Ekspert Tips om Holistisk Skønhed og Kosmetisk kirurgi

Ekspert Tips om Holistisk Skønhed og Kosmetisk kirurgi
Dr. Hema Sundaram

Alle kvinder ønsker at være smuk, men mange er bange for kosmetisk kirurgi. Kvinder er konstant på kant mellem deres ideer om indre skønhed og ydre skønhed, naturlige skønhed og kunstige skønhed. Ifølge Dr. Hema Sundaram, en kosmetisk hudlæge og forfatter, "Genoprettelse af balancen mellem en kvindes indre og ydre selv kan forvandle hendes liv." Dr. Sundaram stræber efter at genoprette denne balance hver dag, både i hendes one-on-one arbejde med patienter og gennem hendes bog. I dette interview deler hun tips og råd om holistisk skønhed og kosmetisk kirurgi.

Skønhed fra Inside Out

Holistisk Skønhed

LTK: I din bog, du går ind holistisk skønhed. Hvad er det præcist?

Dr. Sundaram: Når jeg udtænke holistiske skønhed programmer for mine patienter, jeg kombinere avanceret derhjemme terapi hud og state-of-the-art i-office kosmetiske procedurer med livsstil ændringer såsom stress reduktion.

Jeg fokuserer på kosmetiske procedurer, der er mindre invasive, har ringe eller ingen nedetid og giver naturligt udseende resultater. Vigtigst er det, disse procedurer udnytte vores stadigt fremrykkende forståelse for hudens funktion og modningen.

For eksempel bruger jeg Restylane til at fylde ansigts linjer og under øjnene lavninger, og for at genoprette fylde til udtynding læber. Restylane er en ren biosyntetisk form af det hyaluronsyre, der forekommer naturligt i huden, hvor den giver støtte og struktur. Din hud mister hyaluronsyre og andre støttefunktioner stoffer, da det aldre. Expert Restylane behandlinger simpelthen genskabe det tabte med tiden, til at løfte dit ansigt subtilt og smukt.

En holistisk skønhed program ikke morph en kvinde ind i den "nye dig", der er udråbt i så mange plastikkirurgi reklamer; snarere, det giver dig mulighed for at genopdage den "virkelige dig": at kigge i spejlet og føler en perfekt balance mellem det, du projekt eksternt og hvem du er internt.

Kosttilskud og kost

Ekspert Tips om Holistisk Skønhed og Kosmetisk kirurgi

LTK: Har kosttilskud forbedre tilstanden af huden?

Dr. Sundaram: Hvis du tager vare på dig selv og spise godt, bør du være at få nok af de vitaminer og andre næringsstoffer, du har brug for fra din kost, herunder frie radikaler ødelægger antioxidant vitaminerne A, C og E. Der er ingen skade i at supplere med en en-en-dages multivitamin - især hvis du har kosten restriktioner. Jeg tage et dagligt multivitamin fordi jeg ikke spiser kød, og dermed kan være i fare for jern og vitamin B-mangel.

Essentielle fedtsyrer (EFA) kan ikke fremstilles af din krop, herunder din hud; du skal tage tilstrækkelige mængder af dem i din mad eller kosttilskud. Den typiske amerikanske kost kan efterlade du mangler i omega-3 EFA, som kan korrigeres ved at tilsætte rapsolie, nødder og fisk til din kost eller ved at tage et supplement.

Men der kan være skader i overdrive dine kosttilskud. For eksempel kan overdreven A-vitamintilskud forårsage hårtab. Nyere forskning skaber bekymring, at høje doser af vitamin E tilskud faktisk kan forstyrre kroppens egen evne til at ødelægge skadelige frie radikaler.

Mere end kosttilskud, kan den rigtige kost forbedrer din hud, reducere hudkræft og retard aldring. En fedtfattig kost rig på korn, frugt og grøntsager øger kroppens evne til at destruere frie radikaler.

Meditation og Hudpleje

Ekspert Tips om Holistisk Skønhed og Kosmetisk kirurgi

LTK: Du er en fortaler for meditation. Hvordan kan det hjælpe huden?

Dr. Sundaram: Jeg tror, ​​at du kun kan være virkelig smuk, hvis du føler smuk. Og følelse smuk begynder med at finde din indre skønhed og bringe den op til overfladen. Den bedste måde at udnytte din indre skønhed er gennem meditation.

Min bogens syv meditationer er specielt designet til at udvikle og overflade din indre skønhed. Deres mål binder ind i resten af ​​min skønhed regime. For eksempel er der meditationer til at hjælpe dig se dit ansigt positivt og at fortsætte med at gøre det så det aldre. Og der er en meditation, der hjælper kvinder opgiver selvdestruktive vaner, sabotage skønhed, såsom rygning, overdrevent drikkeri eller plukke på deres hud. Medicinsk forskning viser, at meditation er en meget effektiv afstressende.

Moderne hudproblemer

Number One Skin Concnern

LTK: Hvad er nummer et bekymring for huden kvinder i dag?

Dr. Sundaram: Antallet en hud og skønhed bekymring kvinder i dag er at afspejle eksternt den energi og vitalitet de føler internt. Kvinder vil deres hud til at forblive skinnende og strålende, selv som de bliver ældre. Hvis en kvinde vælger at have kosmetisk kirurgi, hun ønsker at være sikker på, at resultaterne vil se naturlige og at hun undgår "plastik" look, der er en død giveaway for at have haft "arbejde" udført.

Største Skin Care fejl

LTK: Hvad er den største fejl kvinder gør i hudpleje?

Dr. Sundaram: Den største fejl kvinder gør i hudpleje, og i kosmetiske procedurer, er at få hængt op på en smag-of-the-måneders produkt eller procedure, i stedet for at fokusere på, hvad de ønsker at forbedre. De bedste resultater opnås sædvanligvis ved en individualiseret kombination af produkter og procedurer. Det er derfor, det er så vigtigt at vælge en kosmetisk kirurg, der har ekspertisen til at formulere en handlingsplan, der behandler din egen unikke mønster af aldring.

LTK: Hvad man ændring ville gøre den største effekt på hudens udseende?

Dr. Sundaram: Rygestop dybt forbedrer din huds sundhed og udseende, og nedtoner din hastighed på aldring. Rygning endda et par cigaretter om dagen nedsætter blodgennemstrømningen i huden, og dermed bremse levering af næringsstoffer og fjernelse af giftige stoffer.

Rygning skader også din huds elastiske fibre, øger din risiko for at udvikle hudkræft, bremser hudens heling sats og forværres hormonelle ubalancer under perimenopause og overgangsalder. Jeg kan altid se, om en kvinde ryger blot ved at se på hende; den gusten misfarvning af huden, magre kinder og rynker, der karakteriserer "rygers ansigt" er umiskendelige.

Bekæmpelse Aging

LTK: Der er en sådan vægt i dag på ungdommelig beauty-- hvordan kan vi kæmpe aldring?

Dr. Sundaram: Jeg tror, ​​at vi ikke skal bekæmpe ældning; enhver kvinde bør forstå og omfavne aldringsprocessen og finde ud af, hvad hun vil gøre for at se og føle hendes bedste på alle alderstrin. Vi har alle mødt kvinder, som ikke klassisk smuk, men som har en magnetisk aura om dem. De udstråler selvsikkerhed og sindsro. For mig, det er transcendente skønhed og, hvis en kvinde har det, er det ligegyldigt, om hun er tyve eller tres; hun vil stadig vende hoveder - og holde dem vendt.

Self-Care

Ekspert Tips om Holistisk Skønhed og Kosmetisk kirurgi

LTK: Er derhjemme skønhedsbehandlinger effektive?

Dr. Sundaram: Nogle er; nogle er ikke. Du kan forbedre din hud betydeligt med den rigtige derhjemme hudpleje regime - og også optimere dine resultater fra kosmetiske procedurer, bør du beslutter at gå denne rute.

Nøglen er at bruge effektive produkter konsekvent og være tålmodig. Face Value indeholder en omfattende guide til hud behandlinger er tilgængelige fra købmænd, læger kontorer og på recept, der virkelig kan forbedre din huds sundhed og vende aldring. Face Value viser dig, hvordan du også vælge de rigtige produkter til din hud og hvordan man kan indarbejde disse produkter til en hurtig daglig regime, der passer selv den travleste livsstil.

Kosmetisk kirurgi

Ekspert Tips om Holistisk Skønhed og Kosmetisk kirurgi

LTK: Hvilket råd ville du give nogen overvejer kosmetisk kirurgi?

Dr. Sundaram:

  • Først skal du sørge du er klar til at være smuk. I Face Value, jeg beskrive de fem røde Lights of Beauty - advarselstegn, at praktisk garanterer du vil ikke være glad, hvis du har kosmetisk kirurgi. Jeg også diskutere de seks strategier for vellykkede Kosmetiske procedurer.
  • For det andet, skal du vælge den rigtige kosmetiske kirurg - en, der tager sig tid til at etablere rapport med dig og lære dig at kende som en person, ikke bare en medicinsk sag. Din kosmetisk kirurg bør tilbyde dig en bred vifte af state-of-the-art teknologier og har ekspertisen til at formulere en individualiseret handlingsplan, der vil nå dine mål. Pålydende indeholder vigtige oplysninger om, hvordan du vælger den rigtige kosmetisk kirurg.
  • For det tredje, uddanne dig selv - og sørg for din kirurg uddanner dig - om, hvor meget du kan opnå ved hjælp af minimalt invasive, ar-fri kosmetiske procedurer. Gammeldags facelifting ofte resulterer i en overbebyrdet, "gjort" look, og huden bliver løs igen efter kun et par år. Dagens tilgang til modningen er at opnå de mest naturligt udseende resultater ved ikke blot at stramme din hud, men også at erstatte tabt volumen og afslappende overaktive muskler. Nye lasere og laser-relaterede teknologi, såsom Palomar StarLux, spændes indefra ved at stimulere din hud til at producere sin egen collagen. Mistet volumen kan naturligvis erstattes med Restylane, og overaktive muskler er sikkert lempet ved små doser af Botox. En anden muskel relaxer, Reloxin, snart vil være tilgængelig i USA også. Disse nye procedurer forynge dig dramatisk, men alligevel så naturligt, at andre måske tror, ​​du ser forfrisket, men er helt uvidende du har haft kosmetisk kirurgi - medmindre du vælger at fortælle dem.

Flere oplysninger

Ekspert Tips om Holistisk Skønhed og Kosmetisk kirurgi

Dr. Sundaram bog, Face Value: Sandheden om skønhed - og en skyld-fri guide til at finde det, afliver mange af de myter omkring plastikkirurgi og "kunstig" skønhed. Desuden bogen giver tips og forslag til ikke-invasive hud behandlinger og produkter. Den er tilgængelig på Amazon.com.

Dr. Sundaram forklarer, at hun blev en hudlæge, fordi "jeg altid har været fascineret at observere, hvordan huden er sammenhængen af ​​alle faktorer, der påvirker skønhed, fra din åndelige væsen til dine feromoner, din genetiske aftryk til din livsstil."

Fore mere information, besøg Dr. Sundaram hjemmeside for detaljer om hendes praktiserende læge, samt hendes bog og artikler.