En diætist os tage på New MyPlate

USDA velkendte mypyramid er netop blevet erstattet med MyPlate. Den konsensus synes at være, at denne nye model er enklere og lettere at forstå end den tidligere version, og jeg er helt enig. Bestående af en rund plade inddelt i fire sektioner, dette er en praktisk guide, der viser, hvilke typer af fødevarer at medtage i dine måltider.

En diætist os tage på New MyPlate
Halvdelen frugt og grøntsager

En hel halvdelen af ​​din tallerken bør omfatte frugt og grøntsager. Dette er vigtigt, fordi disse er de absolut fødevarer, de fleste mennesker ikke spiser nok af. Lavt kalorieindhold og fuld af fibre, vitaminer og mineraler, friske og minimalt forarbejdede planter er de bedste fødevarer at spise for sygdomsforebyggelse og vægtkontrol. Og være smart: ikke gør halvdelen af ​​din tallerken icebergsalat og pommes frites. Gå efter mørke bladgrøntsager, korsblomstrede grøntsager som broccoli, kål og blomkål, og lyse orange farver som i gulerødder og squash. Prøv at få en sort.

Undersøgelser har vist, at arbejdet med en registreret diætist kan øge dine chancer for at tabe sig og holde det ud. Tilmeld dig med en FitDay diætist i dag!

En fjerdedel Grain

De fleste mennesker spiser alt for mange kerner, så dette er et forsøg på at mindske portionsstørrelse. Korn findes i brød, småkager, kiks, bagværk, pasta osv USDA foreslår mindst halvdelen dine kerner skal være hele, men jeg er uenig - der er ingen grund til ikke at gøre dem alle hele. Fuldkorn er langt sundere end raffineret korn. Det tager en vis indsats på din del for at forberede dine egne, fordi desværre er de fleste af de valg i restauranter, og de fleste af de forarbejdede fødevarer i købmandsforretninger er lavet med raffineret hvede, som mangler næringsværdi. Gå efter spirede hele korn brød, brune ris, vilde ris, quinoa, amaranth, boghvede eller fuldkornspasta.

En fjerdedel Protein

Hvis du er interesseret i at spise en mere næringsrig kost, bønner, linser, tofu, tempeh, nødder og frø alle falder i denne kategori. Ellers skal du vælge magert kød og mindske portionsstørrelse. Kig efter græs-fodret oksekød og hormon og antibiotika-fri animalske produkter. Proteinet kategori er lidt misvisende, fordi fuldkorn og grøntsager indeholder protein, også. Fokus her behøver ikke altid være på animalsk protein. Du vil få mere fiber, sundere fedtstoffer, og rigelige fytokemikalier ved at vælge vegetariske proteiner.

Mejeri

Det er det stykke jeg gerne ser udeladt fra den nye MyPlate. Komælk ikke er en nødvendig del af menneskets kost, og mange mennesker (mig selv inkluderet) er helt raske og faktisk føler sig bedre at undgå det. Du kan få alle de næringsstoffer du har brug for og meget mere fra plantebaserede fødevarer såsom bladgrøntsager og bønner. Mange mennesker er narret til at tro, at de har brug for at forbruge mejeri for knogle sundhed. Jeg vil opfordre dig til at sætte spørgsmålstegn ved denne myte og se ind i forskning, hvor du vil finde dette ikke er tilfældet.

MyPlate er et fantastisk skridt op fra mypyramid. Dens ligefremhed gør det nemt at visualisere dine valg af fødevarer. I stedet lægge op din tallerken med pasta, måske vil du skære ned på din sædvanlige portion, tilføje en kæmpe servering af dampet broccoli, og en halv kop bønner. MyPlate er et værktøj til at hjælpe dig og din familie til bedre at styre del proportioner, hjælpe dig med at planlægge dine måltider, og spise på en måde, der vil gøre du føler dig godt og reducere din risiko for sygdom.