En Killer Kogebog Forfattere Interview

En Killer Kogebog Forfattere Interview


I deres første roman, The Chef der døde sautering (Hilliard og Harris), medforfattere Susan Smily og Honora Finkelstein detalje eventyr af psykisk detektiv Ariel Quigley da hun afdækker mord og lækre måltider i Alexandria, Virginia. Den nyligt udgivet følgesvend A Killer Kogebog # 1: Opskrifter til at ledsage Chef der døde sautering funktioner over 30 opskrifter fra romanen, som håbefulde kokke kan skabe i deres eget køkken.

LoveToKnow Opskrifter fanget op med forfattere til at lære, hvad der gør dem og deres opskrifter, kryds.

The Killer Interview

LoveToKnow (LTK): Fortæl mig om jer selv og din baggrund.

Honora Finkelstein (HF): Da jeg kom ud af college, jeg underviste i et stykke tid og var en journalist, så en tv-talkshow producer og vært. Jeg mødte Susan på en workshop for den internationale kvindedag Skrivning Guild. Jeg var ved at blive klar til at tage tv-show på vejen.

Susan Smily (SS): Jeg havde ikke en omfattende baggrund som forfatter, men jeg var en grundskole lærer og gjorde forskellige skrivning for pensum arbejde og havde min egen virksomhed, der producerer uddannelsesplan i Canada. Jeg har altid elsket at skrive og når Honora begyndte at tale om at tage hendes show på vejen, besluttede jeg at det var en god tid til at forlade undervisningen. Jeg tog en play-skrivning workshop og lært, at jeg kunne skrive dialog, og at dialogen skrivning var sjovt, som ikke burde have overrasket mig, da jeg elsker at snakke.

HF: Vi havde en idé at skrive en serie om en psykisk detektiv, og vi har begge kendt psykiske detektiver. Vi kom op med et par tegn: Ariel er den psykiske detektiv og engelsk professor, der taler til spøgelser, har precognitive drømme, og læser tarotkort. Bernice Wise er hendes partner i kriminalitet løsning og 55-årige jungiansk terapeut. Bøgerne er sat i Alexandria, Virginia, som er en virkelig godt sted for at møde den anden side.

Book Information

LTK: Lad os tale om din bog, The Chef der døde sautering. Hvad fik dig til at skrive et mysterium, der indarbejdet mad i plottet?

HF: Mad er liv og fødevarer er så vigtig en del af alt, hvad vi gør. Hvis vi ønsker at gøre folk føler sig bedre, giver vi dem mad. Hvis vi ønsker at føle sig bedre, giver vi os selv mad.

SS: Jeg elsker at lave mad, planlægge måltider, visualisere ting og har altid elsket den måde restauranter er designet og layed ud for atmosfæren. Restauranten, Historien foregår i er løst baseret på en fire-stjernet restaurant i Vancouver og den kinesiske banket er sat op som kinesiske banketter i Hongkong. Jeg synes altid om farve layout og visualisere og der var en del af bogen ... de ikke bare gå ud til middag. Bernice ikke bare gå i køkkenet for at lave morgenmad, hun går i køkkenet for at lave fersken vafler. Vi havde ikke altid tænkt på det som en madlavning bog, men da vi begyndte at læse den igennem, vi troede, det kunne være en kogebog.

En Killer Kogebog Forfattere Interview

Killer Kogebog Opskrifter

LTK: Den følgesvend bog, A Killer Kogebog # 1, indeholder over 30 opskrifter fra kokken. Hvilken en er din favorit?

SS: Jeg kan godt lide en masse af dem, men jeg kan virkelig godt lide den oksekød gryderet, fordi det er så venlige. Det er behageligt mad ... du kan spille med gryderet og behøver ikke at være helt nøjagtig. Du kan tilføje nogle af disse eller smide dumplings på toppen. Den vigtigste ingrediens er, at det er lavet med Guinness som en del af bestanden, og der er kanel og søde kartofler. (Tjek denne Beef Stew opskrift her)

HF: Der er en chokolade mousse opskrift, Susan tilladt mig at smage, mens hun var ved at forberede det og gjorde køkken tests. Jeg er en chokolade fanatiker og narkoman.

LTK: Er disse dine egne opskrifter eller har du arbejdet med en kok?

SS: De kom fra en række forskellige steder og blev aflivet fra kogebøger og magasiner og aviser. Nogle er kommet fra kokke. Min eksmand var en Kok og restauranten i romanen er baseret på restauranten han havde. Så jeg brugte klaser af tid ser ham i køkkenet, men jeg var en kok, selv før han blev. Men jeg har lært meget af at hjælpe ham forberede retter, når vi havde gæster over eller hænge ud i hans køkken.

LTK: Nogle af opskrifterne kan være lidt skræmmende at den gennemsnitlige kok. Hvilke tips har du til at dele med dine læsere?

SS: Hvad vi har forsøgt at gøre i kompilere dem var at sørge for jeg var ikke gør opskrifter alle kan finde online, fordi der er en million ting derude, der er tilgængelige for folk. Men nogle af de kinesiske opskrifter er skræmmende, fordi de er banket opskrifter så hvor meget mad du ikke inkluderer? Jeg har en opskrift bog min mor gav mig, det er de "Worlds bedste opskrifter", og der står "Du vil sandsynligvis ikke være i stand til at lave mad de fleste af disse måltider." Vi forsøgte at gøre en blanding, men folk kan købe en hindbær cheesecake, og de kan se på kogebogen og tænke over, hvordan det kunne have været gjort.

HF: Vi fik for nylig sammen med min familie, og de ​​fleste af børnene er kokke og de ​​udveksle opskrifter og siger hvilke opskrifter til brug i den næste bog. De vil sige "her er en opskrift på min kylling cordon bleu", og de er altid at udvikle deres egne opskrifter, så vi har en masse gode ressourcer. Det er lidt en lækker måde at bruge vores tid.

SS: Jeg er ikke skræmt af vigtigste kursus opskrifter, jeg meget mere intimideret af wienerbrød madlavning. Men der er nogle mennesker, der kan sidde i køkkenet og indpisker kager og småkager og tærter. Forskellige mennesker har forskellige talenter i køkkenet, og hvad vi har prøvet at gøre med kogebogen er for folk, der har læst romanen, og ønsker at prøve et måltid, kan de gøre det. Og det er de tegn selv taler om opskrifter.

HF: Kogebogen er dedikeret til de 9 kokke, så det er en slags blanding af vores fiktive karakterer med blandingen af maden.

Fremtidsplaner

LTK: Hvad har du har planlagt for Ariel Quigley? Vil vi se flere opskrifter i fremtidige bøger?

HF: Vores næste bog er den advokat, der Died Forsøger. Vi har allerede skitseret, hvad der kommer til at være i det og indisk mad indtager en fremtrædende plads. Der er sandsynligvis 8-10 begivenheder eller middage, og der er en utrolig Halloween fest. De også bestille ud for kinesisk, så der er en blanding af kulturer. Denne bog burde være ude i april og kogebogen vil være med det denne gang. Journalisten, der døde Probing vil være ude i januar 2008, og der er fire sæsonbestemte festlighederne vi vil omfatte.

Yderligere information

For at tilmelde dig Ariel Quigley e-nyhedsbrev, som indeholder flere opskrifter og tips, eller at lære mere om forfatterne, besøg ArielQuigleyMysteries.com.