En gennemsnitlig Forholdet varer mindre end 3 år

Det er usandt, at en gennemsnitlig forhold varer 7 år. Forskere har fundet, at i dag elskende adskilt på to år og ni måneder, og sociale netværk er skyld.

En gennemsnitlig Forholdet varer mindre end 3 år

Psykologer har forskellige meninger om den periode, hvorefter loversâ € ™ følelser stilne, og kærlighed viger for hverdagens problemer. Den mest populære teori er, at den gennemsnitlige varighed af et forhold er 7 år og hvis kærligheden er lykkedes uden om denne milepæl, chancerne for et langt og lykkeligt liv sammen får meget højere.

Som det fremgår af en undersøgelse foretaget af britiske sociologer, syv år er en meget oppustede udtryk for par, der er i stabile relationer. I dag flere og flere partnere bryde op efter ca. to år og ni måneder efter begyndelsen af ​​affæren. Disse data blev opnået efter en undersøgelse af 1 953 voksne, som skiltes eller fraskilte deres partnere i de seneste to år. Ingen af ​​de adspurgte havde børn fra dem, med hvem de skiltes.

24% af de adspurgte var gift, 41% boede sammen, og 35% boede alene, men dateret regelmæssigt. Desværre havde de fleste par ikke vare op til tre år af forholdet. Når forskerne undersøgt årsagerne forhindrer folk fra opholder sig sammen længere, hvoraf den vigtigste viste for at være internettet. 79% af de adspurgte aktivt brugt sociale netværk og 54% af dem betragtede Facebook og Twitter hovedårsagen deres forhold kollapsede. De fleste mennesker begyndte aktivt at flirte med nogen online eller fundet en ny partner der.