En ekspert fortæller, hvordan man kan stoppe en Cyber ​​Bully

En ekspert fortæller, hvordan man kan stoppe en Cyber ​​Bully


Der er en ny type bølle i Amerikas skoler: cyber bølle. En cyber bølle ikke vælge fist slagsmål på parkeringspladsen efter skole; snarere de opererer ved at sende bevidst sårende beskeder til andre på en computer eller mobiltelefon. Er du en person, der er blevet mobbet eller måske er skyldig i mobning andre?

Hvad er en Cyber ​​Bully?

Den cyber bølle er nogen, der gør en af ​​følgende ting:

 • Sende truende e-mails til andre
 • Flaming andre i en chatsamtale
 • Oprettelse af en hjemmeside for at sprede sladder og genere andre
 • Videresendelse private e-mails, videoer eller fotos til andre med den hensigt at genere nogen
 • Ubehagelige nogen ved gentagne gange at sende ubehagelige emails eller sms'e nogens mobiltelefon med provokerende eller truende sprog

Ifølge I-Safe America, Inc., har 42 procent af børnene indrømmede at blive mobbet af andre, enten mens du er online eller på deres mobiltelefoner. 53 procent af børnene har optaget til mobning andre på internettet eller sende gennemsnitlige SMS-beskeder til andre kid mobiltelefoner.

Interview om Mobning

For at forstå, hvad der gør en bølle kryds, vi interviewede en ekspert på emne- Dr. Gilda Carle. Her er, hvad hun havde at sige om bøller, og hvordan teenagere og deres forældre kan håndtere dem effektivt.

LTK: Hvorfor gør folk mobber andre?

Dr. Gilda: Folk bliver tyranner, fordi de ikke føler sig godt nok om sig selv. De mener fejlagtigt, at hvis de squash nogen, vil det løfte deres egen statur.

LTK: Hvad er nogle fælles karakteristika for bøller?

Dr. Gilda: De søger ofre, der ikke kæmper tilbage, til folk, der let vil acceptere status som "offer" og synes svag. Bullies behøver ikke ph.d.'er i mobning til at vide, hvem de skal gå til. Enhver, der forsvarer sig selv, eller som vil give den bølle en hård tid vil blive undgået.

LTK: Hvordan kan teenagere håndtere cyber bøller og computer bøller, der sender SMS-beskeder eller chatbeskeder?

Dr. Gilda: Du kan ikke bekæmpe nogen, når du ikke ved, hvem han eller hun er. Du er nødt til at søge hjælp fra myndighederne: politiet, skole embedsmænd, teleselskabet, folk, der ved, hvordan til politiet på nettet og har bemyndigelse til at retsforfølge misbrug.

LTK: Hvad hvis bølle ønsker at stoppe, men ved ikke hvordan?

Dr. Gilda: bølle aldrig ønsker at tabe ansigt foran hans eller hendes venner, så selv om de ønsker at stoppe, er det usandsynligt, at de vil - uden din hjælp. Hvis du fornemmer bølle er virkelig en OK person, få dem på den side, væk fra deres publikum og tale til dem oprigtigt. Byt dine ærlige følelser i privat med hinanden. Udarbejde en plan for bølle at redde ansigt, og for dig ikke at fremstå som offer i dette.

LTK: Hvad kan en teenager gøre for at gøre bølle stoppe?

Dr. Gilda: Teenagere har tre valgmuligheder:

 • Undgå bølle
 • Bekæmp bølle
 • Gå væk med magt og værdighed

Hvis du undgår bølle, vil du hele tiden være i frygt. Hvis du kæmper bølle, vil du få problemer. Hvis du gå væk med magt og dignity- og også fortælle den person, du vil ikke blive skræmt af sine handlinger, og holde din magt, er der en chance bølle vil erkende, at du ikke vil være et offer. En bølle kan ikke være en Forfølger uden at have et offer.

LTK: Hvad kan en forælder gøre for et barn, der bliver mobbet?

Dr. Gilda: Diskuter de tre valg ovenfor med din teenager. Undersøge fordele og ulemper ved hver. Rolle-spil hver muligt scenario. Hvis alt andet fejler, få forstærkninger fra skolen, politiet, eller nogen anden med autoritet. Regler for adfærd modifikation dikterer, at adfærd, der ikke er forstærket bliver slukket. Lad dit barn vide, at hvis han eller hun står højt i deres ord, kropssprog, og tonen i stemmen, vil bølle formentlig miste interessen.

Tips til Stop Cyber ​​Bully

Der er flere ting, du kan gøre for at stoppe en cyber bølle ret i deres spor:

 • Giv aldrig personlige oplysninger online, såsom dit rigtige navn, adresse, telefon, eller skolens navn
 • Deler aldrig dine passwords med nogen, selv en nær ven
 • Besvar aldrig chikanerende e-mails
 • Send ikke dit billede til personer, du ikke kender på internettet
 • Huske-internettet er ikke et privat sted. Alt, hvad du siger, eller billeder, som du deler, kan sendes over hele internettet til nogen, overalt
 • Gem alle formodede e-mails eller tekst messages- du kan få brug dem som bevismateriale senere, hvis situationen eskalerer

Hvis du er offer for cyber eller en computer mobber har du flere muligheder for at få hjælp. Gå først til en betroet voksen om hjælp, før situationen eskalerer. En lærer, vejleder eller forælder er dit første linje i forsvaret for at afslutte chikane. Giv ikke op indtil nogen indvilliger i at hjælpe dig. Hvis du bliver mobbet gennem din Instant Messaging-system, blokere id på den person eller de personer, chikanerer dig. Hvis det sker i et chatrum, underrette moderator.

Endelig, hvis nogen truer dig med skade, så ring til politiet. Du har ret til at leve i fred uden truslen om vold.

Om Dr. Gilda Carle

DR. GILDA CARLE var kærlighed Doc for MTV Online, hun har skrevet mange magasin kolonner i populære teenage magasiner, Teenagere People kalder hende "vores fave know-it-all," hun er på Advisory Board på Cosmogirl !, hun er forfatter til teen bøger, herunder "Teen Tal med Dr. Gilda," hun har en teenager hjemmeside på Dr. Gilda.com, har hun gjort flere hundrede interventioner på nationalt tv mellem teenagere og deres forældre, og hun taler til teenagere og forældregrupper i hele landet. Hun er også grundlægger af den video blog, GildaVision på Dr.Gilda.com, som reagerer på teenagere "og forældrenes bekymringer.