Emeril Lagasse Biografi

Emeril Lagasse Biografi


Kendt for varemærke fangst sætninger som, "Kick det op et hak!", Er Emeril Lagasse biografi fortæller historien om en berømthed kok, der har virkelig steget til toppen af ​​sit erhverv. Den Lagasse imperium, herunder tv-shows, kogebøger og andet merchandise, bringer i en anslået 150 millioner dollars om året.

Emeril Lagasse Biografi Recap

Emeril Lagasse voksede op i Massachusetts med sin franske canadisk far og portugisisk mor. Han blev inspireret til at tage sine kulinariske talenter til det næste niveau efter en arbejdsdag i en portugisisk bageri som teenager. Han gik ind i en kulinarisk kunst program på en lokal erhvervsskole og senere på en kulinarisk kunst kollegium. Han steg til berømmelse i restauratør verden som chefkok på Commander Palæ, en restaurant i New Orleans.

Emeril Lagasse og Food Network

På grund af hans meget animerede og jovial personlighed, det var et naturligt valg for Emeril at fortsætte med at lancere sin karriere i tv. Faktisk gav sine tv-shows ham berømthed status og virkelig gjorde ham til et kendt navn. Ligeledes har mange foodies påpeget, at Emeril var en af ​​de kendte kokke, der virkelig gjort fødevarer netværket blevet et kendt navn. Emeril startede på et show kaldet Great Chefs, som fremhævede flere kokke fra forskellige traditioner og madlavning stilarter. Han flyttede derefter til at være vært for essens Emeril og Emeril live; som begge var vildt vellykket og førte til lanceringen af ​​en række merchandise.

Essensen af ​​Emeril er faktisk en krydderi blanding, Lagasse specielt frembragt til brug i sin egen madlavning. Han ofte går, at hans seere bruger deres egne krydderiblandinger til at give deres retter en helt unik smag. Emeril er Essence er normalt tilgængelige i krydderiet del af købmand og kommer i et par forskellige varianter.

Fordi Emeril var så vellykket, det var lidt overraskende, når i 2007, Food Network besluttet, at det ville annullere Emeril Live-show. En nedgang i ratings og måske ankomsten af ​​en ny kulinarisk superstjerne ved navn Rachel Ray, kan have haft noget at gøre med aflysningen. Spekulation tyder dog på, at Lagasse og netværket var simpelthen ude af stand til at komme til en ny aftale.

At være den karismatiske personlighed, han er, havde Emeril ikke holde sig ude af tv for længe og er nu vært for Emeril Green på Discovery Channel.

Emeril restauranter

Emeril er en kendt restauratør, der ejer mindst tretten restauranter. Hans virksomheder tilbyder en unik tage på klassiske kreolsk, Cajun og Acadian mad. Mange af hans kokke bruger indfødte ingredienser kombineret med hans unikke tage på klassiske Cajun mad. Mens alle af dem har tendens til at have retter centreret om Cajun tema, hver restaurant er enestående i sine specialiteter, hvilket skaber en en af ​​en slags madoplevelse.

Lagasse Merchandise

Det er mere end bare hans kulinariske ekspertise og ikoniske talemåder, der har gjort Emeril Lagasse et kendt navn. Ud over de talrige tv-optrædener og egne shows på Food Network og Discovery Channel, også Lagasse har bidraget til at skabe og støtter en hel masse af produkter til køkkenet, herunder:

  • "Sparket op" saucer, der er udstyret kokkens unikke krydderi blanding
  • Bordservice
  • Små apparater såsom et brød maskine og foodprocessor
  • En linje af støbejern madlavning ware
  • Bestik
  • Emeril underskrift krydderier blandinger

Emeril s Kogebøger

For dem, der ikke er tilfredse blot med Emeril Lagasse biografi, men vil hellere genskabe "New Orleans" smag, kan du tjekke en af ​​de mange kogebøger som Lagasse har skrevet. Fra grille, til en børns kogebog har Lagasse været en produktiv kogebog forfatter siden 1993.