Elektrisk Guitar Tuning Tips

Elektrisk Guitar Tuning Tips

Spillere lige begyndt lærer hurtigt, at de kunne bruge nogle elektriske guitar tuning tips. Indstilling af en guitar er et af de mindst sjove dele af at lære at spille. Faktisk siden ændre din guitarens strenge, tuning din guitar er ved for den største træk, der kommer i vejen for du virkelig have en stor tid rokkende ud. Ligesom de fleste ting i livet, jo mere du praksis, og jo mere du ved om noget, jo lettere bliver tingene. Det er sikkert rigtigt for tuning din elektriske guitar. Lær nogle store elektriske guitar tuning tips, så du kan komme forbi forretter - komme i harmoni - og komme videre til hovedretten - at lave musik - så hurtigt og smertefrit som muligt.

Handy Elektrisk Guitar Tuning Tips

Alle disse tips vil ikke gælde for dig hele tiden, men at kende de mange forskellige ting, du kan gøre for at gøre tuning lettere vil kun gavne dig som spiller.

Brug Fresh Strings

Hvis din guitar har strenge, der er ældre end du er, er det tid til at skifte dem ud til et nyt sæt. Guitarstrenge er dybest set metalstykker, typisk nikkel, og de slides op. De ruster, bliver slidt igennem på områder, hvor de kommer i kontakt med båndene, og mister deres samlede elasticitet. Når alle tre af disse ting sker, er der næsten ingen måde at få din guitar i tune som strengene ikke kan holde en plads til længere tid. Når du lægger på nye strenge, vil du blive overrasket over hvor meget lettere det er at få din guitar i tune.

Invester i en tuner

Den største opfindelse i de sidste par årtier til elektriske guitarister er den elektriske tuner. Disse tunere er drevet af batteri og lader dig tilslutte din guitar direkte ind i dem. Flere typer er tilgængelige. Nogle er simple tunere, som du ville sætte på et bord eller taget i skødet for at bruge, mens andre er faktiske pedaler som du kan bruge på scenen. Disse pedaler har endda en funktion, hvor når du træder på dem for at tune din guitar, vil de skære dit signal fra, så hele publikum behøver ikke at sidde og lytte til dig tuning. Begge er meget effektiv, selv om pedal tunere er typisk de dyreste.

Stille trommeslageren

Hvis du er i en situation, hvor du ikke har en elektrisk tuner til rådighed, skal du bruge nogle stille for at få din guitar i tune. Hvis du spiller i et band, denne regel medfører fortæller trommeslageren at stoppe med at lave støj, så du kan tænke!

Brug en ren Signal

Elektrisk guitar spillere ofte gerne bruge en masse effekter som forvrængning, delay, reverb, flanger og phaser at farve deres lyd. Mens disse kan gøre din guitar lyde cool, de gør det meget vanskeligt at tune. Når det drejer sig tid til at tune din guitar, slukke for alle dine smarte pedaler og sørg for du hører en rene, lyse tone.

Brug Harmonics

Brug af harmoniske er en af ​​de bedste elektriske guitar tuning tips. For mange spillere, det er den bedste metode til at hjælpe dem virkelig høre, hvordan at få deres strenge i harmoni. Følg disse trin:

  • Brug først din guitar bro pickup. Det er den pickup tættest på broen af ​​guitaren, eller længst væk fra toprammen. Start på din lave E streng, strengen med det laveste banen, skal du placere fingeren let på strengen lige over den femte bånd. Tryk ikke på strengen hele vejen til gribebrættet, bare let hvile fingeren direkte over klynke og plukke strengen. Lige når du plukke strengen, fjerne fingeren fra oven den femte bånd. Du skal høre en skingre ringetone kaldes en harmonisk.
  • Brug derefter den samme teknik på A strengen (den næste streng ned), selv om det En streng du sætte fingeren direkte over den syvende bånd og oprette en anden harmonisk. Kunsten er at skabe både harmoniske hurtigt nok, så de begge ringer på samme tid. Hvis strengene er ude af trit, vil du tydeligt høre det, der kaldes overtoner, der er en warbling slags lyd. Din opgave er at tune En streng anvendelse af tuning pind, indtil warbling lyden forsvinder. Det betyder de to strenge er i harmoni.
  • Du kan fortsætte denne teknik på vej ned guitarens strenge (Den femte ærgre harmonisk på A strengen kan indstilles til det syvende ærgre harmonisk på D strengen, etc.). Dette virker, indtil du kommer til B strengen. For at indstille B streng skal du spille noten på den fjerde bånd af G streng (den traditionelle note, ikke en harmonisk) og tune din B streng til dette notat. Du kan derefter bruge din harmoniske teknik igen for at tune din high E streng til B strengen.

Øvelse gør Formål

Jo mere du tune din guitar, jo bedre bliver du. Vær tålmodig i starten. Tag din tid og sørg for at få guitaren i harmoni, uanset hvor lang tid det tager. Du vil nyde at spille meget mere, hvis din guitar er i harmoni. Du vil helt sikkert få hurtigere på tuning jo mere du øver.