Ekspert Tips til at forebygge Kreditkort Skimming

Ekspert Tips til at forebygge Kreditkort Skimming

Kreditkort skimming på restauranter og andre detailforretninger er en stor bidragyder til svindel med kreditkort og identitetstyveri. Robbie Lopez, Vice President for softwareløsninger til Verifone, den globale leder i sikre elektroniske betalingssystemer teknologier, forklarer, hvordan kreditkort skimming fører til identitetstyveri og svigagtige afgifter i dette eksklusive ekspert interview. Han giver også praktiske tips om at beskytte dig selv mod skimming og giver et kig ind i den nye teknologi til at bekæmpe skimming.

Forståelse Skimming

LoveToKnow (LTK): Hvad er kreditkort skimming?

Robbie Lopez (RL): Skimming er en stadig mere almindelig praksis, hvor en restaurant medarbejder eller arbejdstager i en anden detailhandlen aflæser det kredit- eller betalingskort via en særlig enhed kaldet en hulske, der registrerer kortet ejerens kontooplysninger. Skimmeren kopierer data, der er indeholdt på kortets magnetstribe. Disse data kan derefter bruges i identitetstyveri eller bruges til at lave et forfalsket kort.

Amerikanerne mistede 45100 millioner dollars mod identitetstyveri i 2007, ifølge en undersøgelse foretaget af Javelin Strategy & Research. California forskning selskab rapporterer 8,1 mio voksne amerikanere - omkring en i 28 - rapporterede, at kriminelle begået svig med deres personlige data, såsom kreditkortnumre kontonumre eller cpr-numre.

Hvor Skimming Forekommer

LTK: Hvor er skimming tilbøjelige til at ske?

RL: Det fremgår af Mercator Advisory Group, restauranter tegner sig for 70 procent af kort skimming tilfælde. Restauranter er blandt de få tilbageværende steder, hvor du afleverer dit kort til nogen, og det efterlader dit syn. I løbet af denne lange periode, kan det nemt blive kørt gennem en hulske.

Tyveri af data kan også være lavteknologisk - de kan blot skrive ned dit navn og kortnummer, kortets sikkerhedskode og udløbsdatoen. Med disse data kan slyngler nemt oprette klonede kort eller anvende oplysninger online for at foretage indkøb.

Beskyt dig selv

LTK: Hvordan kan kortholdere beskytte sig mod skimming?

RL: Det bedste du kan gøre, er ikke at hyppige steder, hvor dit kort forlader dit syn. Men der er et par andre ting, forbrugerne kan gøre for at holde sig fra at være et offer:

  • Forstå hvordan skimming værker. Skimming enheder kan bruges til at indfange og lagre oplysninger, ikke bare fra kredit- og betalingskort, men også fra kørekort og pas. I restauranter, kan små personlige hulskeer være skjult i forklæder.
  • Tænk over, hvad der er på spil. De små magnetiske strimler på et kredit- eller betalingskort indeholder et væld af kodet information, herunder dit navn, adresse, telefonnummer, kortnummer, kreditmaksimum og PIN-kode. Du bør altid forsøge at holde dit kort i syne.
  • Lær at spotte forplove. Når du nærmer dig en ATM eller en gas pumpe, bør du give det en god gang over, før aflæse dit kort. Kig efter frontplader og kortlæsere, der synes at have været knyttet til den oprindelige maskine. Der kan være skilte med mærkelige budskaber som: "Før dit kort her inden du sætter den i kortlæseren." På den anden side kan der være små kameraer peger på det sted, hvor du ville skrive i din PIN-kode.

Identificering af problemer

LTK: Hvordan kan en kortholder opdage, hvis hans eller hendes kort blev skummet?

RL: Du vil typisk ikke kender dit kort er blevet skummet, indtil du tjekke din saldo eller dit kort erklæring. Du bør altid undersøge erklæringen nøje for at lede efter uautoriserede debiteringer. Nogle gange kan en kortudsteder vil bemærke gebyrer, som ikke synes typisk for dig og ringe til dig for at spørge, om du har lavet transaktionen. Under alle omstændigheder kortudstedere giver dig mulighed for at udfordre gebyrer, du ikke tillade og branchen står ved sine kunder.

Løsninger

LTK: Hvad gøres der i det kreditkort industrien til at bekæmpe skimming?

RL: Det kreditkort industrien løbende beefs op sikkerhed og standarder. Vi hjælper industrien og forbrugerne ved at indføre produkter, der tilbyder højere sikkerhed. VeriFone trådløse pay-at-the-table produkt kaldet PÅ STEDET giver kunden mulighed for at betale checken uden kortet nogensinde at forlade deres besiddelse. PÅ STEDET er nu i brug på næsten 50 restauranter landsdækkende, og vi forventer at se en betydelig udvidelse i de kommende år. Pay-at-the-bord produkter er allerede udbredt i europæiske restauranter.

Et andet produkt, Secure PumpPAY sikrer en sikker transaktion benzinpumper, andet miljø, hvor skimming er fremherskende. Kreditkortet industri er ved at indføre skrappere standarder for disse købmænd i de kommende år, hvilket betyder mere sikker betaling teknologi vil være til rådighed for forbrugerne. VeriFone arbejder på at forhindre skimming ved at udnytte kryptering og anden teknologi til at beskytte finansielle oplysninger sendes over lokale Wi-Fi-netværk. Samtidig er vi giver restauranter hurtigt betjene deres kunder og tjene flere kunder i hvert måltid.

Merchant Solutions

LTK: Hvad kan en købmand gøre for at stoppe skimming af medarbejderne?

RL: Merchants lærer, at når de bruger industri-kompatibel og løsninger foran kunden (f.eks på stedet og Secure PumpPay), er de stort set sikre skimming ikke vil forekomme. Når kunden har kontrol over hans eller hendes kort på alle tidspunkter, er risikoen stærkt reduceret, fordi vordende hulskeer har ikke adgang til at begå bedrageri, og de handlende er beskyttet. I detail miljøer som købmandsforretninger, stormagasiner og endda fast-food restauranter, har kunderne taget disse kundevendte forretninger. Denne teknologi beskytter både forbrugeren og den handlende.

Bevidsthed er kritisk

At være bevidst om realiteterne og risici ved kreditkort skimming er afgørende for at beskytte dig mod at blive offer for forplove. Jo mere du lærer, jo bedre forberedt du vil være. Tag denne information til hjerte, at indse, at skimming er et væsentligt problem, der kan påvirke nogen. Vær opmærksom på de risici og tage skridt til at undgå at blive målrettet.