Ekspert Tips om Start en Spa virksomhed

Ekspert Tips om Start en Spa virksomhed

Er du interesseret i at starte en spa virksomhed? Amanda Harper, LMT (massør) og ejer af Living Well, en organisk terapeutisk spa i Mobile, AL deler sin førstehåndskendskab til at starte denne type virksomhed med LoveToKnow business forfatter Mary White.

Hvilke forslag har du betragtet udarbejde en vindende forretningsplan for en spa virksomhed?

Besøg SBA hjemmeside for tips om forretningsplaner. De behøver ikke at være svært at skrive, men du bør rydde din dag og sætte sig ned og skrive en. Og husk: industrien ændringer, tiderne skifter, og din forretningsplan kan også.

Hvilke faktorer bør overvejes, når du vælger en placering til en spa virksomhed?

Det er vigtigt fuldt ud at overveje, om du vil arbejde kun efter aftale, eller hvis du måske stole på walk-in business. Efter min mening er en privat, gemt væk placering giver mere ro og afslapning end en stribe mall på en travl gade. Men sidstnævnte giver mere indtjeningspotentiale på daglig basis, samt flere muligheder for at blive set.

Hvordan skal nogen planer om at starte en spa virksomhed beslutte, hvilke typer af tjenester til at levere?

Start med det, du har licens i og aldrig omstrejfende fra din rækkevidde praksis. Følg denne regel med dine medarbejdere eller leverandører. Derefter lytte til, hvad dine kunder beder om. Hvis du ikke kan levere de tjenester, de ønsker, finde nogen, der kan og ansætte dem.

Ekspert Tips om Start en Spa virksomhed

Har du foreslå spa ejere tilbyde produkter sammen med tjenester?

Ja og nej. Må tilbyde produkter, som du brænder for, og som afspejler den type virksomhed, du har. Må sørge for, at du er fuldt uddannet på disse produkter, før du sælger dem. Må ikke sælge "fad" elementer, og ikke har en svingdør af produktlinjer. Find noget, der virker, og forblive loyale over for linjen. Dine kunder vil også.

Hvad markedsføring teknikker fandt du at være den mest gavnlige i at starte din spa virksomhed?

Hav en god hjemmeside. Periode. Det er ikke, hvor verden er på vej hen, det er, hvor verden er. Hvis du ikke har en god hjemmeside med det rigtige domænenavn forklarer hvad du er ved og hvem du er, vil en potentiel kunde finde nogen, der gør. Websites, der fortæller meget tydeligt, hvem du er tilbyder en følelse af sikkerhed for interesserede potentielle kunder.

Hvad har spa iværksættere behøver at vide om licensure?

I de fleste stater, skal du have en virksomhed licens samt en licens for hver medarbejder / entreprenør. Desuden enkelte medarbejder / entreprenør skal normalt ansvarsforsikring.

Er der nogen skjulte omkostninger, som folk overvejer at starte en spa virksomhed behov for at tænke over?

Overveje at åbne en pensionsordning. Hvis du er chef, vil ingen andre gøre det for dig. Det kan være lidt eller ingen omkostninger for dig alligevel giver en fantastisk fordel for dine medarbejdere.

Hvad er nogle af de grundlæggende fakta om at køre en spa, som du har lært undervejs, men ønsker du vidste første gang du åbnede?

Grænser. Jeg ville ønske, jeg havde haft en klar tidsplan i starten i stedet for at gøre mig til rådighed, når en aftale kom op. Jeg savnede et par skoleprogrammer for mine børn, at jeg beklager. Jeg er mere forsigtig med mine grænser nu, men jeg ønsker jeg ville sætte dem på plads i begyndelsen.LoveToKnow Forretning tak Amanda Harper, LMT til deling hendes iværksætterånd ekspertise, og ønsker hende fortsatte succes med sin egen spa forretning.