Emner til skrive en bog om

Emner til skrive en bog om


Det endelige mål for mange freelance skribenter er at se deres navn opført som forfatter til en bestseller bog. Desværre, finde emner til at skrive en bog om, er ikke altid en nem opgave. Der er ingen enkelt måde at sikre du har plukket en stor emne for din bog, så du bliver nødt til at overveje en række forskellige faktorer, før du starter dit manuskript.

Skrivning af en Memoir

På et tidspunkt, de eneste, der er offentliggjort erindringer var berømtheder, der havde ført ekstraordinært interessante liv. Men i dag er der erindringer dækker emner lige fra forældre en særlige behov barn til at overvinde alkoholisme. Nogle forfattere selv formår at gøre en karriere ud af at sælge erindringer. For eksempel Susan Shapiro offentliggjorte erindringer omfatter kun så god som dit Ord, som lyser, Secrets af en Fix-Up Fanatic, og fem Mænd, der knuste mit hjerte.

Hvis du har en unik historie at fortælle, behøver du ikke at være berømt for at få en erindringsbog offentliggjort. Men du skal være villig til at dele dine oplevelser ærligt og åbent - også selvom de er smertefulde. Desuden skal en memoirist også huske på, at venner og familie ikke kan være positive over for at se sig selv portrætteret på en lidet flatterende måde.

Tips om at skrive en Memoir har forslag til at hjælpe dig i gang med dette projekt.

Sådan gør du, Selvhjælp, og Advice Bøger

How-to, selvhjælp og rådgivning bøger ofte overses som en potentiel indtægtskilde, men disse projekter kan være meget indbringende for en freelance skribent. Selvom det er rigtigt, at internettet giver et væld af oplysninger lige ved hånden, folk er altid interesseret i at købe bøger om emner som håndværk, madlavning, hjem reparation, forældre eller slankekure.

Hvis du er interesseret i at skrive en faglitterære bog, kan du skrive om et emne, du har erfaring med gennem din formel uddannelse eller tidligere beskæftigelse. Alternativt kan du interviewe eksperter til din bog eller arbejde med en enkelt ekspert til at dele skrive kredit for bogen.

Writers Digest har en del af sin hjemmeside med ressourcer af interesse for faglitterære bog forfattere.

Skrivning Fiction

Hvis du er interesseret i skønlitteratur, den bedste fremgangsmåde er at skrive den type bog, du gerne vil læse selv. Hvis du aldrig læst westerns, for eksempel, er det usandsynligt, at du ville være i stand til at skabe en overbevisende historie, som et forlag ønsker at købe.

Nogle af de mulige genrer af fiktion til at overveje, omfatter:

  • Action / eventyr
  • Romantik
  • Erotik
  • Spænding
  • Mystery
  • Horror
  • Historisk fiktion
  • Science fiction
  • Fantasy

Selvfølgelig er der nogle gange overlapper mellem genrer. For eksempel kan en bog har figurer, der falder i kærlighed, mens de arbejder sammen om at løse et mysterium.

Fælles temaer skriftligt har nogle tips til fiction forfattere, som du kan finde nyttige, som du brainstorming bog emne ideer.

Må ikke forsøger at kopiere Tendenser

Mange uerfarne freelance skribenter gør den fejl at tro, at de kan hoppe på en aktuel tendens og komme op med en bestseller bog. Selv om det er rigtigt, at forlagsbranchen har "hot" emner, er det vigtigt at huske på, at det tager ganske lidt for en bog, der skal redigeres og offentliggøres. Ved den tid, du ser det på hylden hos din lokale boghandel, har forlaget sandsynligvis allerede flyttede til at forsøge at identificere den næste store idé. Af denne grund, er det bedst at holde sig til dine egne ideer i stedet for at håbet om at knytte dig selv til nogle store litterære fad.