En Runner Guide til Overlevende sommervarmen

Hvis du tror, ​​der kører i den kolde vinter er dårlig, har du aldrig gået til en løbetur i den kvælende Texas varme. Du kan altid samle op, hvis vejret er koldt med en tung tørklæde over munden for at beskytte dine lunger. Men når hedebølger i det sydlige USA rulle i, ville du være dumt at gøre noget mere anstrengende end liggende i en hængekøje sipping iste!

Men kører venter intet menneske, og tanken om at undgå at løbe i et par måneder, indtil varmen dør ned bare ikke virker for de fleste mennesker. Hvis du kommer til at køre trods varmen, er du nødt til at være forberedt.

En Runner Guide til Overlevende sommervarmen

Be Smart

Det er én ting at presse dig selv når vejret er lidt varmt, men det er meget mere farligt, hvis du forsøger at køre i 80 procent fugtighed med en 110 graders sol slå ned på dig. Være smart, når du kører i sommervarmen, og vide, hvornår det er tid til at sige, "Jeg vil prøve igen i morgen."

Hold godt øje med vejret, og kontrollere luftfugtighed. Heat gør du køre langsommere, og det forårsager dine muskler til at overophede lettere. Fugtighed stopper dig fra nedkøling via kroppens sveden mekanisme, så det vil bremse dig ned endnu mere. Hvis du kører i varmt, fugtigt vejr, er dine chancer for at besvime på grund af hedeslag er meget højere.

Hold øje med tegn på problemer

Føler lidt svimmel? Træt før du har kørt 500 meter? Fik en syg fornemmelse i maven? Rystelser fra kuldegysninger? Se gåsehud bryde ud på din hud? Din krop pludselig stopper sveden?

Disse er alle tegn på hedeslag, hvilket kan føre til besvimelse og hedeslag, hvis du ikke passer på. Hvis du bemærker nogen af de ovennævnte tegn, stop dit løb med det samme. Tjek din pulsmåler, og holde din puls på et sikkert niveau. Hvis det bliver for højt, gå, indtil den falder til ro.

Hvordan til at fugte til sommer Løb

Dehydrering kan være din værste fjende, når du kører i sommervarmen, så undgå det ved opholder hydreret. Det betyder ikke, gulping et par glas vand før, under og efter dit løb, betyder det at drikke masser af vand hele dagen lang.

Du skal have en 1-liters flaske med dig hele tiden, og du bør drikke mindst ¼ til ½ af det hver time. Dette vil hjælpe til at holde dig hydreret, og vil forhindre dehydrering, når du rent faktisk går til dit løb.

Tip: Bland nogle elektrolytter (ikke Gatorade, men en lysere mærke) for at hjælpe med at holde din krop fyldt med mineraler, du kommer til at svede i løbet af din træning.

Bekæmp Heat

Hvis du kan tage på farten i de tidlige morgentimer, så gør det! Der er intet som en tidlig morgen køres for at få dit blod til at pumpe og din energi farende, og det vil hjælpe dig til at undgå middag brænde. Hvis du ikke kan komme op på 5 am, prøve at køre om aftenen, når solen er gået ned, selv om det måske ikke er så cool som om morgenen.

Sørg for at du har fået det rigtige tøj til din sommer kører. Hvide og lyse tøj med til at afspejle den varme, mens mørkt tøj vil opsuge varmen. Stick med tøj, der er let og åndbar, og forsøge at finde svedtransporterende tøj, der tørrer hurtigt ud.

Når du kører, langsom den ned lidt. Du behøver ikke at vinde løbet eller komme igennem din 5-mile køre for hurtigt, men langsomt ned for at holde din krop i gang. Hvis du kan finde en sprinkler går, løber igennem det, eller køle af på en nærliggende drikker springvand, før du holde kørende.

Hvis du kommer til at bære en hat (jeg hader hatte!), Sørg for at det er løs og åndbar. Hold dig væk fra hatte, der absorberer sved, da de bare vil få din hjerne til at overophede.

Sommer kører er varmt og trættende, men det kan være godt for dit kalorie-brænding. Det er bedre at forebygge end at helbrede, men så bruge ovenstående tips til at hjælpe dig med at køre sikkert på trods af den brændende sommervarme.

Og hvis sommeren kører er simpelthen for meget for dig, så ramte løbebåndet - det kan være helligbrøde for nogle løbere, men det er bedre at forebygge end at helbrede.

En Runner Guide til Overlevende sommervarmen

VIL løbe maraton forkorte dit liv?