Emma Stone og Olivia Wilde til Deltag Revlon

Revlon uvægerligt synes at udvælge de mest fantastiske af den røde løber vandrere og denne gang selskabet ikke gå glip af igen, trykke Emma Stone og Olivia Wilde som deres nye A-liste ambassadører. Vær med i rækken af Revlon tidligere valg, der omfatter Jessica Biel, Elle MacPherson, Halle Berry, og Jessica Alba er de skuespillerinder få primet for deres første annoncekampagne skud reklame en ny neglelak og farve kosmetik linje.

Emma Stone og Olivia Wilde til Deltag Revlon

Stone, 22, har været en Revlon beundrer siden en alder hun var i stand til at bære make-up, og hendes mor havde været en før hende. Taler på virksomhedens image, sagde hun, at "Revlon anerkender, at enhver kvinde er mangesidet og storslåede" og hun deler fuldt ud betydningen af individuelle udtryk er karakteristisk for de kosmetiske beslutningstagere.

Emma Stone og Olivia Wilde til Deltag Revlon

Wilde, 27, stemte i at fremhæve virksomhedens globale "enorme genkendelighed", og hyldet det som "forkæmpere for kvinders sundhed", som gør det dejligt at arbejde med, både hvad angår idéer og følelser.

Taler på Revlon s onsdag udgivelse Alan T. Ennis, Revlon President og Chief Executive Officer, lavet en varm velkomst til de skuespillerinder i selskabets familie, kommentere deres bemærkelsesværdige talenter og indlysende egnethed til den rolle, som Revlon kvinde, som han beskrev som "glamourøse , selvsikker og fed. "