Emo Dating Sites

Emo Dating Sites


Emo dating sites fylde et meget specifikt behov, hjælper singler i dette punk demografiske finde hinanden. EMO scene har sit eget udseende, sin egen musik, og sine egne ritualer dating, og disse websteder hjælper samle de ligesindede.

Er du Emo?

"Emo" er en forkortelse for "følelsesmæssig", og ved, at kriterier næsten alle, der leder efter kærlighed ville falde ind under den kategori. Imidlertid har de tre bogstaver kommer til at betyde meget mere, da punk musik bevægelse af 1980'erne. Dagens "emo" er en stil fyldt med mørkt hår kunstfærdigt skjule et ansigt fra sorger i verden, mørke øjne kantede med liner og tårer på udkig efter en forståelse sjæl et andet sted. Nogle mennesker tror, ​​at for at være "emo" betyder at være trist hele tiden, men det er ikke nødvendigvis sandt. Det er mere om at føle følelser stærkere, og det omfatter lykke (emo parter er legendariske) og især kærlighed.

Du kan bruge nogle af de mest populære dating sites i din søgning. En af de største, OK Amor, har en test til at måle din egen emo-ness. Udstationering resultaterne til din profil kan hjælpe dig med at finde andre emo singler, men forsøger at luge ud i den virkelig følelsesmæssige fra dem, der bare ønsker at gøre grin med den stil kan være svært.

Find True Emo Dating Sites

Det er, hvor de emo dating sites kommer i. Desværre er de ikke så let at finde som de plejede at være. For eksempel Emo-feber dating site vejledning er desværre forældet, notering websteder som amoriner Catch som en stor arbejdsplads til at finde sympatiske sind. Men amoriner Catch er omtrent lige så ikke-emo som det kan få, mere rettet mod en yuppy dating scene end en hipster punk.

Men der er nogle steder, der stadig går stærk. Alternative Tilslutninger ligner en temmelig halt websted ved første øjekast, uden meget design eller mange funktioner. Men det er en af ​​dens styrker. I stedet har alle former for gimmicks, det simpelthen lader medlemmerne sende billeder og ord til deres profiler. Endnu bedre for en håbefuld emo, de giver et særligt område for at skrive musiksmag. Ligesom mindre end Jake og Silverstein og ønsker at vise din blæk? Dette er stedet, der gør det ske.

Club Emo har også en hel del medlemmer og en mere designet grænseflade, herunder evnen til at sende medlemmer lidt "flirter" bare at lade dem vide, at du er interesseret. Men du kan ikke gøre alt på webstedet gratis, ligesom du kan på Alt Hookups; du skal betale et gebyr for at sende beskeder til andre medlemmer (selvom du kan uploade billeder og få dem besked, du).

Goth & Emo

Selvom det ikke er det samme som emo, Goth scene har mange fælles interesser, stilarter, og nogle musikalske ligheder. Det er derfor, sites som Emo dating site viser "Goth Lykønskningskort" og "gotiske" blogs og fora på deres sidebar. Dette er en anden site, der lader dig gøre et par ting gratis, men forbeholder meste af webstedets funktioner til deres "Gold" medlemmer. Men kan du faktisk tjene en Gold-medlemskab ved at være aktiv på sitet i de fora, sprede ordet af webstedet via sociale medier som Twitter og Facebook, eller bare politiarbejde stedet for svindlere og folk, der ikke rigtig hører om en emo site.

Indpasning i den Misfits

En af de bedste dele af emo / goth websted er, at det har over 600 tips til dating andre emo og goth singler. Disse tips spænder fra simple ting som at tage bedre billeder og spiffing op din profil til advarsler om sikre seksuelle eller rådgivning om dating nogen meget ældre eller yngre. Selv hvis de ikke er på udkig efter den eneste ene, kan enhver emo personer bruge disse websteder til at hjælpe med at finde en anden sjæl, der måske forstå, bare lidt, hvordan de føler.