Elixir of Eternal Youth fundet?

Elixir of Eternal Youth fundet?
The Daily Mail rapporterer hemmeligheder evig ungdom åbner ved hjælp af videnskabsfolk. Forsøg på mus viser, at gære kaldet telomerase kan blive den vigtigste ingrediens i "eliksir af evig ungdom" - forskerne håber, at denne gæring vil bidrage til at bremse processen med aldring.

Mus kan leve længere, så gør mennesker

Ifølge New Scientist, i National Cancer Research Institute of Spain mus levede 50% længere end deres gennemsnitlige levetid. De havde også mindre fedt, bedre koordinering og hurtigere sukker opdelingen. Forsker Maria Blasco hævder, at aldringen af ​​mus kan udsættes. Med optimisme gør hun også se på sandsynlige anvendelse af denne metode til folk, fordi det gære er i stand til at foretage sædvanlige jordiske celle evig. Hendes udtalelse er bevist ved de seneste eksperimenter i USA, der fandt ud af, at stigningen af telomerase niveau i cellerne af hvide blodlegemer hjælper dem til at modstå sygdomme.

Hvordan Telomerase bremser aldringsprocessen

Telomerase er fremstillet af planten Astragalus som ofte bruges i kinesisk medicin uden nogen bivirkninger. Det beskytter DNA-strenge i kromosomer, som flad som cellerne deler. I sidste ende, de tynde ud, så cellen dør. Holde høj telomerase-niveau kan være med til at forsinke processen med aldring.

Evig ungdom og Cancer Risk

Der er imidlertid nogle bekymringer, fordi, for eksempel celler af cancer producere meget telomerase. Forskerne udelukker ikke muligheden for celler begynder ufrivillig division, ligesom kræft. Desuden Dr. Blasco mener, at dette problem kan løses ved at give lægemidler mod cancer.