En HR Manager Giver Genoptag og Interview Dos og Don'ts

En HR Manager Giver Genoptag og Interview Dos og Don'ts
Mike Yeater

I 2006 har arbejdsmarkedet åbnet betydeligt. Virksomheder overalt er på udkig efter de rigtige mennesker, både erfarne arbejdstagere og nyuddannede. Hvad vil give dig den konkurrencefordel gennem CV og interview proces?

Genoptag og Interview Dos og Don'ts: Et interview med en HR Manager

For at få de svar, LoveToKnow spurgte Mike Yeater, en ekspert i organisatoriske ledelse og manager menneskelige ressourcer for første vestlige Trust Bank i Denver. First Western Trust Bank er en bank og kapitalforvaltning servicefirma.

Genoptag og Interview Dos og Don'ts

Nogle mennesker refererer til HR-ledere som "gatekeepers". Venligst dele et par godbidder, hvorfor en virksomhed har brug for HR til at håndtere den indledende fase i forbindelse med leje.

Det er meget vigtigt, at HR gøre de beslutninger, luge ud mennesker, der tydeligvis ikke er kvalificeret på højt niveau, så de ansætte ledere kan fokusere på, hvad de gør. Det er også påhviler HR-chefer til at forstå fuldt ud de behov, den ansættende leder: leverer redskaber for dem at vælge de rigtige mennesker i organisationen.

Besvarer en annonce den eneste måde at komme til et selskab?

En virksomhed kan altid finde gode folk, men de kan ikke nødvendigvis være en god pasform. Vi er afhængige af netværk og associerede kontakter.

Alle bør være en personalekonsulent for hans eller hendes selskab. Det er noget jeg kalder "at være involveret" ved at lægge frem skønsmæssige indsats. Hvis du arbejder et sted, der behandler dig godt og holder dig motiveret, finde andre der passer. En virksomhed finder den bedste kvalitet folk gennem henstillinger.

Ansøgere hører meget om genoptager sorteres efter nøgleord. Er dette sandt, og hvis ja, hvordan kan struktureres et CV for at gøre det gennem denne første port af interviewet proces?

Større virksomheder, der får større mængde af ansøgere gøre dette. Gå gennem jobbeskrivelsen og se efter nøgleord vedrørende ansvar, pligter og uddannelse krav og omfatter dem i dit cv.

Hvilke top tingene skal ansøgerne holde sig til, når du udformer en god cv og dække brev?

 • Gør det nemt at læse - formatering er vigtig.
 • Medtag datoer, steder og firmanavne.
 • Medtag en bred oversigt over din position og vigtigst af alt, hvad du har opnået i denne stilling.
 • I følgebrevet, demonstrere fokus - vise dig selv som en person, der ved, hvad de ønsker at gøre.
 • Dokumentere, at du har læst jobbet udstationering og forstå den type person behov til stillingen.
 • Vis interesse i vores virksomhed.

Skulle et CV indeholde mål?

Hvis målet læser "opnå en position med ..." så ikke. Men hvis du redegøre for, hvordan du agter at anvende dine færdigheder til at hjælpe virksomheden, der kunne være bedre.

Hvilke primære fejltagelser bør ansøgerne undgå i genoptages og følgebreve?

 • Stavefejl, da den viser en samlet opmærksomhed på detaljer. Hvis nogen har en himmelsk genoptage og jeg fandt en tastefejl ville jeg ikke smide det væk nødvendigvis, men det er sigende.
 • En masseproducerede ansøgning er meget tydelig. Kaste spaghetti mod væggen for at se, hvad der stikker er ikke en god metode. Skræddersy følgebrev og cv specifikt til stillingen, selv om det betyder at have fem forskellige genoptages.
 • Et CV kan være lige det stykke papir, men en mangel på dedikation til det stadig kan være en indikator for den samlede arbejdsindsats.

Er farven på papir eller stil genoptage virkelig noget?

Nej. End of story. Jeg ønsker ikke genoptages på en cocktail serviet enten, men holde sig til det grundlæggende. De fleste programmer er online alligevel.

Ansøgerne behøver at bekymre sig mindre om CV og bekymre mere om deres karriere. Jeg ønsker at se nogen, der er fokuseret, har stabilitet. Jeg ønsker at se deres engagement. Jeg ønsker at se en person arbejder i postrummet i seks måneder og derefter forfremmet til en anden position i virksomheden.

Entry-level folk tror, ​​de er klar til at være præsident den næste dag. Ganske vist er der undtagelser fra reglen, men det siger meget om en persons karakter, at de er villige til at tage et lavere niveau job og har tillid til, at de kommer til at være i stand til at arbejde og udvikle relationer at gøre det gennem en selskab.

Det, der virkelig skinner under et interview?

 • Poise og tillid.
 • En vis grad af entusiasme uden at være modbydelige.
 • Ikke synes at være indøvet. Vi kan se lige igennem pat svar.
 • Vær ikke bange for at tale om områder, du tror, ​​du har brug for at forbedre på og ikke blive truet af dette spørgsmål, fordi det er, hvordan du besvarer, ikke hvad du svarer. Være ligefremme - ved, hvad du ønsker at arbejde på.
 • Stil spørgsmål om kultur.
 • Faktisk besvare det spørgsmål, der er stillet. Mange gør ikke dette.
 • Beredskab. For eksempel er det i orden at bede om dresscode under screeningsprocessen at vide hvad de skal bære til interviewet, så hvis du har et spørgsmål om noget, så spørg. Kend din branche og igen, kender virksomheden.

Hvad hvis en ansøger er nervøs?

Jeg tror, ​​folk er lidt nervøs, sikker, men de gode er på udkig efter en egnet til sig selv, også. Hvis du ikke passer på en virksomhed, betyder ikke, du ikke er en velkvalificeret ansøger til en anden. Hvis du laver noget du føler dig brænder for og ønsker at gøre det i et miljø, der passer dig, vil det vise. Tag alle de interviewe bøger, du har, og smide dem i den dumpster.

På hvilke måder ansøgerne botch et interview?

 • Forsøger at sælge sig selv uden at lære om virksomheden og jobbet.
 • Forsøg på at være alt for alle mennesker: ". Åh, jeg kan gøre, at"
 • Ikke at besvare specifikke spørgsmål direkte.

Hvis du kunne trække en kvalificeret ansøger til side fem minutter før interviewet og hviske de nøjagtige ting at gøre eller sige, der vil helt sikkert lande dem jobbet, hvad ville du sige?

 • Vær opmærksom på dig selv og stille dybdeborende spørgsmål om virksomheden.
 • Demonstrere nogle ægte nysgerrighed.
 • Sig sandheden. Hvis du lægger på en falsk front, vil vi finde om det før eller senere.
 • Vurdere os så meget, som vi evaluerer dig: det er til gavn for os begge.

Jeg ser for:

 • Engagement. 50 procent arbejdsetik, 50 procent lidenskab.
 • Personlighed. Intet vil afspore en karriere som en personlighed. Hvis du er diktatorisk, for eksempel, er du sikkert vanskeligt at arbejde med. En god karriere er baseret på at udvikle relationer.
 • Tekniske færdigheder. Hvis nogen er engagerede og intelligent, kan vi lære ham eller hende de færdigheder virksomheden har brug for. Vores kunder er meget kyndige og veluddannede, for eksempel, så de har brug for nogen til at guide dem gennem deres økonomiske beslutninger. Den rette person kan gives denne evne.

Fortæl os én ting en interviewer bekendtgørelser, som vi ikke ville vide.

Hvis nogen klør deres ansigt, er det ofte et tegn på, at et spørgsmål gjorde dem ubehageligt, fordi blod siv til deres ansigt.

Takkekort: forventet eller ikke rigtig lagt mærke til?

Jeg tror takkekort er bemærket. Men er det ikke kommer til at svaje min beslutning, men vi kan passere dem rundt leje teamet på mit firma. Den interviewede burde have stillet de rigtige spørgsmål i intervieweren allerede, så notatet bør styrke de centrale spørgsmål og pasform. Et håndskrevet note eller e-mail er fint, men enten måde, det er en nice høflighed og korrekt etikette.

~ Tracey L. Kelley