje, så du behøver at bede om englenes hjælp.

Ærkeenglen Michael eller Saint Michael og hans Angel Link

Der er fem Lightarian energi healing sessioner involverer engleagtige rige. Med fokus på de temaer af manglende dømmekraft og held "Navigation" i de æteriske riger (for telepati, kanalisering, bevidst æteriske rejser, etc.), Ærkeenglen eller St Michael er den første Archangel til at træde frem for at tilbyde sin Angel Link. I lighed med antændende af "englenes flamme i hjertet rum" via Rose Aura Angel Link, har vi modtaget en ekstraordinær vision for ærkeenglen Michael Angel Link. Det er en symbolsk repræsentation af de reneste energier kronen chakra som Ærkeenglen Michael ønsker at indgyde i energifelter af mennesker. Symbolet skal anvendes, er den glorie! I dette tilfælde er det en engel glorie af enestående mental renhed vil lette oplevelsen af ​​ikke-dom på alle områder af dit liv. Ofte kan du modtage de fleste af denne gave ved blot at spørge St Michael eller Ærkeenglen Michael til at sende det til dig. De engle, ærkeengle og serafer ære din frie vilje, så du behøver at bede om englenes hjælp.

Ærkeenglen Michael eller Saint Michael og beskyttelse Ray

Ærkeenglen Michael eller Saint Michael Ærkeenglen hjælper menneskeheden til at forankre i energien af ​​beskyttelse eller Blue Ray. Fokus i Ærkeenglen Michaels Protection Ray primært om beskyttelse, kærlighed, tro og motivation. Fra kanaliserede noter taget, Ærkeenglen eller St Michael siger, "det grundlæggende mål for beskyttelse Ray er at tilbyde Væsener beskyttelse af guidede Lys på deres åndelige rejse." Det vil øge din evne til at leve op til udfordrende dilemmaer. Det vil lede dig til at nå frem til en sti af sindsro. Det vil arbejde med dig for at hjælpe dig, så dit daglige behov kan manifestere. Ofte kan du modtage de fleste af denne gave blot ved at bede ærkeenglen eller Saint Michael til at sende det til dig. De engle, ærkeengle og serafer ære din frie vilje, så du behøver at bede om englenes hjælp.

Seraph Aura Rose og energiministerium ubetinget kærlighed

Der er fem Lightarian energi healing sessioner involverer engleagtige rige. Længe betragtede det højeste niveau af englene, den Seraphim er nu mere klar til at hjælpe os stærkere langs vores spirituelle veje til højere service i Lyset. En Seraph ved navn Rose Aura har trådte frem for at sprede engleblid kvalitet reneste ubetinget kærlighed til menneskeheden. Via denne Angel Link, en "engleagtig flamme af ubetinget kærlighed" vil forankre ind i dit hjerte rum, fuldt udstråle gennem dine energifelter og derefter krusning ud i alle områder af din oplevelse. Bagefter vil Rose Aura arbejde i din "æteriske baggrund" som Angelic Guide til at hjælpe dig i alle spørgsmål relateret til hjerte rum ... såsom udvidelsen af ​​ubetinget kærlighed til sig selv og andre. Ofte kan du modtage de fleste af denne gave blot ved at bede Aura Rose til at sende det til dig. De engle, ærkeengle og serafer ære din frie vilje, så du behøver at bede om englenes hjælp.