Emo Faces

Emo Faces

Oprettelse emo ansigter med makeup tager bare en smule kreativitet og et åbent sind. Følgende ideer til Emo ansigter vil inspirere dig til at tænke ud af boksen og skabe et look, der er unik.

Om Emo Style

Emo stil er en forkortelse for "følelsesmæssig". Guys and gals arbejder denne kreative udtryk for individuelle stil og følelser har tendens til at bryde en masse mode og skønhed regler, dette look er virkelig underlagt din egen fortolkning. Når parret med en kunstnerisk kant, emo stil er meget unikt, hip og urban.

Typer af Emo Faces

Der er mange forskellige makeup stilarter for dem, der søger at prøve deres hænder på en emo look. Når du har naglet den emo mode og har besøgt din stylist for en unik emo snit, er det tid til at sætte prikken over i'et med nogle friske og funky makeup ideer. Følgende emo ser kan være legede flæng eller anvendes regelmæssigt som din signatur emo stil. Gyldne regel: få kreative og have det sjovt!

Mørk og mystisk

Gotisk makeup stil sætter rytmen for denne mørke og mystiske emo palet. Hvis du vil have et udseende, der er sexet og mystisk, som ikke ser ud som om du har ransaget rabat Halloween vampyr makeup bin på dit lokale apotek, holde sig til disse anbefalinger:

  • Gennemsigtig ansigt pulver: En transparent pudder vil blødgøre din hud tone, mens du kigger så naturligt som muligt. Ideen er at lette og bleg hud, ikke skabe et hvidt ansigt; en transparent pudder vil gøre netop dette.
  • Flydende eyeliner: En flydende eyeliner er et must have for enhver mørk gudinde. Påføres øverste øjenlåg i en kat øje mode.
  • Blood rød læbestift: Tid til at sporten en blodig trutmund. Sebastian Truco concocts den perfekte skinnende skygge af blod røde med deres Trucco Lip Crème i blod.

Rainbow Bright

I modsætning til populær tro, er emo verden ikke består af mørke og kedelig oprørere. Masser af emo kommoder foretrækker rave ligesom farverige tøj og kosmetik. Rainbow skygger og lyserøde parykker er perfekt til den emo gal, der ønsker at have en lille smule af legende sjov.

Vis verden din farverige side med følgende makeup ideer:

  • Parykker: Parykker er en nødvendighed for denne klub kid look. Blær blå, pink eller lilla hår for en edgy stil.
  • Neon neglelak: Gør dine cifre med en neon neglelak såsom OPI s Psychedelic sommer kollektion.
  • Bright øjenskygge: Farverige øjenskygger er et must have for denne vilde barn. MAC Cosmetics gør de bedste lyse nuancer til dette look.

Alternativt, tjek vores artikler om fantasy øjenmakeup og ekstrem øjenmakeup for mere vilde inspirationer.

Rock and Roll Emo

For dem, der søger en edgy look, der er en lille smule fest ansigt og en hel masse rock and roll, derefter ser ikke videre end den berømte tatovør Kat Von D's makeup serie til rådighed udelukkende på Sephora. Her er hvordan til at rynke op disse glubske læber og sporten en punked op trutmund:

  • Rød læbestift: Pin ups og dårlige piger både kan sætte pris på den perfekte røde læbestift. Prøv MAC Cosmetics Russian Red.
  • Blå øjenskygge: Blå øjenskygge er helt rocker varmt, blive advaret dette look er bedst forbeholdt aftenen.
  • Sort eyeliner: Gør Joan Jett stolt og linje øvre og nedre øjenlåg med røget eyeliner.
  • Sort mascara: Lag på den sorte mascara og gør dig klar til at rocke.

Tilbehør til din Look

Der er masser af accessorizes at fuldføre din emo ansigt palet. Bindis, henna kunst, piercinger og midlertidige tatoveringer kan medvirke til at skabe din individuelle stil.

Udforskning af emo verden er en kreativ proces, der er altid under forandring. Hold dit look fra at gå kedelig ved opholder sig på toppen af ​​unikke tilbehør stykker mens kaste et strejf af mode trend ind i dit mix for at holde din emo stil hofte og moderne.