En liste over populære Skat Planlægning Software til enkeltpersoner og små virksomheder

En liste over populære Skat Planlægning Software til enkeltpersoner og små virksomheder
Virksomhedsejere er ansvarlige for afgifter.

Er du spekulerer over nyttige skatteplanlægning software til enkeltpersoner og små virksomheder? Når skat sæson er lige rundt om hjørnet, tanker ofte til at få økonomi i orden. Bestemme, hvor meget du skylder IRS undgår sent gebyrer og sanktioner, der kommer med ikke at betale skat til tiden.

Skat planlægning software for enkeltpersoner og små virksomheder

Måske har du hørt en masse om forskellige og nyttige skat forberedelse software-pakker, men du er ikke sikker på, hvilken en er den rigtige for dig. Selv om der er en masse forskellige muligheder derude, nedenfor er en håndfuld af nogle, der kan være nyttige!

H & R Block Skat Software

H & R Block i Home Premium / Business-Skat Software kan hjælpe dig gøre begge både føderale og statslige skatter. Programmet koster næsten firs dollars, og er tilgængelig ved at bestille det online eller via køb på forskellige computer butikker. Pakken indeholder to programmer til at lede både personlige og forretningsmæssige skatter. Det har indeholder fem gratis personlige føderale e-filer.

Det har en personlig tilstand program download og ubegrænset business statslige downloads. Du kan udskrive ubegrænset afkast for gratis. I tilfælde af en revision, kan du have en H & R agent repræsenterer dig, samt guide dig gennem processen. Du kan også søge gennem hundredvis af forskellige fradrag for at sikre, at du får den største refusion. Der er en maksimal garanti refusion, samt et hundrede procent nøjagtighed og tilfredshed garanteret.

H & R Block software er kompatibel med Windows XP, Windows Vista eller Windows 7, og det virker med Internet Explorer 6.0 og højere.

TaxAct

TaxAct er et andet alternativ. Med TaxAct, kan du vælge mellem tre forskellige muligheder for den type program, du ønsker. Du kan vælge Gratis Federal Edition. Dette giver dig mulighed for at forberede, udskrive og e-indsende din skat. Du er garanteret din maksimumsrestitutionen, og du modtager gratis e-mail og revision støtte fra TaxAct.

En liste over populære Skat Planlægning Software til enkeltpersoner og små virksomheder
TaxAct 2009 Deluxe

Alternativt kan du købe Deluxe Federal Edition til lige under ti dollars. Med denne version, kan du importere data fra et tidligere år, kan du maksimere værdien af ​​alle dine ikke-kontante donationer, og du også modtage gratis telefonsupport i tillæg til den gratis e-mail og revision support. Denne version leveres også med ekstra regnemaskiner og rapporter.

Endelig kan du overveje at købe Ultimate Bundle til lige under tyve dollars. Dette giver dig mulighed for at afslutte din statsskat online på få minutter, giver dig den samme kundesupport som Deluxe Edition, og ifølge TaxAct hjemmeside, blev kåret til den bedste værdi ud af de tre produkter.

TurboTax

Du kan også prøve TurboTax. TurboTax garanterer dig din største skat refusion. Den fører dig også via skatter skridt for skridt, og dobbelt kontrol alle dine skridt til at sikre, at du får fradraget og kredit, du har optjent. Der er en række forskellige udgaver, herunder: den gratis udgave, deluxe udgave, premier udgave, hjemmet og virksomheden udgave, samt forretnings- edition.Prices spænder fra gratis til næsten $ 150,00 (for Business Edition). TurboTax har en live samfund, og derfor har du adgang til hurtig og øjeblikkelig hjælp på begge din skat og softwaren generelt. Med Business versioner TurboTax lover at afdække tilbagebetaling øge business afskrivninger.

CCH Komplet Skat

Stadig ønsker mere skatteplanlægning software til enkeltpersoner og små virksomheder? Du kan også prøve CCH Complete Skat. CCH Komplet skat giver dig mulighed for at indtaste data og svar interview spørgsmål uden ekstra trin, der kræves af en anden software. Det har måske den enkleste brugerflade nogen af ​​softwaren og er den hurtigste af alle software til fuldstændig skat returns.It er designet til personer, der er mere erfarne på arkivering deres skat, og som måske ikke har brug for den samme trinvis hjælp som andre personer. CCH Complete opdateres hyppigt, og har således de seneste oplysninger om fradrag for lærere, studerende og salg skatter. Den håndterer nye skattefradrag for hybridbiler og energieffektive forbedringer hjem så godt.

Vælge din software

Den bedste skatteplanlægning software til enkeltpersoner og små virksomheder afhænger af dine behov og den type program, du føler dig mest tryg ved. Prøv et program for at se om det virker for dig; hvis du ikke kan lide det, kan du altid skifte til en anden alternativ, når du filen næste års skatter.