Ekspert Tips til Kom godt organiseret fra Jamie Novak

Ekspert Tips til Kom godt organiseret fra Jamie Novak
Jaime Novak

Kom organiseret kan gøre dit hjem eller on-site arbejde kontor et positivt miljø for opstilling af dine opgaver og få arbejdet gjort. Elske at vide Rengøring satte sig med Jamie Novak, forfatter til The Get Organized Answerbook om praktiske løsninger på at organisere dit hjemmekontor.

Dit Kontor: Gratis Tips til Kom godt organiseret

Clutter dråber og papir stier er to af de øverste problemer hjemmekontor organisation. Jamie Novak tilbyder nogle praktiske tips til at få organiseret og rydde rod, før den starter.

Elske at vide (LTK): På trods lever i en elektronisk verden, kan papir være overvældende, så hvordan kan du håndtere papiret organisatoriske behov for dit hjemmekontor?

Jamie Novak (JN): For at undgå bunker af papir fra akkumulering, skal du sørge for du har en stor nok affald og genanvendelse bin placeret inden armslængde. Har også shredder klar til at sætte ind, når du har brug for det så en "skal makulere" bunke akkumuleres ikke.

For det papir, du har brug for at holde: ude af syne ude af sind kan være din motto for arkivskabe; men de kun arbejde for langsigtet arkivering som gamle klient filer eller selvangivelser. En desktop-fil boks giver dig mulighed for at have alle de papirer, du jævnligt har brug for på dine fingre tips, plus du kan se dem, så du ikke glemmer opgaver. Det er det perfekte kompromis!

LTK: Arbejde hjemmefra betyder, at familiemedlemmer ofte slippe ting ud på din arbejdsplads. Hvordan kan du sætte dit hjemmekontor op for at undgå rod, men stadig opfylde familiens behov?

JN: Placer en "i boksen" off dit skrivebord eller tættere på office døren. Familiemedlemmer kan forlade dig elementer, der kræver din opmærksomhed uden at afbryde dig eller rod i dit arbejdsområde. For de andre ting, der bare bliver efterladt som legetøj, solbriller, telefon oplader ledninger og alle de andre diverse, oprette en Hittegods. Dette kan være en enkelt kurv, skuffe eller container, hvor du kan smide alle de rester, indtil ejeren kommer på udkig efter dem.

Administrerende tid og rum

LTK: Organisering ens personlige computer er et område, som mange hjem eller kontor arbejdstagere ikke tænke over. Hvilke forslag kan du tilbyde for tilrettelæggelsen af ​​computer for at arbejde tid mere effektivt?

JN: Ofte er vi gemmer ting til vores desktop, så vi kan finde dem nemt, men det er bare ligesom forlader papirer ud, så vi ikke glemme - det er ikke det bedste system. Mapper er den bedste vej at gå. Tænk på den mappe som hængende mappe i et arkivskab; inde i filnavne tilsvarende papirer. Giv mappen et bredt navn derefter mærke hver fil med en meningsfuld titel, så du kan finde det, du har brug for. Også, glem ikke din computers søgefunktion. Brug den regelmæssigt for at finde "tabte" filer - det kan spare dig for en masse tid.

LTK: Time management er et enormt problem for hjemme-baserede arbejdstagere. Hvordan kan organisation hjælp med hensyn til tidsstyring og omvendt?

JN: Der synes aldrig at være tid nok på dagen, men at få et sidespor bestemt ikke hjælpe. Arbejde fra hjemmet er praktisk, men du kan let få off opgave. For eksempel kan du starte ud planlægger at luge dit arkivskab. Når vej ind i køkkenet for en affaldssæk du bemærker køkkenbordet kan bruge en tørre ned. Lidt rengøring bliver til en masse rengøring, og før du ved af det, du kastede i en belastning for at glemme alt om arkivskab.

LTK: Er det bedre at gøre en stor organisatorisk sweep at starte på en frisk eller organisere hjemmekontoret ét element ad gangen?

JN: Meget få af os har tid eller energi til at tackle alle rum, vi gerne vil organisere sig i vores kontor på én gang. I stedet for dumping alt ud og forsøger at sortere det, før du kører ud af damp, prøve at arbejde i små blokke af tid. Carve ud femten minutter til at arbejde på en enkelt fil skuffe, en hylde af en bogreol eller en håndfuld computerfiler. Når dine 15 minutters sortering er gjort, gør din nyligt organiseret rum føler opdateres som en spritz af febreze Air effekter i en energigivende duft (jeg elsker deres nye brasilianske Carnival duft) for at hjælpe dig med at få tilbage i arbejde tilstand. Tager denne tid hver dag vil få dig tilbage i orden og vil undgå distraktioner.

Office Space

Gratis tips til at få organiseret i dit kontorlokaler giver dig kreative løsninger til administration af dit kontor plads derhjemme, på kontoret og på farten.

LTK: Forside pladsen er en præmie i disse dage, om man bor i en enkelt familie hjem eller en lejlighed, hvor meget plads skal være dedikeret til et hjemmekontor

Ekspert Tips til Kom godt organiseret fra Jamie Novak

JN: Jeg er ikke en stor fan af at afsætte et helt rum som et kontor, der kun bliver brugt en del tid. Hvis du har den ekstra plads, stor! Men hvis ikke, få kreative for at drage fordel af den plads, du har til at gøre et hjem kontor område, der virker for dig. Nogle af os er i stand til at afsætte et helt rum, men ikke alle kan, og det er ikke altid nødvendigt.

A "mobile kontor" er en rigtig god idé, samt et rum saver; simpelthen rulle en fil vogn med skuffer op til køkkenet eller spisebordet. Arbejde ved bordet og når du er færdig rulle din vogn til en nærliggende skab. Apropos skabe, kan du slå næsten ethvert skab i et hjemmekontor. Slip et skrivebord inde eller installere et træ hylde som skrivebordet, tilføjer et arkivskab. Holde op en hvid bord på væggen til noter. Med lukket kabelskabe dørene, ingen har nogen idé dit kontor er inde.

LTK: Hvad er den bedste måde at lægge ud et kontor?

JN: Når jeg kaldt ind for at hjælpe en klient layout sit kontorlokaler, vi først placere skrivebordet. Nogle mennesker foretrækker at have deres skrivebord i et hjørne, mens andre foretrækker overfor døren. Så jeg har den person sidde ved skrivebordet og vi bringer i forsyninger (papirkurven, genbrug kan, printer, for eksempel), at de bliver nødt til at nå uden at skulle stå op, når du arbejder. Vi derefter bygge udad derfra. Et arkivskab nødvendig en gang om ugen kan gå på tværs af værelset og overskydende kontorartikler ligesom printerpatroner kan være gemt væk i en tydeligt mærket boks på en reol. Behold hvad du bruger mest tættest på dig for at undgå spildte trin.

Ofte overses, men lige så vigtigt at den placering af møbler, er designet af dit kreative miljø. God belysning, inspirerende kunst, og en behagelig duft betyder, at du vil være mere produktive. Frisk luft i dit kontor med febreze Air effekter, som ikke blot opfrisker, men faktisk fjerner lugte fra luften. Febreze kommer i forskellige dufte, herunder Citrus & Light og Vanilla & Opdater. Sprøjtning en air freshener i din kontorplads kan gøre du føler dig sikker, når der har kunder i løbet af uden at bekymre sig om fælles hjem lugter, såsom brændt popcorn eller familiens hund. Også, at skabe en duft oplevelse i dit kontorlokaler adskilt end resten af ​​dit hjem kan adskiller den plads, hvilket gør dig mere fokuseret.

LTK: Skal en kontorplads være væk fra resten af huset eller i huset? Hvorfor eller hvorfor ikke?

JN: Hvor du vælger at oprette dit hjemmekontor afhænger af din rod og arbejdsstil. Nogle har brug for at være langt væk fra resten af ​​huset, hvis de kommer til at lave bunker af papir, der vil genere andre i dit hjem eller hvis de er let distraheret. Bliver væk fra fristelser såsom fjernsyn, hjemmetelefon, eller chat med familie afskrækker få sidetracked.On den anden side, hvis du holder den plads præsentabel til gæster, og har evnen til at holde fokus og succes multitaske, så kan du oprette butik tættere på familiemedlemmer og gadgets.

Nogle gange har vi ikke noget valg, vi er nødt til at bruge den plads, vi har, og gøre det arbejde.

LTK: Hvordan kan den gennemsnitlige mor arbejder hjemmefra skabe denne illusion af kontormaskiner sikkerhed, mens du stadig afvejning behov hjem liv?

JN: En god måde at holde dit barn i nærheden af dig, sikkert er at etablere et lukket område på dit kontor (eller så tæt som du kan få) med en play hegn eller en skærm. Hvis dit barn er i stand til at spille selvstændigt ved hjælp af en babyalarm fungerer godt som du vil være i stand til at høre dem spille eller ring for dig.

Du kan også opleve, at du har brug for en mini-bærbar kontor, hvilket ville være en lille rullende vogn eller håndteres caddie. Ved at placere det projekt, du arbejder i øjeblikket på din caddie kan du bringe det overalt i hjemmet, herunder hvor dine børn er. Udnyt rolige tider, ligesom lur tid, eller når dine børn laver lektier. De er gode arbejdsmuligheder, som du vil vide, at de er optaget som godt.

Top Tips til Organisering

LTK: Hvilke top tre organisere tips kan du foreslå at hjælpe mennesker, der arbejder fra hjemmet bygge bedre arbejdsvaner?

JN:

  • Vedtage to-minutters regel: hvis du kan gøre en opgave på to minutter eller mindre, gør det ret derefter! Du får færre løse ender at binde op.
  • Lav en liste! Når du arbejder ud en kort (5-7 poster) dagligt to-do liste, du er meget mere tilbøjelige til at udrette, hvad du satte sig for at gøre. Ikke at have en to-do liste er som at forsøge at køre på tværs af landet uden et kort.
  • Vide, hvad de skal holde og hvad man skal smide: Opdater din to-do liste regelmæssigt, så du ved, om du bør holde et dokument, og indsende det, eller hvis du kan genbruge det.

LTK: Hvad er de tre værste fejl, at folk gør, når organisere deres hjemmekontor?

JN:

  • Overbelastning skuffer. Du kan kun passe så meget i skuffer og samtidig opretholde organisation. Stop proppe alle tre tape dispensere i skuffen, men snarere sætte en i skuffen og gemme de andre i en kontorartikler bin. Når du løber tør, vil du vide præcis, hvor det ekstra er.
  • Ikke indpakning op i slutningen af ​​dagen: sætte alting væk (løbende projekt filer, papirer, der skal arkiveres, etc.) og makulere følsomme dokumenter dagligt for at undgå rod.
  • Spild opbevaring muligheder: Tænk lodret! Der er masser af plads på vægge og inde kabelskabe døre at bygge hylder og lagre stuff.

Optimering af Organisering Tips

Alle har en personlig stil og rod tolerancetærskel. Nøglen til at bruge Jamie Novak s organisere hints er at anvende dem, der bedst passer til dine personlige behov for at få mest ud af din tid og dit rum.