En Kettlebells kursus bør have specifikke komponenter

Kettlebells træning er blevet meget populære blandt både mænd og kvinder. Berømtheder er endda ved at blive involveret i det nye træningsprogram. Denne popularitet ses på grund af de resultater, der tilbydes af en kettlebells træningsprogram. Brug af kettlebells giver et samlet træning herunder både hjerte-kar-og styrketræning. De fleste andre traditionelle træning kræver to forskellige typer af træningsprogrammer for arbejdet på hjerte og muskler.

De øvelser udført med kettlebells kræver lidt mere viden og praksis i mastering elevatoren teknikker. Det betyder, at en person, der bruger kettlebells skal være tilstrækkeligt uddannet i udførelsen af ​​kettlebells elevatorer. Dette kræver en veluddannet instruktør af kettlebells.

Mange kettlebells kurser har udviklet på grund af populariteten kettlebells modtager. Men ikke alle kurser er de samme heller ikke alle producere effektive kettlebells undervisere. En kettlebells kursus bør have specifikke komponenter i kurset for at sikre undervisere forlade med den rette viden og de nødvendige færdigheder. Denne viden er nødvendig for at hjælpe folk bruger kettlebells effektivt.

Et kursus for kettlebells skal have både klasse og fysisk undervisning. Klasse tid være dedikeret til at lære om de store muskelgrupper, der anvendes i kettlebells træning samt hvordan hjertet vil blive berørt. Dette er vigtigt, så træneren kan give disse oplysninger til potentielle kettlebells kunder for at sikre deres træning mål nås. Klasse tid bør også være dedikeret til at lære forskellige workout elevatorer og hvordan man kan sætte dem sammen til en effektiv kettlebells kredsløb.

Fysisk instruktion tid er en nødvendig del af kettlebells træning. Denne tid bruges til at øve elevatorerne uafhængigt, fordi det giver mulighed for instruktøren at vide, hvordan elevatorerne føler. En instruktør, der ved, hvordan man skal føle under en lift effektivt kan kommunikere dette til en klient.

En anden vigtig del i den fysiske instruktion del af kettlebells kursus er korrektion tid. Undervisere har brug for at øve at identificere, når en person udfører en kettlebell løft korrekt og forkert. Underviseren skal derefter praksis fortælle klienten, hvordan man rette teknik for at få den bedste træning.

Den sidste del af en kettlebells kursus, der skal være til stede, er en tid til at demonstrere kompetence. Dette kan gøres på en skriftlig eksamen, en fysisk demonstration, eller en kombination af begge. Uanset hvordan kompetencen er påvist, er det vigtigt, at hver træner fuldt demonstrere Onea viden om kettlebells træning stedet for at modtage et certifikat for færdiggørelse.

Author:

Adrian Burton er direktør i RKPS Det er en førende leverandør af certificerede kettlebell instruktører i Storbritannien levere kvalitet kettlebell instruktør kurser til personlige trænere, fitness instruktør og kettlebell træning entusiaster.