En uge til en slankere krop: Fokus på de små ting

En slankere krop kan indebære en regelmæssig træning program, men det kan også afhænge af din livsstil og dit aktivitetsniveau. Som en test, kan du prøve en uge med fokus på små aktiviteter, og du vil se, at du får bedre resultater end i en uge, når du beslutter dig for at være en sofa kartoffel. Fokus på små ting kan tilføje op til en højere udnyttelse af din energi, og du kan kaste nogle ekstra pounds.

Fokus på små ting

Selv små ting tæller, når det kommer til slankende. Dette skyldes, at disse aktiviteter tilføje op og i slutningen af ​​dagen vil du brænde flere kalorier end når du beslutter dig for at springe de små ting. Når du fokuserer på at få en slankere krop, bør du tænke, at enhver aktivitet tæller, uanset om ita € ™ s optagning en blyant fra gulvet eller børster tænder eller hår i to yderligere minutter.

Tænk i form af kalorier, og selv om hver aktivitet vil forbruge kun 2 til 5 kalorier, hvis du udfører 50 sådanne små aktiviteter om dagen, vil du ende med at brænde 100 kalorier mere hver dag og 700 kalorier om ugen. Denne meand at du kan miste op til et halvt pund i en uge. Derudover vil du være mere energisk, og det kan også påvirke din sindsstemning.

Aktiviteter, der ikke gå glip af

Når du ønsker en slankere krop, du shouldnà € ™ t springe nogen mulighed for at flytte. Omfatte aktiviteter som:

  • Klatre trappen og undgå elevatoren; hvis du bor på 17. etage eller dit kontor er på 50 etage, kan du bruge elevatoren, men sørg for at forcere 3 eller 4 etager samt. Dette vil sikre, at du spiser flere kalorier og få det bedste ud af din dag, uden egentlig at optage mere af din tid.
  • Parkér længere væk fra dit kontor / home. Man kan gå resten af ​​afstanden. De 10 minutters gåtur vil forbruge mellem 20 til 50 kalorier, og dette vil tilføje op, hvis du gør det på daglig basis.
  • Flyt rundt hver 50 minutter, mens på arbejdspladsen; udføre 5 minutter af strække, gå på kontoret / arbejdsplads.
  • Gå til butikken i stedet for at sende en person eller tage din bil.
  • Tilbyd at forberede / afhente frokost eller middag.

Hver eneste lille Aktivitet Counts

Du skal huske på, at hver eneste lille aktivitet tæller, og benytte enhver lejlighed til at bevæge sig og forbrænde kalorier. Efter en uge, vil du se forskellen, og du vil også føle sig bedre. Efter et par måneder, kan resultaterne være mere imponerende, og du kan se, at du kan miste flere pounds mens kun at fokusere på de små ting.

Du bør dog ikke tilføje flere fødevarer til din kost tro, at du har brug for at spise mere, fordi det kan påvirke dine resultater. Fortsæt med at spise så meget som før, men benytte enhver lejlighed til at forbruge nogle kalorier.