Empty Nest Syndrome

Empty Nest Syndrome
Er din teenagers værelse pludselig tom?

Tom reden syndrom er en fælles begivenhed, men alle oplever forskellige grader af det. Mens stort set alle, der har familiemedlemmer forlade hjemmet erfaringer tristhed, for nogle, kan denne følelse udvikle sig til alvorlig ulykke. Håndtering dette kræver nogle gange professionel hjælp. Der er også forebyggende foranstaltninger, som de, der forventer en tom reden kan tage for at reducere sandsynligheden for afgang af børn udvikle sig til en alvorlig depression.

Empty Nest Syndrome

Beskrevet som en periode, hvor depression, sorg, og sorg opstår, oplever mange forældre tom reden syndrom, når deres børn forlader for college. Mens hjem var engang en travl centrum for aktivitet, med telefoner ringer, tv blaring, og nogen raiding køleskabet hver 20 minutter, huset er nu foruroligende stille. Denne pludselige stilhed kan forlade forældre ønsker trængsel og travlhed tilbage. Dette ønske om huset ikke til at være hule fører til tomme nesters udvikle negative følelser og dyb sorg.

Årsager af syndromet

Mens den mest almindelige årsag til forældre bliver tomme nesters er, at børnene er gået væk på college, er der andre årsager:

 • Børn bevæger sig ud i en alder af 18
 • Børn, der sendes til et år i udlandet i løbet af gymnasiet
 • Børn vælger, eller på anden måde kommer til at, en privat, kostskole
 • Børn af adskilte forældre vælger at gå live med den af ​​forældrene, som de ikke levede
 • Voksne børn, der boede hjemme giftes, eller på anden måde bevæger sig ud på egen hånd
 • Død af et barn, som bringer mange ekstra psykologiske traumer med det, kræver rådgivning i alle tilfælde.

Hver af disse situationer giver et andet sæt af komplikationer med det, der kan spille en rolle i, hvordan det er bedst at behandle dette syndrom. Afhængigt af årsagerne til din tomme reden og sværhedsgraden af ​​dine symptomer, er det vigtigt at finde måder at håndtere og få hjælp i tide.

Coping for tom nesters

Hvis du eller en elsket man oplever problemer med den tomme reden, er det vigtigt at huske på, at sørgende og sorg er en del af tilpasningsprocessen. Det er sagt, er det vigtigt at arbejde gennem dine følelser.

 • Besøg din søn eller datters tomt rum, men gør noget, mens du er der. Skriv dit barn et brev eller læse din yndlingsbog.
 • Skriv i et tidsskrift: at skrive er en glimrende måde at behandle følelser. Skriv ned, hvad du tænker og føler, som kan hjælpe dig med at opdage, hvad der bringer dig ned.
 • Tal med venner og familie, uanset om de har tomme reder eller ej, for at kunne behandle dine følelser. Selv hvis dine venner ikke ved, hvad de skal fortælle dig, at få dine følelser ud i åbent kan hjælpe.
 • Ophold travlt for at undgå at dvæle ved sorg. At have en social kalender og tid til hobbyer vil hjælpe dig med at nyde livet, som holder sorg udvikler sig til depression.

Find flere tip til at klare i bogen Guide til den tomme reden eller på hjemmesiden Empty Nest Support.

Professionel hjælp

Nogle tilfælde af depression kræver professionel behandling, enten i form af medicin eller terapi. Hvis din sorg ikke mindsker med tiden, eller hvis du føler dig trist og tom i det omfang, du ikke ønsker at gå på arbejde eller gøre ting, som normalt ville du nyder, se din læge. For nogle mennesker, de følelser af dine børn bliver væk efter alle disse år ved din side er for svært at håndtere selvstændigt. Få hjælp, inden dit personlige liv eller karriere begynder at lide.

Forebyggelse Empty Nest

For forældre foregribe det øjeblik, hvor deres børn vil forlade familiens hjem, er der nogle ting, du kan gøre for at forberede jer:

 • Hjælpe med at forberede dit barn for, hvor hun kommer. Kom begejstret for hendes nye erfaringer vil hjælpe dig med at fokusere på sit nye liv, og hvor glad eller succes hun kan blive i det. Organiser familie aktivitet nætter omkring planlægge og organisere din datters aktiviteter, finde et sted at bo, etc.
 • Rampe op din egen sociale kalender. Du kommer til at have ekstra tid på dine hænder; tænke over alle de begivenheder, du gerne vil deltage, og ting, du gerne vil gøre, mens din søn er slukket nyder kollegium. Gentilslutning med din partner er også ekstremt vigtigt i denne fase.
 • Tag en ny hobby eller genopdage en gammel en. Parenting tager et stort flertal af forældrenes tid væk fra arbejde. Før dit barn forlader er det tid til at tænke over aktiviteter, du gerne vil forfølge.
 • Find en støttegruppe eller venner, der er i samme situation som dig. Uanset om det er en lokal støttegruppe eller en online community af tomme nesters, vel vidende, at andre er i samme båd kan være en enorm hjælp.

Tidspunkt for Transition

Mens der er ting du kan gøre for at hjælpe med at forhindre tomme reden syndrom bliver svær, er det også vigtigt ikke at forfaldne det. Find nye hobbyer og genoprette forbindelsen med venner, men tager sig tid til at arbejde gennem dine følelser af sorg og at tilpasse sig den nye situation. Påfyldning din fritid kan hjælpe på kort sigt, men give bagslag, når du indser, at du kun har skjult dine følelser i stedet for at behandle dem. Når dine børn flytter hjemmefra, kan det være vanskeligt at tilpasse, men arbejder gennem dine følelser langsomt og roligt vil hjælpe dig komme overens med din nye livsstil som en tom Nester.