Emirates Cabin Crew dele deres Beauty Secrets

Kabinepersonalet skal se 100% perfekt under flyvningen. I nogle virksomheder, der særlig vægt på udseendet af de ansatte. En sådan luksus mærke som Emirates er ingen undtagelse. De Emirater stewardesser har afsløret deres skønhed hemmeligheder.

Emirates Cabin Crew dele deres Beauty Secrets

Først og fremmest, stewardesser anbefaler passagererne at bruge plantebaserede kosmetik, der kan beskytte og fugter huden under en lang flyvning. De Emirater stewardesser bruge mineral dekorative makeup, som styrer oiliness af huden og korrigerer farven.

De anbefaler også at fjerne makeup med hjælp af de produkter, der ikke indeholder alkohol og bruge en fugtgivende ansigtsmaske under flyvningen. Desuden er du nødt til konstant at anvende en læbepomade, mens en lip gloss i stedet bør overlades til tiden efter landing!

Før boarding, stewardesser anbefaler at bruge rejse makeup produkter for en lille skønhed procedure - nemlig, peeling, fugtgivende ansigtscreme, og gel til øjenlåg.

Emiraternes kabinepersonale bruger også jævnligt anti-træthed eye serum, en reflekterende concealer under øjnene og en toning fugtighedscreme.

Som for hårpleje under flyvningen, kabinepersonalet anbefaler at bruge træ kamme, der fjerner statisk elektricitet. Til samme formål, kan du distribuere lidt vand over håret, nogle håndcreme eller lip gloss.

For at undgå dehydrering af huden, anbefales det at drikke masser af vand, samt frugt- og grøntsagssaft (agurk saft har en særlig god effekt!). Coconut vand er et must-have for lange flyvninger. Tværtimod, kaffe og alkohol forårsage dehydrering, hvilket resulterer i tørhed af huden.

Vandfast mascara bør ikke anvendes inden flyvningen, fordi det har en tendens til at tørre ud vipperne.