En hvalp ved juletid

En hvalp ved juletid

Er at få en hvalp ved juletid virkelig en god idé? Før du bringe hjem en ny hund til ferien, er det vigtigt at overveje fordele og ulemper.

Bør du få en hvalp ved juletid?

Scenen ligner noget ud af en Hallmark Hall of Fame præsentation. Træet er trimmet, lysene er tændt og gaver er stablet under træet og venter på at blive åbnet. Pludselig en kasse begynder at vrikke, og derefter tumler forbi, spilde åben for at afsløre en yndig hvalp med en stor rød sløjfe om halsen.

For nogle mennesker, kan en hvalp være den bedste gave de nogensinde kunne modtage, men det er ikke en gave, der skal gives på et indfald. Denne første glæde kan vise sig at være en byrde, hvis modtageren ikke er parat til at håndtere de behov, et levende vejrtrækning kæledyr. Før du giver en hvalp til din familie eller en anden som en gave, så spørg dig selv, hvis det er virkelig det bedste tidspunkt at bringe et nyt kæledyr i dit hjem, især en, der kræver så meget pleje. Svaret på dette spørgsmål afhænger meget af den enkelte persons situation samt hans / hendes ferie planer.

Pros

Først og fremmest kan en hvalp være den mest vidunderlige gave en person nogensinde vil få, så længe du er sikker på modtageren virkelig ønsker en. Dagens hvalp er fremtidens livslang companion.Second, opdrættere planlægge jul hele året rundt, timing så tæt som muligt avl at falde sammen med juletiden. Hvad det betyder for nogen shopping for en hvalp på denne tid af året er, at det næsten bliver et købers marked. Der vil være en rekordhøst af unger til at vælge fra så at finde racen, du ønsker vil være lettere end nogensinde.

Denne rekordhøst leveres også med et begrænset salg vindue. Da julen nærmer, opdrættere ønsker at sikre, at hver hvalp, de har produceret finder et hjem, så hvis en opdrætter har en særlig stor kuld på jorden, kan du afvikle få en aftale på den pris, du betaler.

Ulemper

Det er ikke alle slik skud og mistelten, når du sætter en hvalp hjem ved juletid. Den ekstra stress og jag omkring huset måske ikke befordrende for at koncentrere sig om hvalpetræning. Hvis hvalpen bliver starten til en dårlig start med intern uddannelse, kan det tage hendes uger at komme tilbage på sporet. I mellemtiden, vil du nyde dit nye familiemedlem betydeligt mindre, hvis du konstant oprydning hendes små "gaver".

Et hus fuld af gæster kan også være ganske nerve wracking for en ung hvalp. Alle ønsker at holde hende, og børnene synes ikke at forstå, at få gået rundt i timer kan ikke være sjovt for dyret. En hvalp kan let blive træt og overvældet, og det kan føre til nipper.

Denne rekordhøst af unger vi nævnt under de professionelle kan også blive til en særskilt con. Dette skyldes, at lokke af nemme penge beder mange mennesker i vilkårlige avl. De mener alle, der kræves er at smide den mandlige og kvindelige sammen, og de vil have en øjeblikkelig jackpot bare venter på at blive indløst i.

Hvad det betyder for dig som køber, er, at du bliver nødt til at være særligt på vagt om tjekker enhver opdrætter fra hvem du er overveje at købe en hvalp. Du er nødt til at spørge en masse spørgsmål om, hvad slags test er udført på forældrene at afgøre, om de er fri for genetiske fejl, der kunne videregives til deres kuld.

Du vil også nødt til at kontrollere, om hvalpene i det mindste have fået deres første skud, før de får lov til at forlade opdrætters hjem. Endeligt skal du få en slags skriftlig sundhed garanti, der giver dig mindst en uge til at tage din nye hvalp til din egen dyrlæge for en komplet sundhed tjekke op, fordi få en aftale mellem jul og nytår vil være en stor udfordring.

Planlægning for din nye Pup

En hvalp ved juletid

Hvis efter at fordele og ulemper, du beslutter dig for at gå videre og bringe en hvalp hjem ved juletid, her er nogle forslag, der vil gøre overgangen lettere.

  • Køb en kasse, hund seng og skåle for hvalpen, samt noget sikkert at tygge på.
  • Placer denne kasse i et stille værelse væk fra ferien handling.
  • Hvis det er muligt, begrænse dit in-home fest til dine umiddelbare husstandsmedlemmer.
  • Planlægge resten af ​​dine aktiviteter omkring det faktum, at din nye hvalp skal udøves hver halve time, hvis du håber at få potte uddannelse en god start. Hvis du ikke kan være hjemme til at tage sig af denne opgave, måske du kan bede en ven til at stoppe ved dit hjem og udøve din hvalp for dig.
  • Forklar dine børn, at hvalpen skal bruge nogle stille tid, og overvåge dem, som de spiller med hvalpen. Sommetider børn forstår ikke tegn på en træt og irriteret hvalp.
  • Undgå at dele nogen af ​​dine julemiddagen eller andre goodies med din hvalp. Disse fødevarer er sikker på at forstyrre hendes mave. Hold dig til hendes regelmæssige tørfoder i stedet.
  • Kontroller, at alle mistelten og julestjerner er helt ud af hvalpens rækkevidde. Disse planter er giftige for voksne hunde, og endnu mere så at hvalpe.

Konklusion

Uanset om du køber en hvalp eller vedtage en rednings hund, bringe en hvalp ind i dit hjem i løbet af ferien er en alvorlig beslutning. Medmindre du er sikker på at du kan levere den samme mængde opmærksomhed, omsorg og vejledning i løbet af denne tid, som du ville enhver anden, kan det være bedre at lave en aftale med opdrætteren til at holde din hvalp før efter jul er overstået, og du er klar at give hende den tid og opmærksomhed, hun deserves.Be sikker på at besøge LTK jul hund slideshow.