En ven at låne penge til en Home Mortgage

En ven at låne penge til en Home Mortgage


En ven at låne penge til et hjem pant kan ikke være en god idé for alle. Hvis du overvejer at låne penge til en ven til at hjælpe ham eller hende købe en bolig, holde et par ting i tankerne, før du foretager denne afgørelse.

En ven at låne penge til et hjem Mortgage kan åbne døre

Der er ingen tvivl om, at business situationer som disse ofte ikke blandes godt med venskab eller familie. I nogle tilfælde kan denne oplevelse føre til pres på venskaber, især når den ene part undlader at holde op hans eller hendes ende af aftalen. Alligevel er der omstændigheder, hvor du måtte ønske at udvide denne form for tilbud til en ven.

Du ønsker måske at hjælpe din søn eller datter til at købe deres første bolig. På den anden side, kan du være den go-to person for et familiemedlem, der ikke er i stand til at opretholde sin finansielle situation på grund af dårlige økonomiske beslutninger. I sidstnævnte tilfælde, kan det være bedst at sige nej.

Hvis situationer, hvor du håber at købe et hjem for en elsket og give dem mulighed for at betale dig tilbage over tid, er det en god idé at overveje situationen grundigt, før at blive involveret.

  • Har du midlerne til at betale for ejendommen decideret? Hvis ikke, vil du tage den økonomiske ansvar af et hjem pant for dette familiemedlem?
  • Kan du modstå ikke modtager godtgørelse for de lånte midler? Hvis der er forhold, der opstår, og familiemedlemmet kan ikke betale dig, vil denne skade din økonomiske formåen?
  • Vil du danne en juridisk bindende kontrakt for at sikre tilbagebetaling i henhold til specifikke betingelser? Dette kan beskytte dig økonomisk i det lange løb.
  • Vil du opkræve renter for de lånte midler? Der kan være skattemæssige problemer, hvis du ikke opkræve renter.
  • Hvem bliver ejer af ejendommen indtil restbeløbet er betalt fuldt ud? Denne person bliver nødt til at holde juridiske ejendomsret, som vil omfatte have forsikring på ejendommen og være ansvarlig for placeringen i alt.

Spørg dig selv disse spørgsmål for at få en god forståelse af, hvad der vil ske, hvis du låne disse penge til en person. Uanset hvem de er, har du nødt til at overveje din families velvære økonomisk.

Form en Kontrakt

En af de bedste ruter til tage er at danne en juridisk bindende kontrakt, før du låne penge til venner og familie til et hjem pant. Du kan gøre dette gennem en advokat. En anden mulighed er at bruge en tredjeparts organisation, der vil overvåge transaktionen for dig. Organisationen vil hjælpe dig med at oprette en juridisk bindende kontrakt for et gebyr, og derefter hver måned, vil sikre, at midlerne indsamlet fra betalingsmodtageren og betales til tiden. Denne type af tredjeparts arrangement tillader en anden til at styre gælden.

Alarmering Långivere

En ven at låne penge til et hjem pant ned betaling er en anden måde mange mennesker hjælpe deres kære. Det er dog vigtigt, at denne type lån er dokumenteret og gjort bekendt med pant långiver. I situationer, hvor midlerne er begavet, hvilket betyder at de ikke er tilbagebetalt, er det afgørende, at långiver godkende dette scenario. I de fleste situationer vil realkreditinstitutterne kun acceptere begavet ned betalinger fra nære familiemedlemmer snarere end fjerne familiemedlemmer eller venner. De kan tro, at fjerne familie og venner er mere tilbøjelige til at overveje de midler, sikrede lån.

I situationer, hvor midlerne vil blive lånt til hjem køber, det skal også være ordentligt dokumenteret med långiveren. I denne situation, långiver vil ønsker at sikre, at de lånte midler er indregnet i værdien af ​​hjemmet, før de går til situationen.

Spørg långivere om eventuelle bestemmelser om at låne penge til at tilbagebetale boliglån eller ned betalinger. Denne enkle lån kan føre til komplikationer fra långivere i nogle situationer.