Emerging Healthcare Karriere for kvinder

Mens kvinder traditionelt har fyldt afgørende sundhedspleje holdninger, har de også været begrænset til nogle få karriereforløb. I dag er flere kvinder forfølge en karriere inden for alle områder af sundhedsvæsenet. Hvis youâ € ™ re interesseret i at deltage i sundhedssektoren, overveje, hvilken af ​​disse nye karrierer passer dig bedst.

Emerging Healthcare Karriere for kvinder

Computer og informationssystemer ledere

Computerteknologi spiller en stadig vigtigere rolle i sundhedsvæsenet. Ved at tjene en sundhedsinformatik grad, kan kvinder lære at:

  • Hold patientjournaler sikker
  • Analysere data for evidensbaseret medicin
  • Oplev tendenser, der påvirker patienttilfredshed

Omkring 26 procent af computer og informationssystemer ledere er kvinder. Efterhånden som flere kvinder bliver erfaren i computerteknologi, bør denne procentsats stige.
Thatâ € ™ s gode nyheder for kvinder, der ønsker ikke-kliniske sundhedspleje job, tjener høje lønninger. Medianen løn for en computer og informationssystemer manager er omkring 79500 dollars. Kvinder, der føler sig intimideret ved at indtaste et felt domineret af mænd bør overveje fordelene ved at tjene en god løn og samtidig føre interessant arbejde på forkant af teknologien.

Sygepleje Informatik

Emerging Healthcare Karriere for kvinder

Billede via Flickr af COD Newsroom

Kvinder, der ønsker at udforske interesser i sundhedssektoren, computere og informationsvidenskab måske overveje at studere sygepleje informatik. Dette felt ligner computer og information systemadministration, men det kræver erfaring at arbejde direkte med patienter i et klinisk miljø.
Hvis du nyder at arbejde med patienter, men du har også en interesse i at bruge informationssystemer til at udvikle effektive diagnostik og behandling planer, kan denne nye sundhedspleje karriere passer dig godt.

Journaler og sundhed Information teknikere

Kvinder donâ € ™ t nødvendigvis nødt til at tjene graduate grader til at arbejde med sundhed informationssystemer. Journaler og sundhedsinformation teknikere behøver kun at tjene post-sekundære certifikater til at starte deres karriere.
Da stillingen doesnâ € ™ t kræver en kandidatfag € ™ s grad, bør kvinder forvente at få udbetalt mindre, når de arbejder som teknikere. JOBA € ™ s 2012 median løn var $ 34,160. Siden Bureau of Labor Statistics mener, at jobbet vil stige med 22 procent mellem 2012 og 2022, er det stadig en levedygtig sundhedspleje karrieremulighed for kvinder, der donâ € ™ t planlægger at deltage forskerskolen.

Sundhedsarbejdere

Forebyggende medicin er blevet en vigtig del af sundhedssektoren, især med forsikringsselskaber og læge grupper, der forstår forebygge sygdomme holder sundhedsudgifterne nede samtidig forbedre ydelser til folk, der allerede er syge.
EF sundhedsarbejdere underviser enkeltpersoner og familier, hvordan de kan gøre livsstilsvalg, der fremmer sundhed og velvære. Kvinder, der arbejder på dette område kan også indsamle data for at finde tendenser, der påvirker deres lokalsamfund. De kan også arbejde med offentlige myndigheder til at skabe offentlige politikker, der gør det lettere for folk at vælge sunde alternativer.
Kvinder er interesseret i samfund sundhed kan forvente, at feltet for at vokse med omkring 21 procent mellem 2012 og 2022. Det betyder masser af muligheder for dem interesseret i at behandle systemiske sundhedsproblemer.
Disse er blot fire af de nye sundhedsydelser karriere, der tilbyder masser af muligheder for kvinder vækst. Hvordan tror du, sundhedssektoren vil ændre sig, efterhånden som flere kvinder bliver involveret?