En 800 Calorie Burn: Svinghjul er ikke din Mamas Spin Class

Gør dig klar til den mest spændende, hjerte-dunkende, sved-drenching træning af dit liv: svinghjul. Dette er ikke din mor spin klasse.

Den Atmosfære

Hvad sætter Svinghjul bortset fra en run-of-the-mill cykling klasse er atmosfæren, som har hjulpet den udvikle et Crossfit-esque kult-lignende følgende. Spin Værelset er mørke, med kun instruktøren og din cykel displayskærm belyst, så du kan fokusere på træningen, ikke alle andre omkring dig. Musikken er hurtig og højt, så ørepropper tilbydes før klassen, men lad ikke at afskrække du, det er alle en del af oplevelsen, der vil udfordre din krop og fokusere dit sind.

Klasserne er altid anderledes, med en blanding af hurtig, Sprint intervaller og langsomme stigninger, der er designet til at opbygge udholdenhed og muskler og brænde kalorier. De afspilningslister er skabt af Svinghjulet instruktører sig fra en samling af musik kurateret af svinghjul egen DJ. Instruktører koreografere deres egne klasser, synkronisere deres rides til rytmen af ​​deres sange, der sikrer en ny oplevelse hver gang.

Studierne er sat op med stadion-stil siddepladser, så hver cykel er den bedste plads i huset.

En 800 Calorie Burn: Svinghjul er ikke din Mamas Spin Class

The Work-Out

Cykling kan synes som en no-brainer. Du skal bare hop på og gå. Men der er mere til et svinghjul klasse end bare pedalerne. I hvert Svinghjul klasse, vil din instruktør guide din træning, hvilket tyder modstandsniveauer og omdrejninger, men i sidste ende du beslutter tempoet i din tur ved at dreje knappen for mere eller mindre modstand på din cykel. Hvis du ønsker at gå hurtigere og hårdere, gå til den. Hvis du har brug for at ringe det tilbage, det er på dig.

Du kan indstille private mål eller gå offentligheden ved hjælp af Torqboard: en resultattavle foran klassen, at instruktøren lejlighedsvis lyser så du kan konkurrere mod andre i klassen, hvis du ønsker det. Hvis Torqboard ikke er dine ting, kan du stadig holde styr på dine fremskridt online som din statistik for hver tur vil blive registreret i din private konto på svinghjulet hjemmeside. Du kan få adgang til dine målinger for hver tur, herunder omdrejninger, MOM, hastighed, kraft, distance og skønnede forbrændte kalorier, så du kan spore din præstation over tid.

En typisk 45 minutter Svinghjul klasse kan brænde op til 800 kalorier, men selvfølgelig, som med alt, det hele afhænger af, hvor meget arbejde du lægger i det.

Cyklerne

En stor del af svinghjulet oplevelse er de unikke Svinghjul cykler. Huske din cykel indstilling, så din cykel er en behagelig pasform hver eneste gang. Den "tech-pack" eller cykel display, der viser resistens ("MOM"), hastighed (omdrejninger) og effekt, så du kan se, hvor meget røv du faktisk sparke. Cyklerne har endda vægtede stænger knyttet til overkroppen del af træningen, som vil få dig vejrtrækning et lettelsens suk for, oh, fem sekunder, indtil dine arme skriger så slemt du skal tigger om en anden sprint.
At tage en klasse

Klasser er $ 25 dollars en pop, som lyder lidt heftig, men det er alt det ekstra, der gør det værd (ud over den træning af dit liv, selvfølgelig.) Reserve din cykel i god tid online via din konto, da de fylder hurtigt. Clip i sko vil blive venter på dig - i din størrelse - når du gåtur i hjælpsomme medarbejdere justerer din cykel op, ned, ind eller ud for din perfekte pasform, Grib du et håndklæde og fylde din vandflaske.. I stedet for en at blive gennet ind i et omklædningsrum, alle værelser er adskilt og privat. Du vil nyde enlige badeværelser, fyldt med Bobby stifter, hår bånd og andre toiletartikler og separate private værelser til brusebad med inkluderet håndklæder, shampoo, balsam og lotion. Der er endnu et tredje sæt af private værelser til at ændre og primping, komplet med deodorant, hårtørrer og meget mere. Det gør halvdelen af ​​lort, du slæbe til gymnastik med dig forældet, og du kan stadig komme ud en svedig klasse klar til arbejde eller en hot date. Frugt og Popchips er tilgængelige efter klasse for at tanke op.

Som Svinghjul motto stater, Never Coast. Pres din hårdest. Dit første klasse er altid gratis, så give det en chance. Klassen vil få dig at arbejde hårdere, end du nogensinde har før og atmosfæren vil holde dig komme tilbage efter mere.