En kvindes Belly Minder Late Graviditet efter måltider

Kerri Dowdswell fra Staffordshire er en slank, ung pige, der udøver regelmæssigt. Men alt ændrer sig efter hun har haft hendes middag. Hendes mave svulmer så meget, at fremmede tror, ​​hun er i de sidste måneder af graviditeten, rapporterer The Daily Mail. Men efter et par timer, hendes mave er tilbage til sin normale størrelse.

En kvindes Belly Minder Late Graviditet efter måltider

For nylig er det problem, blive meget alvorlig, og pigen har til at bære bukser til gravide kvinder, når hun kommer til at spise. For omkring ti år har lægerne forsøgt at finde årsagen til denne usædvanlige tilstand. Tests for fødevareallergi viser ikke noget, og udelukkelse af visse fødevarer hjalp heller ikke (på læger troede, hun havde glutenallergi).

Tests for irritabel tarm-syndrom, som kan forårsage lignende symptomer, var negative. Læger skuldertræk og siger, at hun bare bliver nødt til at leve med det. Tilstanden af ​​pigen kan ikke forudsiges præcist. Nogle gange er det nok for hende at spise et lille stykke kage til at ændre sig til ukendelighed. Hun lider ikke smerte, men oppustet mave giver hende stor gene.

Sådanne episoder begyndte, da Kerri Dowdswell indtastet puberteten. Med alderen blev situationen kun blevet værre. Nu hendes mave stiger inden for 15 minutter efter et måltid, men nogle gange er det sker inden for et par timer. Oppustethed sker ikke efter hvert måltid, men et par episoder om ugen registreres konstant.