En introduktion til håndvægte

Håndvægte er en af ​​de mest udbredte vægt-træning udstyr stykker. En håndvægt består af to lige store vægte, der er knyttet til et håndtag, og vægtene kan være fast eller aftageligt. Hovedårsagen til, at folk bruger håndvægte er at opbygge og tone muskler, og de kan bruges til at udvikle muskler i de fleste dele af kroppen. Håndvægte kommer i mange forskellige vægte og størrelser, og de kan være fremstillet af metal, beton eller andre materialer.

History of håndvægte

Begrebet håndvægt blev først introduceret for næsten 2000 år siden. De gamle grækere opfandt et stykke udstyr kaldet haltere, som var en halvmåneformet sten med et håndtag. Denne forløber for håndvægt blev brugt som løfte- vægt samt en vægt i længdespring arrangementer. En anden slags "håndvægt", der blev opfundet i oldtiden var den "endelige". Dette udstyr blev brugt af indianerne i mere end tusind år, og det lignede en klub. Det var længere end en håndvægt, men kortere end en vægtstang, og det blev brugt af bodybuildere, brydere og sportsfolk til at opbygge muskler størrelse og styrke.

Ordet "håndvægt" er skabt under Tudor æra i England. Dengang blev atleter hjælp håndholdte kirkeklokker at træne arme og øvre organer. Da klokkerne var at gøre en masse af støj under træning, besluttede de at fjerne klappere. Som sådan klokkerne blev "dum", og de kaldte måles "håndvægt".

Typer af håndvægte

I øjeblikket er der tre hovedtyper af håndvægte: justerbare håndvægte, fast vægt håndvægte og selectorized håndvægte. Justerbare håndvægte er lavet af metal, og deres håndtag har et crosshatch mønster at give brugerne et bedre greb. Vægten diske kan nemt skydes på enderne af håndtaget og fastgøres med kraver eller clips. Fast vægt håndvægte har vægte, der ikke kan fjernes, og de er enten lavet af støbejern eller plast skaller fyldt med beton. Selectorized håndvægte har også justerbare vægte, og de tilbyder en mere bekvem måde for brugerne at skifte vægte. Lodder kan let ændres ved at flytte selector stifter eller dreje en skive.

Dumbbell Øvelser

I årenes løb er der blevet udviklet mange nye teknikker til anvendelse af håndvægte, og i øjeblikket, kan de anvendes til at træne næsten alle dele af kroppen. Nogle af de mere almindelige dumbbell øvelser omfatter tilbagegang siddende bicep krøller, hammer krøller, prædikant krøller, franske presser, overhead triceps extensions, triceps returkommission, flade og hældning bryst presser, flad og hældning brystet fluer, lateral rejser, siddende skulder presser, foran raise , reverse fluer, opretstående rækker, trækker på skuldrene, lunges, halve squats, siddende kalv rejser og single-ben kalv presser.

Sikker og korrekt brug af håndvægte

Der er en række håndvægt motion regler, som du kan følge for at minimere risikoen for skader og få bedre resultater. Før du begynder din træning med håndvægte, gøre nogle varmer op for at forberede dine muskler til træning. Sørg for at du vælger de rigtige håndvægte, fordi du måske over-stamme dine muskler, hvis vægtene er for tung. Hvis du føler smerte, når du laver en øvelse, reducere vægt eller gentagelser. Hvis smerten fortsætter, er du nødt til at holde op med at udøve og tage et hvil. Når du starter en ny øvelse, er det bedst at du prøver de lettere vægte først.