En hurtig checkliste over Baby Milestones

En hurtig checkliste over Baby Milestones
Forældre elsker at indspille deres barns milepæle!

Forældre muntert markere Baby milepæle i online baby bøger og baby tidsskrifter. Mens overvågning af dit barns udviklingsmæssige milepæle er naturligt, men det er også en vigtig del af at sikre dit barn er på rette udviklingsmæssige vej.

Baby Milestones

Som du ser baby milepæle, at dit barn kommer og overgår, kan du ikke vide præcis, hvad man skal kigge efter. Er klart, at alle børn ikke udvikle sig på en nøjagtig tidsplan, men der er nogle generelle milepæle og udviklingsstadier du kan se efter. Nedenstående liste er kun til fuldbårne spædbørn; preemies følge en anden tidsplan.

Hvis du føler, at der er grund til tvivl eller bekymring, så tøv ikke med at drøfte disse spørgsmål med din børnelæge. Hvis du stadig ikke er tilfreds, søge en anden og endda tredje udtalelse. Det er din ret og ansvar som forælder at slå til lyd for dit barn!

Dit barn skal nå eller være tæt på at nå følgende Baby milepæle:

  • To måneder: Smiles abstrakt og ikke nødvendigvis på nogen direkte.
  • Tre måneder: stand til at hæve hovedet og brystet, når på hendes mave. Smiler direkte på dig og andre. Kan forstå små objekter, der er placeret i hånden.
  • Fire måneder: Forsøg på at efterligne lyde, pludrer og griner højt.
  • Seks måneder: stand til at rulle fra mave til ryg og tilbage til mave. Stand til at holde objekter, og flytte dem fra den ene hånd til den anden.
  • Syv måneder: Genkender hendes navn.
  • Otte til ni måneder: Kan sidde uden støtte. Kan kravle eller krybe hen over gulvet.
  • Tolv måneder: Kan trække op og stå. Kan gå med eller uden støtte. Kan sige mindst ét ​​ord.
  • Atten måneder: Kan gå uden hjælp. Har et ordforråd på 10 til 20 ord. Kan holde en kop.
  • To år: Kan følge enkle anvisninger. Kan danne korte sætninger. Kan indgå i make-tro spille.

Baby Brain Development

Dit barn udvikler sig i et utal af måder, og baby hjernens udvikling er meget vigtig. Mens du måske tror, ​​at din nyfødte egentlig ser ud til bare sove og spise det meste af dagen, er der en utrolig mængde af væksten sker i hendes hjerne.

Hvordan kan du hjælpe hende hjernens udvikling? Du er faktisk at hjælpe din baby hver gang du interagerer med hende og svare hendes behov. De daglige stimulanser, at din baby modtager, enten fra hendes omgivelser eller direkte fra dig, vil spille en stor rolle i udviklingen af ​​hendes hjerne. Hver gang du læser, synger, knus, kram, og tale med din baby, er du med til at stimulere hendes hjerne!