Elie Saab Spring 2013 kollektion på PFW

Fra september maraton over fashion uger har trukket til en afslutning. Under de 23 dages modeshows, der kører uden pauser og fridage, havde modeverdenen været observere næste forår nyskabelser, vises en efter en i de samlinger af kendte designere.

Elie Saab Spring 2013 kollektion på PFW

The New York - London - Milano - Paris maraton kom til sin logiske resultat, som ifølge traditionen, betyder starten på en ny fjeder. I mode, som du ved, det kommer meget tidligere end i kalenderen. Hvad vi har stadig forude, er to Moskva Fashion Weeks, og en kold vinter, hvor vi vil blive varmet af forventningen om en ny varm mode sæson. Nu ved vi, hvad vi vil være klædt i!

Men vi kan ikke sige farvel til begivenhederne i Paris uden at diskutere et af de sidste modeshows i Paris Fashion Week - en ny kollektion af Elie Saab.

Den libanesiske designer anser næste forår monokrom: forfatteren klædt sine catwalk heltinder i bløde-blå, turkis og partikelholdigt sæt kjoler, silke bluser, bukser, shorts og kostumer. Den monotone starte gradvist flyttet til linje kjoler dekoreret med farverige prints, der minder om skarpe akvarel strøg i en dramatisk palet af rød, sort og hvid. Man kunne også nyde designerens traditionelle linje af blonder kjoler, som vi ivrigt velkommen på alle røde løber begivenheder.

Se den fulde Elie Saab modeshow nedenfor: